ככה לא מדברים אלי- בעבודה!

ככה לא מדברים אלי- בעבודה!

אני עובדת כאן כבר שנה ובכל פעם הבוס שלי מצליח להמם אותי מחדש זה התחיל בחמודה ומותק עבר לקוריצה ועוד שמות חיבה מגעילים אח"כ עבר לכל מיני במשקל "שלא תעזי לעצבן אותי " תיזהרי ממני" וכו וכו מה דעתכם האם זה מקובל ? הולם ? האם אני חייבת לסבול מילים כאלה במקום העבודה ?

השאלה

היא עש כמה זה מתריד אותך? את עובדת שם שנה. האם דיברת איתו על זה? את יכולה ליזום שיחה שבה תבהירי לו שאת מבקשת ממנו להפסיק לדבר אלייך כך.

מעדכנת

טוב אז... אחרי הסערת הרגשות שעברתי אספר שבאותה שיחה אחרונה לא עמדתי בזה יותר וצעקתי עליו שלא יאיים עליי סגרתי לו את השיחה ! למחרת הוא בא למשרד ו....כאילו כלום לא קרה מקווה שלקח לתשומת ליבו

כלמודת נסיון

היי לך , כלמודת נסיון (במילים בוטות ,לא מעבר לכך) , הצטערתי מאוד שלא הקלטתי את הדברים. היום קיימים מכשירים ממש זולים יחסית ,בכ-100-300 ש"ח ,שבהם תוכלי להקליט את המעסיק מתבטא אלייך כך. ברור שאת לא צריכה לסבול יחס כזה !! ברור שזה אסור !!! אני מציעה לך להקליט ולהמשיך לעבוד , לומר לו שאת לא מוכנה ליחס כזה . במידה וזה ממשיך ,עלי לבעלים. אלא אם כן הוא בעל המקום. אם לא, ויש מישהו מעליו ,התלונני עליו ,אבל רק לאחר שטרחת להבהיר לו שאת לא מסכימה ליחס הזה. במקביל אני מציעה לך לפנות לפורום דיני עבודה ,או ל"קו לעובד" שם ניתן ייעוץ משפטי חינם. אל תוותרי !!

סיוון61

New member
להתפטר ודחוףףףףףףףףףףףףף!!!

הוא טיפוס גבולי , רגע אחד עם מצב רוח מצויין ואחרי שניה תהי אויבת הכי גדולה שלו!!! יש ספר מצויין שנקרא "אנשים מרעילים" מאוד עזר לי, יש טיפים מעשיים! במקרה שלך תהי מיקצועית, הניחי לשינויים במצב הרוח שלו לעבור! הוא מאוד רגיש לביקורת ודחייה אז תציבי גבולות בצורה עדינה! תזכרי שאת משלמת מחיר יותר מידי גבוהה!!! עבדתי עם בוס כזה שנה וחצי הוא נכנס לי לחיים פרטיים בלי בושה, אי אפשר היה להציב לו גבולות בגרע שהוא התפטר הבנתי עד כמה סבלתי!!

shmulik39

New member
מצבי רוח של הבוס

ברגע שאנו מכירים את עצמנו יותר.. אנו פחות נפגעים ממצבי הרוח של הבוס. וגם, לפי מה שאת מספרת, צורת הקומוניקציה שלו אלייך, מעידות על כך שזה הסגנון הרגיל שלו.. אינו מעיד על כך שהוא כועס עלייך באמת.. לא שצריך להסכים עם זה, אבל בוודאי אין מה להעלב מזה..

למעלה