ככה מכינים קפה

shannyqua25

New member
ככה מכינים קפה

אז אתם חייבים לשמוע, אני ממש בשוק עכשיו, טוה אתם לא ממש חייבים אבל הייתי שמחה אם הייתם אומרים לי את דעתכם... אז היום התחלתי לעבוד במקום חדש כפקידה, הפקידה השנייה שכבר נמצאת שם אומרת לי כחלק מהעבודה שהיא מלמדת אותי מה עושים "בואי אני אראה לך איך מכינים קפה" אני אומרת לה בשיא התמימות - "למה אני צריכה לדעת איך מכינים קפה?" אז היא אומרת לי כדי שתדעי איך עושים קפה לבוס... טוב הייתי המומה אמרתי לה שאני לא מכינה קפה לאף אחד ואמרתי את זה גם לבוס. באתי הבייתה אני מספרת לאמא שלי מה היא אומרת לי - את ממש חוצפנית וילדותית ואם היית עובדת אצלי הייתי מעיפה אותך באותה שנייה, מה זאת אומרת לא עושה קפה זה חלק מהתפקיד... מה זו הנורמה המחורבנת הזו (סליחה על הביטוי) שפקידה צריכה להכין קפה??? זה רק אני צעירה באזרחות או שזה באמת דבר מחורבן ואני לא חייבת להסכים לו???

Mירב

New member
ספרי קצת יותר

איך הבוס הגיב? איך הגיבה הפקידה השניה? לדעתי, אם לא אמרו לך את זה בהגדרת התפקיד (בראיון), אז זה דבר אחד. אבל אם כן אמרו, אז אין מה לעשות... את צריכה להכין קפה. לא זה כלכך נורא (בתור פקידה) להכין קפה! תשקלי את ה"בעד ונגד" של העבודה, ןתחליטי אם את נשארת שם או לא...

shannyqua25

New member
כבר החלטתי

שאני נשארת זו לא השאלה וגם הבוס החדש אמר שאין לו בעיה עם זה והפקידה אמרה בחצי צחוק שאם כך הכל נופל עליה (לא שזה מעניין אותי הרבה) פשוט נראה לי הזוי שאמא שלי אומרת לי שאני חוצפנית שאמרתי את זה... והבוס לא אמר את זה בהגדרת התפקיד הפקידה הוותיקה הגדירה לי את זה

shannyqua25

New member
לא אני בלוס אנג'לס

אבל כבר נשארתי שם, אני לא מכינה קפה לאף אחד, (סליחה אני לא מלצרית מי שרוצה לשתות שיקום ויכין) וגם העלו לי את השכר... סוף טוב הכל טוב

Vdrums

New member
איזו חוצפה, ממש גועל נפש

תגידי לבוס שלא באת לאמריקה כדי לעשות קפה... או במילים אחרות, את קצת מגזימה, להכין קפה לבוס זה לא מוריד מערכך, אני לא פקידה אבל פה ושם מכין קפה לבוס שלי...

shannyqua25

New member
אין קשר

להיותי באמריקה או בסינגפור ולא על זה הרמתי גבה. לא "באתי" לאמריקה- חזרתי לאמריקה, זה הבית שלי פה (טוב יש לי שניים אבל זה לא משנה כרגע). תתפלא אבל עבדתי לפני במקומות אחרים בתפקידים אחרים ובשום מקום לא ביקשו הכנת קפה ל"בוס". לא טענתי שזה מוריד מערכי אם אכין קפה, בסך הכל אני חושבת שהכנת קפה לבוס זו סתם איזה נורמה חברתית שנוצרה ולאנשים היה נוח לזרום עם זה מסיבות כאלו ואחרות (שאני לא מבינה למה) ואם זה כל כך לא מוריד מהערך שיקום ויכין לעצמו במקום לשחק במשחקים של YAHOO כל היום... בכל אופן כבר עברתי את זה, הבהרתי לו שאני לא מכינה כלום הוא אמר לא צריך אני אכין לבד ועוד העלה לי את השכר אחרי כמה ימים (בלי קשר לכלום) ועכשיו הכל טוב ויפה וכולנו מרוצים. שיהיה לכולנו שבת שלום ואתה חמוד מוזמן להמשיך ולהכין קפה... סתם אני צוחקת רק שלא תתעצבן לי פה

למעלה