ככה מפקנים - קטעי מעבר...

Crazy Diamond85

New member
ככה מפקנים - קטעי מעבר...

אם אינני טועה בכל הופעה מכניסים בשיר קטע מעבר משיר אחר (בבוטלגים באתר הרשמי למשל הכניסו את הסולו של Nothing Else Matters) תהיתי אם יש אפשהו רשימה של כל (או רוב) הקטעים שהכניסו בתור קטעי מעבר ואם לא, אולי לנסות להכין רשימה כזו? סתם מתוך סקרנות

סוויטסט טינג

אני יוצאת עכשיו וכשאחזור הביתה אכין לך רשימה. בנתיים אני זוכרת את סוויטסט טינג גם לזכוכיות מכניסים דברים, למשל, נובמבר ריין. זה אחד החזקים..

קאברים:

על קצה המזלג: פיית' נו מור - דיגינ' דה גרייב ריידרס און דה סטורם שמישהו יגיד לי מה הקטע המגניב שבתוך פירמידות מה1.3.2002 אינדיפנדנט לאב סונג גרייטסט לאב אוף אול סאד באט טרו - בתוך 'בכיף' נטנינג אלס מטרס - בתוך ככה מפנקים נובמבר ריין - בתוך זכוכיות סוויטסט טינג - בתוך ככה מפנקים דם חם רכבת ההפתעות טרמינייטור קליפורניקיישן - בתוך אציטון טרו קולרז (עם שרי) טוטאל אקליפס אוף די הרט אטומיק - בתוך מסעדות דגים וויקד גיים און מיי און משהו של בריאן אדמס נוסע רחוק משהו של דני רובס פופלקס - איציק דנה ברגר - עד הקצה יו הב לוסט דאט לאבינג פילינ' יאנג אט הארט הצב יהושע שירי מימון - השקט שנשאר סטון טמפל פיילוט - פלאש ואיך קוראים לשיר שבתוך אציטון מה1.3.2002 המגפיים של ברוך יו אר סו ביוטיפול ג'ייל האוס רוקס של אלביס נו די, מה עוד היה?:)

Crazy Diamond85

New member
עשו את אטומיק בדגים?

גדול!! אבל האמת שלא התכוונתי לקאברים או הכנסות כלשהן אלא ספציפית ל"ככה מפנקים" למרות שגם הרשימה הזו מרשימה :p

הייתי בטוחה שיש מלא בככה מפנקים

יש רושם כזה. אבל תכלס אין. אההה.. אולי יש כמה שפספסתי, אולי כמה הופעות שלא הוקלטו בכלל, אבל מהמיליון בוטלגים של אינפקציה שיש לי - עברתי על כל הככה מפנקים ומשום מה מצאתי רק את סוויסטס ונטינג בתוכם. שזה מוזר, אני בטוחה שהיה עוד משהו איפשהו. אבל אולי זה רק בדמיון שלנו נראה לי שכדאי שנשאל את חוי בלאט. חוי, אתה כאן? זוכר אולי עוד אחד?

אני תמיד כאן

מסתתר בצילך
בכל אופן, נראה לי שהבחור התכוון לקטע שהם מכניסים סולו בין הפזמון הראשון לבית השני בככה מפנקים. אני אישית זוכר שהכניסו את stairway to heaven. אני לא זוכר עוד כרגע. ואגב, שכחת בקאברים כמה דברים: אבריפינג איי דו - בריאן אדאמס לייטלי - סטיבי וונדר דה לוג'יקל סונג - סופרטראמפ ילדה נהדרת - משהו מתוך הכבש השישה עשר התקווה יש וידאו מ-1999 שהם מנגנים איזשהו שיר דת' מטאל שעדיין לא הצלחתי לפענח איזה שיר זה וכמובן יש את זה היה ביתי של מני בגר ועינו של הנמר של סורבייבור (ואם נורא מתעקשים אז בקבוק עלי זה קאבר לבסבוסה די של שריף הילד הדרוזי). מתי הם עשו את יו אר סו ביוטיפול?

הופ הופ טרללה

נזכרתי גם שבאחת ההופעות האחרונות גיא שמי שר איזשהו שיר קאנטרי ובקאבר ל"לונדון לא מחכה לי" שהם עשו בכמה הופעות.

Crazy Diamond85

New member
בהופעה האחרונה בבארבי

הם עשו את "יו אר סו ביוטיפול" וילדה נהדרת נקרא במקום "לישון" מאת עומר הלל אפשר למצוא אותו בכל אוסף שירים לילדים שמכבד את עצמו :p

למעלה