ככה מציירים זבנג 2.0

תומר שי

New member
ככה מציירים זבנג 2.0

שאלה: האם יש הבדל בין הספר הראשון של "ככה מציירים זבנג" לבין הספר בגרסה 2.0 . אני לא יודע אם כדאי לי לקנות את הספר השני או שזה אותו אחד כמו הראשון. מישהו פה אולי קרא ויכול לעזור לי להחליט? לא רוצה סתם לבזבז כסף.

Supermans girl

New member
תגובה

את "ככה מציירים זבנג 1 "- קנו לי בכיתה ג'... אילו זכרונות, כמה שנים עברו מאז... עילעלתי ב"ככה מציירים זבנג 2 " בבית של ידיד- והתוכן ההתחלתי די דומה (איך מציירים את הדמויות, איך הם נוצרו, סוגי קומיקס, פנסלינג ואינקינג). פינק שינה פה ושם משפטים אבל בכלליות היה אפשר לחשוב שעשה cut ו-past מהקובץ של הספר הקודם. ההבדל המשמעותי היחידי בספר הוא בפרוצדורת הצביעה- הדגש הוא על צביעה ממוחשבת בניגוד ל"ככה מציירים זבנג 1 "- שדן בצביעה בטושים (עם המלצה לפנטונים כמובן). לא הייתי ממליצה לקנות אם יש לך כבר את הראשון. אבל יש לי עצה אחרת- קח את זה בספרייה ואז תחליט בעצמך (או שתלמד את הפרק על הצביעה הממוחשבת בעל פה
).

ailag

New member
אפשר גם לצלם את הפרק הזה :)

למרות שאז זה בשחור לבן. אפשר גם לסרוק. זו לא דעה אובייקטיבית, אבל אני לא ממליצה על הספרים האלו. הראשון לפחות הפך את הסגנון שלי למקובע בכיוון שלו לזמן מה. אבל אפשר גם להאשים את הסטטוס שלי אז. באופן כללי, כדאי לקנות ספרים שנותנים קווים מנחים כלליים, ולא "חיריק, חיריק, קו פתוח, מרכאות וסיר נפוח.."

תומר שי

New member
בכמה עמודים מדובר?

בתכלס הייתי שמח לדעת באילו תוכנות אורי עובד במחשב כדי ליצור את הקומיקס, לצבוע אותו וכו'.

Supermans girl

New member
תגובה

את "ככה מציירים זבנג 1 "- קנו לי בכיתה ג'... אילו זכרונות, כמה שנים עברו מאז... עילעלתי ב"ככה מציירים זבנג 2 " בבית של ידיד- והתוכן ההתחלתי די דומה (איך מציירים את הדמויות, איך הם נוצרו, סוגי קומיקס, פנסלינג ואינקינג). פינק שינה פה ושם משפטים אבל בכלליות היה אפשר לחשוב שעשה cut ו-past מהקובץ של הספר הקודם. ההבדל המשמעותי היחידי בספר הוא בפרוצדורת הצביעה- הדגש הוא על צביעה ממוחשבת בניגוד ל"ככה מציירים זבנג 1 "- שדן בצביעה בטושים (עם המלצה לפנטונים כמובן). לא הייתי ממליצה לקנות אם יש לך כבר את הראשון. אבל יש לי עצה אחרת- קח את זה בספרייה ואז תחליט בעצמך (או שתלמד את הפרק על הצביעה הממוחשבת בעל פה
).

למעלה