ככה מקבלים פה אנשים??

tabeta

New member
ככה מקבלים פה אנשים??

אתם לא מקבלים פה אנשים חדשים? סליחה, אבל ככה אני מרגישה, נכנסתי כבר פעמיים וביקשתי עזרה. קיבלתי שתי תגובות אני חדשה בתחום וחשבתי שתעזרו לי קצת להתחיל לסרוג. אבל ניראה לי שיש פה חבורה אחת שלא ממש מקבלת עוד אנשים לחבורה הזאת. מקווה שתוכיחו לי שאני טועה...

tabeta

New member
סליחה אני מרגישה ממש דפוקה

אולי תגידי לי איפה בדיוק אני צריכה ללחוץ כדי לראות איך עושים עיניים... סליחה על הבורות....

HollyGolightly

New member
מצ"ב שיעורי סריגה בעברית מאת

שרון, מנהלת הפורום. השיעורים נמצאים בארבעת קבצי ה-Doc שבקישור:

HollyGolightly

New member
באתר שהעלתה גוגי

עלי לשורת הלשוניות שלמעלה. בחרי בלשונית עליה כתוב Basic Techniques ולחצי עליה. הלחיצה פותחת לך כמה אפשרויות: הראשונה שכדאי לבחור היא: Cast On - העלאת עיניים. בלי זה לא יהיו עיניים על המסרגה. השניה שכדאי היא: Knitting - סריגת עיני ימין. השלישית שכדאי היא: Purling - סריגת עיני שמאל האחרונה שכדאי לדעתי בשלב זה היא Bind of - סגירה. ואם זה לא ברור יש את השיעורים של שרון בעברית אותם צירפתי בהודעה אחרת בשרשור הזה. ובנוסף, תלוי באזור בו את גרה, את תמיד יכולה להצטרף לקבוצה בה מלמדים סריגה, או ללמוד באופן פרטי. וחוץ מזה, אנחנו כאן בשביל לעזור.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אבל את צריכה להבין שאנשים עסוקים (בלסרוג
), ויכול להיות ששאלת משהו שנשאל כבר הרבה פעמים או שמופיע במאמרים או בקישורים, ולפעמים אין כוח לחזור שוב ושוב על אותן תשובות (לא שאני זוכרת מה שאלת...) זה בהחלט לא מקום לא חברותי או מקום שאנשים בו לא ששים לעזור. אם תסתכלי קצת בפורום, תראי שחלק גדול ממנו זה שאלות ותשובות. מה גם שקיבלת שתי תגובות, אז ייתכן ולאף אחד אין יותר מה להוסיף? הנה, בדקתי מה ביקשת, ביקשת אתרים עם קליפים שמסבירים סריגה, וקיבלת קישורים אבל הקליפים לא עבדו לך (וגם אז שרון ענתה לך). איך בדיוק את רוצה שיעזרו מעבר לזה?

את לא צריכה להרגיש כך ישנם

אתרים שממש מסבירים קשה לי לומר לך כחי חוט לפפי וסרגי דרך מחשב עם את גרה בראשלצ מוכנה חהסביר לך פנים אל פנים . את לא צריכה לכעוס על כל העולם .

כמה אתרים ללמוד סריגה

יתכן שבחלקם פשוט תצתרכי לשוטת קצת אבל כולם עם ציורים ובשלבים. מלבד זאת יש לך בקישורים לימוד סריגה בעברית ששרון העלתה

במבליק1

New member
שלום טבתה

רק תדעי שזה פורום מקסים. צריך לחפש טוב בקישורים יש שם המון הסברים. חוצמזה, אמנם אני ממש לא המומחית הכי גדולה כאן אבל כל שאלה שתהיה לך את מוזמנת לשאול אותי, אנסה לעזור כמיטב יכולתי

למעלה