ככה מתחילים מחדש

datnyc

New member
ככה מתחילים מחדש

עכשיו היה ראיון עם גיל תמרי וושינגטון בערוץ 10 (טוב לא ממש עכשיו לפני כמה דקות) והנה חשיפה, אהוד ברק חשף את בת זוגו, מצטער באמת לא זוכר איך קוראים לה, וכיתובית על המסך "נפתרה התעלומה", והסיפור של איך הם הכירו ואיך זה התחיל, ואני יושב וחושב על ההיא .... זוכרים נאווה, האישה שאיתו, ואתם יודעים מה, נחמץ הלב ושיעבור הכרל ממול

noa128

New member
נחמץ.... בצנצנת של בושה

אני התביישתי. בשביל מי שהחליט להציג את העניין, ולהציג אותו ככה. מה זה פאקינג עניינו של כל העולם ?? לא רוצה אפילו להתחיל לחשוב איך מרגישות אשתו ובנותיו הערב....

jessy19

New member
מזכיר את הפרשה של קלינטון ומוניקה

לוינסקי- כאשר הפרשה התפוצצה חשבתי כל הזמן על המשפחה שלו, על אישתו על בתו ועל שאר בני משפחתו- כמה הם מסכנים מכל החשיפה הזאת.

רקאסה

New member
תרבות

החיים סביבי מתחילים להיות נורא קשים לי, דברים שהם קו אדום כהה עבורי הופכים לנורמה. נמאס לי לשמוע מחברים שהם עוזבים את הארץ. (והם עדיין פה ומקטרים). אני רוצה לחיות פה. הנדי כתב קודם על תרבות הרייטינג. לא זכיתי לראות מה עשו בתפוז, אבל זה בטח לא היה מגעיל כמו הכתבה בערוץ 2 שכאילו דברה על התופעה ובעצם הראתה תמונות באמצע החדשות. אחת הבנות התראיינה ואמרה שהיא בת 14. 14???? אתם קולטים? אני לא יודעת מה יותר נורא בעיני, העובדה שניצלו את התמימות של הילדות, או הקהל החרמן שעמד והריע. פעם עשיתי מחקר פרטי קטנטן בין מזדקנים שאני מכירה, והתברר, באופן גורף, שגברים שהם אבות לבנות לא מעונינים לצאת (השתמשתי במונח לצאת במקום המונח האמיתי שהיה צריך להיות כאן) עם נשים מאוד צעירות, לעומת גברים שהם אבות לבנים בלבד, או לא אבות כלל, עבורם נערה צעירה, אפילו פחות מ18 היא משאת נפש. ברק....נו טוב. מאז שהגיח פה לשמי ארצנו תמיד חשבתי שנאוה על הכיפאק והוא קצת פחות. אני כנראה משוחדת כי יש לי תכונה כזאת לעמוד (בדרך כלל) לצד האישה. זה מתאזן עם הנטיה של החברה שלנו לעמוד לצד הגבר. שגבר עוזב את אשתו, אם ילדיו, עבור אישה אחרת, המדינה מוחאת כפים. ועוד לא אמרתי כלום על אלימות. קשה לי. אני רוצה לחיות פה. אני רוצה לחיות אחרת לגמרי.

noa128

New member
רייטינג אולי.. תרבות?

זו לא תרבות בעיניי. ואת צודקת חיוכית, שומדבר כבר לא קדוש היום וגם לי זה מפריע נורא. אם הבנתי נכון מDATNYC ועל כך גם הסכמתי איתו, הקטע ה'מסריח' ב"אייטם" הסו-קולד "חדשותי" הזה של נאוה ואהוד ברק - הוא חשיפת החברה החדשה שלו כ"תגלית" לכל עםישראל, הרגיש לי כמו להתייחס לנאוה כאל "סחורה משומשת", כאל מישהי שפג תוקפה ועבר זמנה.. התייחסות שלא מגיעה לאף אחד, שלא לדבר על החיטוט הפומבי והצהוב הזה בענייניהם של זוג שתמיד בראיונות הצהיר שאין לו עניין לענות לשאלות אישיות. אז להקריב את הכבוד האלמנטרי המגיע לאנשים באשר הם על מזבח הרייטינג - זה מחיר שלי מאד קשה לחיות איתו, והוא כשלעצמו מדרדר את כל העניין למקומות שאין להם דבר עם המילה "תרבות".

לא ראיתי

האמת? לא ממש מבינה את ההבדל בין התחושה שמתעוררת בגלל חשיפה של סלבריטי בתקשורת לבין חשיפה של כל איש/ה אחר/ת בקרב סביבתם ומשפחתם. אמנם יש כאן את עניין הכמות, אבל נראה לי שמה שבאמת נוגע זה עצם העניין, והמגע עם האנשים שהם מנת חלקך ביומיום כשנחשפים הדברים. התחושה של "התמזגות" עם נאוה הציפה אותי בשניה הראשונה שפורסמו גרושיהם, מיד הרגשתי שאני יכולה לחלוק איתה.לא יודעת, אני כנראה מחמיצה את הערך המוסף של עניין התקשורת.

למעלה