ככה מתנהגות הפיליפיניות והתאילנדיות

Benkok

New member
כבר באתי למחוק...ואז החלטתי בעצם לא...

הודעות כמו שלך מזכירות לי מאיפה באתי ולאן אני הולך... אם תצליחי להסביר לי איך פיליפינית אחת טיפשה הופכת מעל 100 מליון נשים למגעילות אז אולי אני ארשה לך להישאר כאן... קפיש?

prizman

New member
צודק,

מצד שני באמת לא צריך להכליל, גם לא כל הישראליות כמו הכותבת הזו.

בדיוק כמו שלא פעם שמעתי-איזה ישראליות מגעילות

בגלל בחורה אחת , ומעבר לזה , חברה שלי היא קרובת משפחה של האישה , אז זה מאוד נוגע ללב.

Mor167

New member
../images/Emo45.gif

etchi

New member
סליחה !,לא הבנתי! כל הגברים הישראלים?

משום מה אף אחד לא נזעק בכדי להגן על כבודם של הגברים הישראלים ,לא קראתי את הכתבה ,אני לא יודע על מה מדובר, ואני לא מתלהב מתפיליפניות,או תיילנדיות,אז מה שעושה אותי לא חרמן,לא סוטה,לא צפוי,לא שבלוני - סתם בוק? האם היתי אומר שהכותבת סתם מקנאה ,זה היה שם אותי במקום שלה- סטריוטיפי?

אני מקווה שבפעם הבאה זאת תהיה

הסבתא שלך. ולא רק שאין מה להיגעל מהן אלה צריך לרכוש להן כבוד גדול על העבודה "הקדושה" שהן עושות ועל החיים שהם נאלצות לחיות כאן אני מכיר הרבה בחורות שבוא אחרי השקרים והאשליות של הסוכנים המלוכלכים שרק הכניסו את העובדות הזרות לחובות עצומים בשוק האפור במדינה שלהן ולהצקות ואיומים על המשפחה של העובדות. ולפני שאת מדברת על העובדות הזרות אוליי תדברי קודם על הישראליות . (מימך צריך להיגעל) ורק לידיעה, לא היה מדובר בתאילנדית (וגם לא זכור לי סיפור היתעללות אם עובדת זרה תאילנדית)

אניסה

New member
איזה בולשיט- כמה מטומטם להכליל

בתור אחת שחיה במנילה אני יכולה לומר לך בוודאות שרוב האנשים שפגשתי כאן - נשים וגברים- הם נעימים, אוהבי אדם, בעלי אישיות חמה ולבבית. הפיליפינים בייחוד ידועים כאוהבי ילדים ומפגינים כלפייהם המון רוך וסבלנות. הילדים שלי מקבלים מהפיליפינית שחיה איתנו יחס של אמא ולא של מטפלת. היא אפילו נוזפת בי שאני לא דאגנית מספיק לגביהם. כשההורים שלי בקרו אצלנו הם זכו ליחס של מלכים וכשהם עזבו היא חיבקה אותם ןהתייפחה כאלו הכירה אותם שנים. אז למה סתם להגיד דברים מגעילים ולא מבוססים על עם המונה עשרות מיליוני אנשים ושלא זכית להכיר ממנו אפילו אחד. תאמיני לי לא יזיק להרבה ישראלים להפוך לקצת יותר פיליפינים- להפטר מציניות, עוקצנות, חוצפה, ביקורתיות והתנשאות . לא יקרה כלום אם נפתח את הלב אחר. אולי אפילו נלמד משהו.

sani48

New member
../images/Emo45.gif

צודקת בכל מילה,ואהבתי במיוחד את מה שרשמת בשתי שורות אחרונות

למעלה