ככה נושטים את הפינה שלי?

ככה נושטים את הפינה שלי?../images/Emo11.gif../images/Emo7.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
דבר טוב שקרה השבוע
דבר רע שקרה השבוע
תוכניות לשבוע הבא
מסר לאומה
למי אתם נותנים
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.
שבוע נהדר.

dsol

New member
הגרוש ../images/Emo140.gif_../images/Emo189.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova] - אינפורמיישן שיר השבוע שלכם [לא של Nova] - מוניקה סקס - עוד פעם דבר טוב שקרה השבוע - פורים.... דבר רע שקרה השבוע - מבחנים תוכניות לשבוע הבא - המון במחנים מסר לאומה - עדיין ברוגז למי אתם נותנים
- למי שצריך אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. - אחר כך... אני בתגובה מהירה ואין לי כח לעבור לרגילה שבוע נהדר.

../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]
גרייס. שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
כל הדיסק החדש של פורטיסחורף. ציטוט השבוע
דבר טוב שקרה השבוע
סיימתי טירונות! והפעם לתמיד![כאילו, אני מקווה
] דבר רע שקרה השבוע
אממ, היו כמה. אבל עדיף שאני לא אגלה לכם עד כמה טיפשה אני באמת.
תוכניות לשבוע הבא
צבא וזה. מסר לאומה
אהמ. למי אתם נותנים
לכולם.
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משהו.

D i s o r d e r

New member
../images/Emo197.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova] סאנדיי. שיר השבוע שלכם [לא של Nova] "טוב לבד" - אפרת גוּש דבר טוב שקרה השבוע ראיתי 13 פרקים של "המלטות" - אחת הסדרות הטובות ביותר ששודרו אי-פעם. (עכשיו באפיק 13 בּ-yes שלכם, התחילה העונה...) דבר רע שקרה השבוע כאב לי הבטן. מאוד.
תוכניות לשבוע הבא מממ... לא משוּ מיוחד. מסר לאומה - במבה פרפר זה לא טעים כמו שזכרתי שזה. למי אתם נותנים
לי. מגיע לי. אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.

Amber

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]
הממ... די טוב? שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
הראל סקעת - ואת. שיר מקסים... דבר טוב שקרה השבוע
קניתי משהו מאוד לא נחוץ ומאוד כיפי! דבר רע שקרה השבוע
לא ממש קרה... תוכניות לשבוע הבא
לעבוד... ו... לתכנן את הטיול שלי!!! מסר לאומה
תשמרו על קשר עם בני הדדים שלכם. הם יכולים להיות אחלה אנשים ואפילו לא תדעו את זה. למי אתם נותנים
ל... יובל. שבוע טוב!

Amber

New member
*אהמ* קלי קלארקסון *אהמ*

והראל סקעת הוא זמר במלוא מובן המילה. יש לו קול מדהים. איך הוא התחיל, זה סיפור אחר...

ברררר

New member
מחר טסה לפולין

שיר השבוע שלכם [של Nova] איןןן שיר השבוע שלכם [לא של Nova] ביוטיפול דיסאסטר- קלי קלרקסון דבר טוב שקרה השבוע -
דבר רע שקרה השבוע
תוכניות לשבוע הבא-פולין מסר לאומה- NEVER SAY NEVER למי אתם נותנים
- לעדיתו'ש וכולםםם

Amber

New member
../images/Emo2.gif רק עכשיו שמתי לב לכותרת...

מותק, שיהיה לך טיול מוצלח ומלמד ומעניין... תחווי הכל... ותהני. באמת תהני. עוד שבועיים (קצת פחות, נכון?) את מעבירה פה שרשור חוויות! אני פגשתי את סבא שלי בטיול שלי... בפעם היחידה בחיי

O L i T

New member
לא נוטשים!! לא נוטשים!!

שיר השבוע שלכם [של Nova]
לא שמעתי נובה השבוע.. שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
הממ.. Placebo - Blind דבר טוב שקרה השבוע
ירדתי 2 קילו!! מוחעחעחעחע דבר רע שקרה השבוע
קיבלתי 75 במתמטיקה )): תוכניות לשבוע הבא
מבחנים, עבודות. מסר לאומה
כולם זונות. למי אתם נותנים
לכוווווולם
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. הו וול.. אם כבר התחלתם.. שבוע קסום

ziljian 1234

New member
היי:)

שיר השבוע שלכם [של Nova] אני לא מכירה כל כך שירים:/ חוץ משהם שרו בבלוג האחרון.. שיר השבוע שלכם [לא של Nova] אממ... זבל-דברים דבר טוב שקרה השבוע : נגמר הלוח מבחנים !! דבר רע שקרה השבוע קיבלנו לוח מבחנים חדש חחח תוכניות לשבוע הבא ללמוד הרבה:/ מסר לאומה: הרף! למי אתם נותנים :לכולם(?!) אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.

dsol

New member
לוסי ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif_../images/Emo189.gif

א ו ר 21

New member
היי..

טוב אני מגיעה לביקור פעם בחודש אבל זה הזמן היחידי שלי להקדיש לפורום...מתי הופעההה???? שיר השבוע שלכם [של Nova] :אינפורמיישן שיר השבוע שלכם [לא של Nova] :"יופי בא" של שורטי,אל תשאלו למה פשוט אהבתי ת'ביט והפזמון,(זה בדרך כלל לא הסגנון שלי) דבר טוב שקרה השבוע:לא קרה,אולי ביומולדת שלי יהיה נחמד,ואני גם לא מאמינה.. דבר רע שקרה השבוע :יותר מדי,רבתי עם כל בנאדם אפשרי,השעו אותי מהקבוצה שבוע אחרי שמינו אותי קפטן ולקחו את סרט הקפטן בחזרה..,לא הולך בעבודה ורבתי עם הרבה אנשים כבר אמרתי? והשבוע רק התחיל. תוכניות לשבוע הבא :לברוח מהארץ מסר לאומה:לברוח מהארץ למי אתם נותנים חיבוק :לאף אחד כרגע אני צריכה אחד כזה. אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. לא מצליחה לשלוח תמונה.. ברביעי הבלוג? מתי תהיה הופעה הרבה זמן לא היתה..??

למעלה