ככה נראית הפאייה שלנו

קישלורן

New member
וזה גם יצא מאוד טעים ../images/Emo70.gif

מאוד נהניתי להשתמש במחבת הזו. יש לי עוד שתיים קצת יותר קטנות. חשבתי שזה יהיה נחמד להגיש בזה אם אני אתכנן משהו לאורחים.
 

מירבלי

New member
../images/Emo2.gif קיש זה נראה מעולה ../images/Emo45.gif

אפשר מתכון בבקשה ומה זה האדום ,עגבניות
מקווה שזה כשר אם לא אז אל תטרחי להקליד
אנחנו פשוט לא אוכלים לא כשר וזה נראה
 

קישלורן

New member
המתכון כשר למהדרין

שמתי חזה אווז במקום בייקון - מיד מקלידה את הורסיה שלי
 

קישלורן

New member
../images/Emo41.gifמתכון: פאייה עוף

פאייה עוף החומרים: כוס אורז בסמטי 9 שוקיים (בפעם הבאה אני אעשה עם נתחי פרגית, או נתחים קטנים של עוף) 3-4 פרוסות חזה אווז חתוך לרצועות דקות בצל קצוץ דק 1/2 כפית כורכום (או זעפרן) 5-6 שיני שום מעוכות 2 כוסות ציר עוף + שמן זית אופן ההכנה: מחממים שמן זית (לא הרבה) בסיר גדול (או מחבת פאייה) מוסיפים את החזה אווז ומטגנים עד שמתחיל להשחים (די מהיר) ומוציאים את אל כלי שמחכה לו במיוחד. מכניסים לסיר את חתיכות העוף, ומוסיפים להן מלח, פלפל מטגנים כ-7 דקות מכל צד. מוציאים את העוף מן הסיר אל הכלי עם החזה אווז. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד שמתחיל להשחים ומוסיפים את השום הכתוש. מוסיפים פנימה את האורז ואת הכורכום (או הזעפרן). מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה ומורידים מן האש. מסדרים מעל את החזה אווז ואת העוף. אפשר לפזר מעל אפונה קפואה או טרייה. מבשלים על אש קטנה (אני הכנסתי לתנור, 180 מעלות) ומעת לעת מוסיפים מעט נוזלים, סטוק או מים, עד אשר האורז מבושל דיו והעוף מתרכך. בהמשך כיסיתי את מחבת הפאייה בנייר כסף כדי שלא יתייבש מדי וכדי שהעוף יתבשל טוב (לכן אני רוצה פעם הבאה להכניס נתחים ללא עצמות וקטנים יותר כדי לא לדאוג שיצא לא מבושל וכו'). חוץ מזה, כך נשמר החום עד שאכלנו. עם סיום הבישול מניחים לפאייה לעמוד כ-10 דקות. אפשר לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה ולהגיש. מאוד טעים.
 
למעלה