ככה סתם

matanbu

New member
זה אני :) AGONY87

נמאס לי כל הזמן להחליף זהויות (עם כל המשמעויות של זה..) אז :) וכן זו הילרי סוואנק :)

DarlingAdam

New member
תכף משדרים את זה.

למרות שאני בטוח שידעתם. והיי, מתן, נראה לי שאני מכיר אותך מאיזה פורום.

matanbu

New member
נראה לי שבאמת :)))

ולמה אין פה גלריה?

קלארנס

New member
מה חשבתם/ן עליו?

ראיתי אותו כבר פעם, מזמן. הפעם הוא הרבה יותר כאב לי. אני חושב שבפעם הקודמת נורא ניסיתי להבין מה עבר לשני הרוצחים האלה בראש ולמה עשו את מה שעשו. הפעם זה לא העסיק אותי אפילו לא לרגע. רק הרגשתי את הכאב של ברנדון, ואת חוסר המוצא הזה. שתמיד יש אותו בסרטים על המקומות האלה באמריקה ובטוח גם טונות ממנו במקומות האלה עצמם. ובעצם, הרבה מתחושת חוסר המוצא היה מיוחס בסרט למקום הפיזי הזה, העיירות הנידחות ועלובות האלה, ואני חשבתי לעצמי שגם אם ברנדון היה נוסע לאיזו סאן פרנסיסקו 2003, עדיין תמיד היה קצת בורח ממשהו, ותמיד הוא היה בחור אחר. לא בחור רגיל (לטובה ולרעה) וכל מיני עוד מחשבות. על כמה פגיע זה מרגיש שגוף יכול להיות. בעיקר גוף שלא אוהבים

DarlingAdam

New member
לא ראיתי.

לא חושב שאני מסוגל לזה. אבל ליטל, יש לה תיאוריה מדהימה שאני אשמח אם היא תחלוק.

ליטל ו

New member
ספויילרים לסמולוויל, עונה 2

ול"בנים אינם בוכים", כמובן. קודם כל, הה, תודה על המחמאה :) שנית, אני בספק אם זה יעניין מישהו שבכלל לא מכיר את סמולוויל. אולי כן :) עכשיו לספויילרים. בעונה השניה של סמולוויל יש פרק בו (אני אלך עם כינויי הגוף שהיו בסדרה) נערה בשם טינה "מתחזה" לנער, ומגיעה לעיירה שכוחת אל אי שם בנידחות ארה"ב על מנת להציע לנערה בשם לנה, בה היא מאוהבת, לברוח יחד ולהתחתן. אחרי התלבטות לנה מחליטה לדחות את ההצעה (אם כי אני לא חושבת שזה ממש נאמר, זה נשאר די באוויר) למרות שעוד יש ביניהן רגשות. לפני שהעניין מספיק להיפתר, מגיע לשם בחור שמאוהב גם הוא בלנה כדי להציל אותה מה-freak. הוא הורג את טינה (בסמולוויל זה הוצג יותר כתאונה, אבל הם היו באמצע מכות), וכולם נושמים לרווחה. נשמע מוכר? עכשיו, מה שאהבתי בהקשר (חוץ מהעובדה שכותבי סמולוויל - שעדיין מוחים כשאומרים להם שזו סידרה קווירית - ביססו פרק על הסרט), זה שגיבור הסדרה, קלארק (ע"ע סופרמן) לוהק לתפקיד הרוצח. מאד קשה לי להאמין שהבחירה נעשתה מתוך הסכמה עם הרצח. היא בהחלט מראה את הצד השני של העניין, את הפחדים והפארנויות כמו שהרוצחים חוו אותם. בכל מקרה זה מוסיף בעיני עומק לדמות הראשית של סמולוויל, שכנראה לא כל כך מושלמת גם בעיני הכותבים. אמרתי שיש להם פוטנציאל!

matanbu

New member
קלארק היה הרוצח?

או שהשחקן שלו לוהק לתפקיד? לא הבנתי. :)

ליטל ו

New member
לא, התכוונתי...

שוב - ספויילרים! ס פ ו י י ל ר י ם טוב. עלילת הפרק של סמולוויל היתה מאד דומה לעלילה של "בנים אינם בוכים". דמויות שונות מהדמויות הקבועות (ואחת לא קבועה) של סמולוויל עשו דברים דומים לה שעושות דמויות מקבילות ב"בנים אינם בוכים". למשל, לנה של סמולוויל כמו לנה בבנים אינם בוכים - חיזר אחריה נער ש"היה פעם" נערה בשם טינה. אז קלארק בסמולוויל היה "בתפקיד" הרוצח מ"בנים אינם בוכים" בכך שהוא היה מאוהב בלנה ובכך שהוא הרג את טינה, (כביכול) כדי להציל את לנה. הצלחתי להסביר? (אגב, זהירות עם ספויילרים בשורת הנושא :) ).

DarlingAdam

New member
אני כל כך אוהב את התיאוריה הזו.

אני *כל כך* רוצה אותה על האתר שלי. ובכל רשימת סמולוויל אפשרית, אבל אני לא אעשה לך את זה :)

ליטל ו

New member
תודה, מתוק :)

שלחתי לך אותה באנגלית לפני כמה ימים. תרגיש חפשי לשלוח לאן שאתה רוצה, לשים איפה שאתה רוצה וכו'. רק תגיד לי אם יש תגובות.

למעלה