ככה פותחים גלריות ולא אומרים כלום ? שאפו ... הגיע הזמן באמת שאני אראה את התמונות הללו ..
S shiri 80 New member 25/10/05 #1 ככה פותחים גלריות ולא אומרים כלום ? שאפו ... הגיע הזמן באמת שאני אראה את התמונות הללו ..
T Tami661 New member 25/10/05 #3 קחי דוגמא ממני! פעם אחת יצאתי לרכוב אחת ויחידה (כביש כמובן )!!! וכל העולם יודע את מבינה למה אני לא טרמוטה? הא טירי? הבנת? יאללה... יצאתי... אני בירקון אם הקדוש ברוך הוא מחפש אותי
קחי דוגמא ממני! פעם אחת יצאתי לרכוב אחת ויחידה (כביש כמובן )!!! וכל העולם יודע את מבינה למה אני לא טרמוטה? הא טירי? הבנת? יאללה... יצאתי... אני בירקון אם הקדוש ברוך הוא מחפש אותי
ב בדעה צלולה New member 25/10/05 #4 מותק... ../images/Emo3.gif אם אתה רוצה להיות טרמוטה, אז כל שבת משולש/מלבן... מוזמן בכיףףףף
S shiri 80 New member 25/10/05 #6 לך חפש בדיוק היום אמרתי למיטל שאני צריכה לראות מה קורה איתך ולמה אתה לא מצטרף אלינו מצד שני כנראה שהצפונים שם בג' עושים לך את זה יותר . הם או ה$$$ ואני ז!נ#? יש מי הבין זה ?
לך חפש בדיוק היום אמרתי למיטל שאני צריכה לראות מה קורה איתך ולמה אתה לא מצטרף אלינו מצד שני כנראה שהצפונים שם בג' עושים לך את זה יותר . הם או ה$$$ ואני ז!נ#? יש מי הבין זה ?