ככה פותחים שנה

קזאר

New member
ככה פותחים שנה

השבוע יוצאים רשמית שלושה אלבומים ששניים מהם טובים בטירוף: Of Montreal - Hissing fauna, are you the destroyer? Deerhoof - Friend Oppurtunity Shins - Wincing the night away אני בעד לארגן מסיבת קנייה לאוף מונטריאול שתתחיל באוזן השלישית ותסתיים בבית של הוספיטל פוד, שם נשמע את האלבום בריפיט שמיימי. מי בעד? מחר אני אעלה סקר בנושא. Keep an eye out.

אפרופו האוזן

Bonnie Prince Billy - הופעת פרומו באוזן השלישית ביום ג' ה- 30.1.07 - בשעה 20:00 נתכבד באוזן השלישית לארח את אחד האמנים האהובים עלינו - Bonnie Prince Billy - להופעת פרומו מיוחדת אצלנו בחנות, הופעה שהכניסה אליה חופשית. החל מתחילת שנות ה-90, נמצא Bonnie Prince Billy (ויל אולדהאם בשמו האמיתי) בחוד ההתרחשויות החשובות של הרוק האלטרנטיבי, בין אם מדובר בתנועת הלו-פיי או באלטרנטיב קאנטרי העכשווי. לפני זמן לא רב הוציא את אלבומו האחרון The Letting Go - אלבום מלא אווירה ושירים מרגשים שמוכיח שוב עד כמה משתבח אולדבאם כל הזמן. ההופעה הקצרה תאפשר טעימה לקראת הופעותיו הקרבות של האמן בתל אביב. כרטיסים להופעותיו של האמן ניתן להשיג אצלנו בחנות. מחיר הכרטיס 120 שקלים. לפרטים נוספים צחי רולניק 03-62152111 או 054-7780680

קזאר

New member
אני אסתפק בהופעה הפתוחה

אולדהאם נחמד אבל אף פעם לא הפיל אותי משום כיסא.

Yadun

New member
לי יש אותו

רחובות חיפה מלאים כרגע ב suffer for fashion

featherhead

New member
ויש גם קליפ

Of Montreal - Heimdalsgate Like A Promethean Curse איפה המשטרה כשצריך אותם

למעלה