ככה
ים עוגה...

• פותח הנושא BMWE
  • פורסם בתאריך

BMWE

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני לא יודע איך אתם לא מתביישים, אבל
לכחולי של תפוז
אח שלי, מזל טוב, אושר, עושר, בריאות, כושר הצלחה בלימודים (ולא נורא שהמרצה שלך מנסה להיות ערס באר-שבעי) תשאר איך שאתה ובמהלך היום תקבל עוד הפתעה....

Tal_Ya_Tal

New member
יצירה משותפת של../images/Emo130.gifמזומן לקהילה.

היי חבר'ה
במסגרת כתיבת גרידים קהילתיים-זו דרכם של אנשי שפת האור לתרום לקהילה- החלטתי להעניק
לכולנו, גריד ליצירה משותפת של
מזומן. כך שבאלבום הקומונה בקומונת שפת האור, העונה לשם
: "גרידים קהילתיים" תמצאו גריד חדש לכסף בן144 צורות, תחת הכותרת: יצירה משותפת של כסף מזומן לקהילה. אתם מוזמנים לשמור את הגריד הזה, להדפיס אותו, לתלות אותו אצלכם במקום העבודה או בפינת השפע בבית. הגריד הזה יעזור לכם ליצור ביחד עם היקום כסף מזומן. הוא גם יעבוד אתכם על הדפוסים שלכם שמונעים מכם יצירת כסף
. ב-ה-צ-ל-ח-ה
L&L TALYA

../images/Emo70.gifתחרויות אסתטיקה וסקס, היום בתפוז

היום בשעה 20:30 תתארח בפורום פרופורציה רפואה אסתטית ד"ר דנה נתן העוסקת בתחום הסרת שיער בלייזר ומערכות מבוססות אור, ותענה לשאלות הגולשים בנושא הסרת שיער בלייזר. אפשר להעלות שאלות בפורום רפואה אסתטית כבר עכשיו.
גילה ברונר, מנהלת השרות הסקסולוגי במרכז לרפואה מינית-בבי"ח שיבא תל השומר, תענה לשאלות הגולשים הערב בשעה 21:00 בפורום זוגיות. אפשר להעלות שאלות בפורום זוגיות כבר עכשיו.
תחרות האדם הכי מקושר בתפוז יוצאת לדרך
כל תפוז מכיר אתכם? אתם מכירים את כל תפוז
זו הדקה להרשם לתחרות, להצביע בעד המתמודדים שלכם ולהינות מהמצב. הזוכה המאושר יקבל את הפרס הכי נחשק שיש: להיות האדם הכי מקושר בתפוז. שווה לא? בטח שווה! אז קדימה, כי התחרות נגמרת ב25.2
נתקלתם בהודעה שעשתה לכם את היום? ראיתם הודעה שאתם מרגישים שכו-לם צריכים לראות? בתחתית כל הודעת פורום ישנו כפתור "המלצה על הודעה" - לחיצה קלה עליו וההודעה המומלצת תגיע אלינו ואולי תזכה לתהילת עולם בזכותכם!"
הבלוג TV יוצא בגרסה חדשה ומשופרת למירב הנוחיות... אתם מוזמנים לבקר, להציץ, ולהתמכר
http://www.tapuz.co.il/blogtv/newBlogTVPrograms.asp

טל-רק בשבילך אני חורגת

וזו חתיכת חריגה. שיהיה לך יומולדת הכי שמח בעולם!!!!
מזל-טוב!!
כמו שסיכמנו כבר.. השוקו במפגש עליי..)

The Orange One

New member
הגעתי לכאן מסיבה דומה

לאחל לילד הכחול יום הולדת מלא שמחה
מי ייתן וכולנו נלמד מהכחול דבר והוא, כיצד לגרום לכל מי שמסביבו להיות כה מאושר. כנראה שזה אצלו טבוע מזמן כי את הבנות הוא משמח עוד מהגן
טוב, לא חורז גדול, אבל אתה חבר ענק
אוהב אותך מאוד
שיהיה לך יום הולדת שמח ומלא חוויות עשירות ומהנות. רק טוב ורק יועכ"ל.
זיו.

P o M i K i

New member
מזל טוב../images/Emo152.gif../images/Emo49.gif../images/Emo69.gif

שהיה לך יומולדת שמח... כמה אתה חוגג

תמיר302

New member
מזל"ט!!! ../images/Emo65.gif

(ולא, אני לא מדבר על מטוס זעיר ללא טייס...(-: ). לא כ"כ מכיר, אבל בכל זאת המון מזל טוב ושפע ברכות!!!

TheBlueOne

New member
יאאאאא ../images/Emo9.gif

אתה, אתם .... כבר אמרתי שאתם משו משו?
תודה!!!
ואני חוגג 20
.

Dia Leoghann

New member
אופס....

אז תדמיין ששלחתי לך את האי-מייל שנה שעברה.... מזלטוב!!!

Justin Angel

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

עוד שמונה שנים עד השחרור

למעלה