ככה-

13 u S t 3 D

New member
ככה-

אמרו לי כשבאסטד הופיעו בארה"ב באחת מההופעות נכנסה אבריל והחמיאה להם על המוזיקה ועל ההופעות ואמרה להם בהצלחה!... זה נשמע דיי נחמד![= והיא אמרה לי [[מי שאמרה לי על אבריל ובאסטד חח]] שהיא תחפש ועם היא תמצא היא תביא לי את האתר שסיפר על זה ... עם זה קרה או לא.. אבריל סטיל רולז!!

SurfeR Babe

New member
היא גם קראה למקפליי בייבי באסטד...

אני לא ממש מתה עליה מאז שקראתי את הציטוטים המובחרים שלה... בכל מקרה המוזיקה שלה נחמדה אבל עליה אני לא מתה... אבל עדיין זה ממש טוב שמישהי בסדר גודל כמו אבריל מחמאה לבאסטד אז... אם... כיף להם...? סתם אני מתכוונת לזה, ממש יופי להם, פשוט אין לי ממש איך להגיב על זה... חחח

M o T e K 16

New member
אני גם קראתי את זה...

הם אמרו את זה באיזה ראיון נראה לי... לא זוכרת והם ממש הוחמאו מזה! ודי בצדק לדעתי.....

Hypnotise

New member
יש לי את הראיון הזה..

או יותר נכון כתבה. יש לי בעצם את הסריקה של הכתבה. הם סיפרו למעריצים שלהם איך היה להם ביפן וארה"ב. זה מאווווד מצחיק לקורא איך הם מדברים על עצמם בגוף שלישי... הם כתבו את זה בצורת מכתב. חי חי חי... מתוקים!! אישית אני לא מתה על אבריל.. אני אוהבת את המוזיקה שלה אבל לא אותה אישית. ג'יימס כידוע מת (!!!) עליה... צ'ארלי נראה לי שגם כן (למרות שלא כמו ג'יימס) ומאט לא אוהב אותה ממש... הינה הציטוט מהכתבה: Avril Lavigne even paid us a visit when we played in Germany. She came into our dressing room and said she really liked our stuff. How amazing is that? She's really tiny, but man, is she cute! זהו... בעצם.. אני יכולה לעלות את הסריקה של הכתבה הזאת.. למרות שנראה לי שיש לכן אותה... זהו... לילה טוף לכן..

13 u S t 3 D

New member
ווואי אז זה נכון!

יווו זה כבוד.. אבריל זה זמרת אינטרנשנל.. זה כבוד שהיא ראתה הופע הועוד נכנסה ואמרה שהיא אוהבת את החמור שלהם!!.. עוד אבריל שיורדת על כל זמר שני!!! חח כבוד

DesertRose7

New member
החמור...

והחומר..חחחח... זה סתם הצחיק אותי הטעות הזאת..חחחח... איפה לעזאזל יש פה בורגר ראנץ קרוב????????

למעלה