ככוללם ללדעעעת

ככוללם ללדעעעת

ללדבי ההופעה ביוםם שבת בבאר ששבע .. , אאני לללא מופפייעה.. המורה שלננו דחתתה אאת זה והעביררה את זה לקבוצצה השניהה ששל סירקקקקקין =\ ללא נוראא .. תמייד יש פפעם ההבאאאאה :)

blue and pink

New member
יש לי בקשה.../images/Emo68.gif

את מוכנה להפסיק להכפיל אותיות זה פשוט מעצבן ולא נוח בקריאה. תודה

blue and pink

New member
'בא לך טבעי'?../images/Emo68.gif

זה ל א יכול לבוא טבעי, טבעי כותבים רגיל. ואני לא מדברת לכתוב כמו שכותבים חיבורים לבית ספר שכותבים עם סימני פיסוק מילים יפות הכל פשוט אם אפשר לא להכפיל את האותיות?\= זה פשוט עצבן אותי כ"כ לראות איך אנשים מכפילים בכוונה אותיות . ואפשר להמציא מליון תרוצים כמו:"בא לי טבעי",ועוד..

blue and pink

New member
זה בטוח שלא../images/Emo68.gif

את עושה את זה בכוונה,בהתחלה לא כתבתי לאף אחד להפסיק להכפיל כי יש כאלה שעושים את זה לפעמים. אבל יש כאלה שעושים את זה בכוונה.(*בכוונה לא מציינת שמות*) ויש הבדל בין לאהוב להכפיל,לבין לעשות בכוונה. וזה מה שאת עושה.. אני לפעמים כותבת ככה אבל לא תמיד אז אם את יכולה לנסות לא לעשות אני אודה לך.

למה ניראה לךשאני עושה בכוונה?

מה יצא לי מזה שאני יעשה את זה בכוונה? זה בא לי טבעי.. תתפלאיי כמו שאת כותבת רגילל אני כותבת ככה.. מה לעשותת.. זה תגובות באמת מעצבנותת.. ומה הקטע של המילון תירוצים לא הבנתיי..

blue and pink

New member
לא אמרתי לך שאת עושה בכוונה.../images/Emo68.gif

תסתכלי לאיזה הודעה שירשרתי. את יודעת מה,אני שמחה לעצבן אותך טוב לך?=\ אני מנסה להסביר לך שנגיד, כמו אז בטקס הזה של אנשי השנה שרצינו שאגם תהיה מועמדת לשחקנית השנה היינו צריכים לכתוב הסבר למה אנחנו רוצים שאגם תזכה\תהיה מועמדת. ואם כמו שאת טוענת "בא לך טבעי" אז אם כתבת לאיש ההוא שמחליט עם הכפלת אותיות אז מה הוא יחשוב עלייך? לה היא כותבת כל אות פעמיים\או כמה שלא. הוא לא יודע שאת אוהבת וזה הטרנד החדש להכפיל אותיות. תחשבי תמיד ככה. אבל,אני לא אכריח אותך ולא כלום רק ביקשתי שלא תכפילי כי זה קשה להבין. אם את רוצה לעשות בכוונה להכפיל זכותך. את שלי כבר אמרתי לך.. ההחלטה ביידים שלך מה שתבחרי ככה תעשי.

אפרת מאמי כנסי בקשה,

תיראי, אני באמת לא עושה את זה כוונה בשביל שתעצבנתי או לא תצליחי לקרוא או לא יודעת מהה.. לי זה קשה לכתוב בלי הכפלת אותיות תאמיני לי שאני לא מכפילה בכוונה!! אוקעע?? אז אם קשה לך לקרוא אני באמת מצטערת, אבל גם לי קשה לכתוב בליי למרות שזה ניראה לך "תירוץ" או לא הגיוני אבל מה אני יכולה לעשות?

חחחחחח לונרואאאאא../images/Emo13.gif

אני במיילא לא באה
אבל מתי שאני באה שזה לא יקרה מיתר הבנת?
אף פעם לא ראיתי אותך מופיעע......

למעלה