ככל המחשבים נופלים , ספקי הכוח נשרפים....

vali9

New member
ככל המחשבים נופלים , ספקי הכוח נשרפים....

יש כאן אמירה
. ספק כוח , בלעדיו המחשב אינו יעיל וכל המידע הרב שנצבר בו - בטל בשישים וחסר ערך....... אנחנו , בני הדם נוטים לייחס את כוחות הבריאה לכל מה שמחוצה לנו , כוחות הטבע - אש , מים , אויר , אדמה ..... מנסים להתעצם ע"י איסוף הצ'י והאנרגייה .... מתרגלים שיטות רבות להעצמה אבל האם אין אנו מ]פחיתים מיכולתנו ?! האם אין אנו מעתיקים את מקור הכוח שיש בנו החוצה ? האם החיבור למהותנו תלויה במשהו מבחוץ ??! אם לא נעשה , ניישם , נתרגל - את השיטות הללו להעצמה אנרגטית - האם המידע שבנו יאבד ????! זה מה שעוררו בי הארועים האחרונים...... ואני נוטה לחשוב כי כל מה שטבוע בנו לא יכול להאבד לעולם ........
והתגלית הזו מדהימה אותי ....... מה דעתכם אהובים ? ואלי - דקיני , כוהנת טנטרית .

../images/Emo20.gif אני מניחה שאנחנו לא מפחיתים מיכולותינו...

שהרי כל דבר שמגיע אל מציאות החיים שלנו, יש לו משמעות, יש שיעור מעניין כמתנה החבויה בין קפליו. בעידן הזה, החיבור לרשת החברתית העניפה - הכלל עולמית, מתאפשרת דרך הכלי הזה - המחשב, והאינטרנט. קסם קורה ומתאפשר בכל רגש ורגע בעזרתםהאדיבה של הכלים הללו, ואנו - האדם - זורמים בנהר הזה, ולומדים להיות המים הלומדים את צורתו של הסלע עליו הם זורמים... ההתנסויות האלה, של מחשבים קורסים, מידע חשוב שהולך לאיבוד... מגיעות כמתנות קטנות שמדייקות דרך, כמו כל התנסות אחרת בנתיב החיים שלנו. החידוד הזה, המודעות שאנו מביאים איתנו לכל דבר ודבר בחיינו, הם העוצמה שלנו, והן אלה שמגדילות ומעצימות את מה שטבוע בנו. כמו גם לחתוך סלט ולטאטא את הרצפה...
(או כמו שקרה לי - לשטוף את הרצפה ולהחליק במדרגות...) חיבוק מלא אהבה
אפרת

למעלה