ככל הנראה: אנדריי ארלובסקי נשאר ב-UFC

favor

New member
ככל הנראה: אנדריי ארלובסקי נשאר ב-UFC

ע"פ הלינק הבא: http://thefightnetwork.com/news_detail.php?nid=5698 ומה זה אומר? שאם ארלובסקי מנצח את אובריאן הוא המעומד המוביל לקרב על התואר. או לקרב ה-N1C נגד קונגו במידה וינצח את הרינג. בכל אופן אלו חדשות טובות מאוד אבל עדיין, אי אפשר לדעת מה יהיה. יופי.. עכשיו רק צריך לקוות שנראה את הקרב ב-PPV.

AmericanDragon

New member
אחח אני שמח:)

מקווה גם שיישדרו את הקרב שלו בשבת. אגב- אפשר לקבל את הקארד המרכזי?

AmericanDragon

New member
*לא יאומן ששמות כמו

קושצ'אק ובמיוחד סנצ'ז ואורלובסקי מחוץ לקארד הראשי

talhorm

New member
חדשות מעולות!!!

נקווה שהוא באמת ישאר בסופו של דבר, אובריאן - אורלבסקי בתכלס קרב בפרופיל יותר גבוה מקונגו - הירינג מבחינת הUFC. לא לשכוח שאובריאן זה הבחור שניצח את הרינג. ואורלבסקי כוכב גדול יותר בUFC מהרינג וקונגו ביחד, אז באסה שלא נראה את הקרב שלהם בPPV אלא אם כן שאר הקרבות יסתיימו מהר ויראו לנו את הקרב

favor

New member
נצל"ש חדשות ושמועות

ע"פ MMAMANIA ככל הנראה מרכוס דיוויס יפגוש את מייק סוויק ב-UFC 85 שיערך בלונדון. דיוויס הוא בהחלט אחד המעומדים הבולטים בוולטרווייט והוא נמצא ברצף של 6 ניצחונות ב-UFC כשבביקור הקודם שלו באנגליה הוא הוריד את ליאודין דקה מפתיחת הקרב. מייק סוויק למי שזוכר השתתף בעונה הראשונה של האולטימייט פייטר דוקא בקבוצת הלייט הביווייט. לאחר התכנית ירד למשקל המידלווייט וכיום נלחם בוולטרווייט כשלאחרונה ניצח במיין אבנט של UFN 12 את ג'וש בורקמן. עוד קרב שבגדר שמועה, הפעם ע"פ mmaweekly תיירי סוקודג'ו נגד קאזוהירו נאקמורה ב-UFC 84. שני הלוחמים לשעבר של פרייד הפסידו בקרבם האחרון לליוטו מצ'ידה ורוצים להתקדם במחלקת הלייט הביווייט באירוע שכמעט כל הקארד המקדים שלו (למעט המיין אבנט בין פן לשרק) מוקדש לקרבות מהמשקל הזה. הנה הקארד המרכזי ל-UFN 13 כשחמשת הקרבות הראשונים בטוח ישודרו והקרב השישי במידת הצורך: ג'ו לוזון נגד קני פלוריאן קארו פריסיאן נגד טיאגו אלבס מאט האמיל נגד טים בוץ' נייט דיאז נגד קורט פלגרינו יוסטון אלכסנדר נגד ג'יימס אירווין פרנקי אדגר נגד גריי מיינארד

MysteriOfir

New member
חדשות מעולות

אם הוא מנצח את אובריאן הוא צריך להיות המועמד, קונגו או לא קונגו.

t-man

New member
ידיעה מצויינת צחי-תודה רבה

אני מקווה שהוא יחזור לתקופה הטובה שלו ב-UFC,בהחלט הוא אחת הסיבות שהתאהבתי ב-MMA.

Brockster

New member
מוזר לי הקטע הזה צחי

רק עכשיו בדקתי את הלינק שלך כי המתנתי לקרוא על זה משהו בשרדוג או ממ"אמניה, אבל מכיוון שלא הופיע שום דבר באף אתר אמין בדקתי את הלינק, ואני חייב לומר שהוא ממש לא אומר שום דבר חדש שאפילו רומז שארלובסקי נשאר ב-UFC. התאריך של התגובה המצוטטת שם הוא ה-17 לדצמבר שזה לפני די הרבה זמן, אז שום דבר חדש לא קרה מאז שמצביע שהמצב השתפר. אני לא אומר שאין סיכוי קלוש שארלובסקי אכן נשאר בארגון, ואני לא אומר שאני לא רוצה שזה יקרה, אבל לצערי זה ממש לא נראה כך, והלינק הזה לא מוכיח יותר מדי.

למעלה