ככל שאני קוראת יותר ויותר אני מצטמררת

Bath1

New member
ככל שאני קוראת יותר ויותר אני מצטמררת

אני יודעת שזה לא הכי בריא לנפש וגם לא ממש יעזור אבל בכל זאת זה לא נותן לי מנוח ... ממש בתחילת ההריון עברנו לגור בבית חדש ( עם שטיחים מקיר לקיר ...) וזכור לי היטב הריח החזק בבית שלקח לו כמה חודשים טובים להתנדף... הקטנצ'יק חוסן אמנם בכל החיסונים כך שזה לא ממש מסביר הכל באופן מובהק אבל עדיין מאוד מסקרן לדעת האם יש בעברכם איזה חשיפה אינטנסיבית יומיומית לריחות/חומרים רעילים (מעבר לעובדה הכואבת שאנו חיים בעולם שהולך ומזדהם...)בתקפת ההריון או בסמוך ללידה???

neomyz

New member
אני אפילו לא יכולה לספור את כמות

החומרים שהיינו חשופים אליהם בזמן ההריון - חומרי מעבדה מהמשובחים ביותר...למרות שרוב הפעמים נקטתי באמצעי הזהירות הנדרשים, לא כל חברי למעבדה נהגו כך ולנו הישראלים תמיד יש את הנטייה לזלזל בנהלי בטיחות ובעוד הרבה דברים אחרים, ככה שחשיפה היתה, ואפשר להגיד שאפילו יומיומית. אבל What was was was was. שאר ההריוניות שעברו במעבדה נחשפו לדברים כאלה ולא קרה לילדים שלהם כלום, ואני לא מעשנת, לא שותה קפה ולא אכלתי אף צבע מאכל בהריון וגם לא חומרים משמרים ויש את כל אלה שמרעילות את עצמן קבוע והכל אצליהן בסדר.

razgalili

New member
כל העולם מזוהם

כך שבלי יוצא מהכלל הילדים של כולנו נחשפו לכימקלים לפני הלידה בכמויות גבוהות. אנחנו עברנו לבית חדש בתקופה שיותם התחיל לסגת והוא נחשף לאדי צבע ודבק, ריסוסים וכדו'.

למעלה