ככל שאני רואה את שי

sarit115

New member
ככל שאני רואה את שי

ככל שאני מתעצבנת על ההפקה..איך הם מרשים לו לדבר על איך הדיירים..איך מרשים לו לעבוד על לאון בצורה כמו אתמול עם השיחה עם לאון..אומר לו שהוא אוהב אותו ומת עליו בזמן שליכלך עליו עם צבר ואשר..למה מעלימים עין? אומרים ששי לא אומר שמות ספציפים...bullshit ...הוא כן אומר שמות אבל בעקיפין..הייתי בטוחה שיורידו מהתקציב על זה שהוא מתכנן לבנות לו קבוצה נגד כמה דיירים..אם אנחנו הקהל הבנו אותו אז איך ההפקה לו הבינו..כן אני יודעת שהם צריכים את שי אבל ההפקה נותנת לו יותר מדי כוח וזה לא פייר..אם יש חוקים על הסתה נגד דיירים אז זה צריך לכלול את שי...המשחק הזה מתנהלת בצורה גועלית ומענישה סוג אחד של דיירים ונותנת חופשיות לסוג אחר..אני ממש נגעלת משי..צריך לשים אותו על הגריל בכדי שיפחד הפחדן הזה...הרי אנו יודעים שמן השיחה שלו עם לאון הוא רצה לדעת אם לאון הצביעה עליו...ומסכן לאון אמר "הגזמת!!" ..בזה שי הבין שלא הצביעה נגדו...הרי ההפקה אוסרת על הדיירים לא לדבר על הצבעה...למה זה לא נחשב.. קבוצת שרצ רוצה לשלוט על הבית... שמתם לב איך עינב באה בזמן שלאון ושי מדברים?? שי קם והלך אחרי זמן קצר ומי באה במקומו?? כמובן רנין..שי שלח אותה לשמוע כדי לדווח לו...הוא מושך את החוטים של הקבוצה שלו... אם ההפקה הייתה פיירית אז באמת זה היה מעניין..אבל ההפקה לא פיירית בכלל והמשחק הזה מתחיל להימאס....אני מוצאת את עצמי שונאת אנשים שם (שזה לא הטבע שלי) ...מקוה שדברים ישתנו שם ושי יהיה מודח...אני רוצה לראות איך הדיירים מסתדרים ללא שי..הלואי!!!

למעלה