כלא 4 או כלא 6 ?

כלא 4 או כלא 6 ? ../images/Emo53.gif

האלן! אני עריק כמה שבועות כבר ואני יודע שאני אשב בכלא.. עכשיו, אני יודע שיש בפורום הזה הרבה חיילים משוחררים שיכולים לעזור לי מהנסיון שלהם אז יש לי כמה שאלות: כמה זמן בערך אני אשב שם אחרי חודש עריקות? האם יש הבדל בין כלא 4 לכלא 6? מה הלו"ז של יום ממוצע בכלא ואיך התנאים שם? האם יש שם באמת אנשים "מפחידים"? וכפי שהבנתי אחרי הכלא יפסלו לי את המקצוע, זה באמת נכון?

ניר נגר

New member
כלא זה כלא זב כלא, מה משנה

לאיזה סוג של כלא אתה הולך? חבל שהגעת למצב של עריקות...

צא מזה, אתה יכול לקבל על תנאי...

...אולי 14 יום בפנים, מעצר או כלא 6, פלוגת מילאומניקים... כמה חבר'ה אצלנו ניזרקו על כך, אז יודע ממקור שני... אחד היה סמנכ"ל בחברת מחשבים, היה לו משהו דחוף שלא יכל להגיע, אחרי שבועיים התייצב, קיבל 10 ימים בבית מעצר במחנה ברמת הגולן, כצה חבר'ה על שבירת שימירה במוצב חודר, ניכנסו ל 14 ימים לכלא 6... הסיפורים שלהם סבירים, לא קשה, לא סובלים...הכל עובר... נ.ב. שום פסילות מקצוע ולא נעליים, ממשיכים בדיוק אותו הדבר... נ.נ.ב. אתה גם מהכלא כותב מכתב בקשת חנינה וזה יכול לעבוד אצל אלוף הפיקוד... "בפנים נעים"...

samuel b

New member
../images/Emo122.gifיש הבדלים ב

כלא 4 יותר קשה וזה מיסדרים בבוקר ןעוד דברים נעימים
עדיף להתייצב ביחידה ולהרים טלפון למה אחרי זה מקבלים עונשים . לפעמים כבדים כ52 ימים בפנים (ביחידה שלי אחד ניתפס במיבצע האחרון של המישטרה הצבאית ) ועם עובדים במקומות ציבורים זה בדרך כלל גם פיטורים לאחר מיכן ועל כול הזמן שיושבים בכלא דרך אגב לא משולמת משכורת בנוסף וכמובן יש כאלה שחוזרים עם כאב מיאחור (ישבו עם כנופיה של קווקזים) או שתהיה נער הפיפי

למעלה