כלא 6, היום ברצועה!!!

chen010189

New member
כלא 6, היום ברצועה!!!

ערוץ 4, ביפ משודר עכשיו וישודר עוד פעמיים ב: 15:05 18:25 ראיתי את זה ממש במקרה עכשיו...

chen010189

New member
ראיתי כשזה נגמר, יהיה עוד עוד שעה..

אבל שווה לראות כי הם לא באו רק לשיר ראיתי שאיתמר וסיקס יושבים.. אז בטח הוא ראיין אותם וגם ראיתי שהם צוחקים ושרים עם הכלב. לא ראיתי שם אבל את בייבי ג'י אני אראה שוב ב15:05

chen010189

New member
חפיף, אני אצלם תמונות+אכתוב תקציר

למי שיש לו YES כי אולי הם אמרו שם דברים שצריכים לעניין אותנו חחח בתקווה שהזכרון שלי יהיה חביב היום

chen010189

New member
תקציר+תמונות../images/Emo26.gif

היה מצחיק
רק איתמר וסיקס היו. הוא הרג אותי בהתחלה: "קוראים לכם כלא 6, אבל בעצם אף אחד מכם אף פעם לא היה בכלא... וגם לא בצבא... אז איך זה? מה... כאילו, גם למה יש רק כלא 6 וכלא 4? למה אין כלא 3? אתם לא שואלים את זה את עצמכם לפעמים?" אז הם צחקו ואח"כ הוא שאל את סיקס משהו על האקווריום אבל לא ממש הבנתי כי הייתי עסוקה בלצלם חחח וגם הכלב הזה(שגיב פרידמן) אמר איזה משהו על התסרוקת של סיקס ואז הוא אמר שהכלב הזה כל הזמן יורד עליו, בעיקרון רוב הראיון היה צחוקים. אבל היה נחמד. ד"א למי שרוצה יש היום ש.ח ב18:25 ובקרוב זה יעלה לVOD קבלו כמה תמונות שהצלחתי לצלם, לא באיכות הכי טובה בעולם אבל עדיין

chen010189

New member
תגדילו את זה, לא עד כדי כך חשוך...

אה ועד שהתרגלתי לקרוא לאיתמר יאנגי שזה פשוט כבר יוצא לי אוטומטית הוא שינה את זה לאיתמר! המנחה ששכחתי איך קוראים לו פנה אליו "יאנגי..." אז איתמר ישר תיקן אותו. טוב הנה עוד תמונות חשוכות קצת אל תתייחסו לתמונה והספה שאתם רואים בהשתקפות, זה הסלון שלי. בכל זאת המסך שקוף

chen010189

New member
נכון אבל ברצועה הוא שיחק דיג'יי...

גם ההוא משלישיית פרוזק שיחק מציל...

chen010189

New member
וזאת סתם תמונה מטושטשת אבל..

בכל זאת שמתי אותה כי היא עם הכלב :)

chen010189

New member
סיקס, הדיג'יי ואחד משלישיית פרוזק..

לא זוכרת כבר איך קוראים לו זה יובל סמו
?

smile7

New member
התוכנית היתה ממש מצחיקה...!

נראה לי שאיתמר ועמית ממש נהנו שם..חחח הם צחקו המון!

למעלה