כלבה בולשביקית - סיכום חצי הגמר לביקורת
P psychojr New member 14/4/08 #8 סופסוף מתייחסים לטוויסט כבר התחלתי לחשוב שהוא היה מיותר אני אוהב תמיד לעשות איזה מעטפת לסקירה שמח שלפחות את אהבת
סופסוף מתייחסים לטוויסט כבר התחלתי לחשוב שהוא היה מיותר אני אוהב תמיד לעשות איזה מעטפת לסקירה שמח שלפחות את אהבת
M Michal s3 New member 14/4/08 #5 בהחלט יש לך את זה..../images/Emo3.gif יצא לי לקרוא כמעט כל בלוג שלך, אין פעם שלא צחקתי מחכה לגמר..
P psychojr New member 14/4/08 #11 כל בלוג? וואלה טוב לשמוע שעוקבים ושזה מצליח בהצלחה לסשה בגמר ! אם אספיק אכתוב בלילה, אם לא, אז מחר
P psychojr New member 14/4/08 #9 זה אכן לא חוקי, "יופי" כמו שלה זה מסוג הדברים שעושה נקע בעין היא יפה כמו התחת שלי בערך פרדון מיי פרנץ'
זה אכן לא חוקי, "יופי" כמו שלה זה מסוג הדברים שעושה נקע בעין היא יפה כמו התחת שלי בערך פרדון מיי פרנץ'
J JoNy Boi New member 14/4/08 #15 לא אבל השיא של היופי שלה היה לפני המייקאובר באודישנים התסכלתי רק על שיר וקארין (כי הן עשו המון רעש אז לא יכלתי שלא להסב את תשומת הלב אליהן) ובפרק הקודם הראו את האודישן שלה עם שיער שחור ארוך והעיניים הכחולות פייר היא יפה שזה כואב פשוט
לא אבל השיא של היופי שלה היה לפני המייקאובר באודישנים התסכלתי רק על שיר וקארין (כי הן עשו המון רעש אז לא יכלתי שלא להסב את תשומת הלב אליהן) ובפרק הקודם הראו את האודישן שלה עם שיער שחור ארוך והעיניים הכחולות פייר היא יפה שזה כואב פשוט
J JoNy Boi New member 14/4/08 #16 יותר מדי קללות, די אכזבת זה נשמע כאילו קטיה היא האקסית שבגדה בך, ואתה מת לנקום בה 0_O
P psychojr New member 15/4/08 #17 זה לא קללות זה כינויים ../images/Emo13.gif דוגרי אתה לא מסכים עם דעתי על קטיה סבבה