כלבה חברותית מידי! בעיה!!!!

כלבה חברותית מידי! בעיה!!!!

כשאני מוציאה את הכלבה שלי לטיול כמובן שאנחנו לא היחידות על שביל ההליכה .....יש עוד אנשים שהולכים ומתעסקים בעינינים שלהם.... הכלבה הקטנה שלי שהיא ממש ממש חברותית מתחילה לרוץ לכול מי שהיא רואה כמובן עם זנב מקשקש ופנים מתוקות, היא לא נובחת או מפחידה אותם היא פשוט מתחילה לעקוב אחריהם עד שהם מלטפים אותה! היא לא שמה עלי גם אם אני יעלם היא תמשיך ללכת עם אותו בן אדם פשוט רוצה לשחק או משהו! אני לא מצליחה לגרום לה להתרכז בי ולא בכל מה שמסביבה וכמובן שהיא גורה וזה מובן שעוד אין לה את היכולת להתרכז וכמובן שהיא בתור גורה רוצה לשחק אבל יאך אני אלמד אותה לא להתנפל (מהתרגשות) על כל מי שעובר לידנו!?!?! ועוד שאלה מתי כלבים מתחילים "לסמן" את שטח המחייה שלהם בעזרת שתן!?!? כי היא בת 3 חודשים ועוד לא עושה את זה מישהו יודע מאיזה גיל הם מתחילים עם המנהג הזה?!?! תודה

זיו25

New member
אהלן.

קודם כל, את צריכה ללכת איתה קשורה, כדי שהיא תבין שאת הבוסית, ולא תלך אחרי כל אחד סתם כך ברחוב. לגבי סימון הטריטוריה- זה בדרך כלל מאפיין כלבים זכרים (שימי לב שהם עושים זאת מיד כשהם פוגשים את הכלבה שלך ברחוב) בברכה, זיו.

natalyrst

New member
גזר....

תגידי תודה שהיא לא עושה פיפי בבית
ולגביי הטיולים וההתנפלויות, באמת תלכי עם רצועה, לא רק בגלל שהיא תבין שאת הבוסית, אלא גם כדי למנוע לה סכנה היא יכולה לראות משהו מגרה בכביש ולקפוץ לשם, ואז הסוף לא יהיה טוב... ואני אומרת לך מניסיון אל תשחררי אותה
כבר נדרס לי כלב בגלל השטות הזו

היי גזר

כפי שקודמיי הציעו, לכי איתה כבר מעכשיו בכל יציאה קשורה ברצועה, במיוחד לבטיחותה וכדי שתתרגל מגיל צעיר לעובדה שהיא קשורה וצמודה אלייך. אל תרתעי מהעובדה שהיא כה חברותית, להפך. את הכלב שלנו, לברדור, הרגלנו מהגיל של כלבתך לחברת אנשים וכלבים אחרים (אפילו מסטינו, מרימנו או בוקסרים, כולם ממש מפחידים). היום הכלב שלנו חברותי, נוח לאנשים וחביב לכלבים אחרים. מפגשים מהסוג הזה חשובים לבניית אופי נוח. את הכלב שלנו הרגלנו לשבת ולחכות בסבלנות כידיד או כלב אחר שהוא מכיר מתקרבים מולנו וכך אנחנו נמנעים מהקפיצות שלו (זה לא פשוט כשלברדור קופץ על משהו). תהני מכלבתך.

זר הקשיבי....

ללכת עם חגורה זה חובה גם ע"פ חוק...... החגורה לא רק מראה לכלבך מי הבוס אלה גם : - שומרת עליו - מגנה על זכויות האזרח(שכלב ברחוב לא יקפץ עליו) - ומחנכת אותו להליכה בקצבך..... לפי מה שידוע לי לכלבים גורים עדיף חגורה שהולכת וחוזרת לחופשיות מירבית. אבל אם הגור זהו גור גדול יש להשתמש קולר רגיל וחגורה רגיל להבעת סמחות ומשיכה בעת הצורך. לכלבך לפי הכתוב מומלץ חגורה הולכת וחוזרת שבעט הצורץ כן כן גם נעצרת ומושכת. הקולר כמובן גם צריך להיות מתאם לגודל הכלב ולצריך(לאילוף קולר חנק, לכלב נחיה ריתמה ועוד.....) אם כלב לא יגדל למימדים גדולים והוא ישאר קטן יהיה עדיף לקנות לו ריתמה שתקל על משיחתו ותסב לשניכם אושר ונוחות מקווה שעזרתי ושתזכי לשנים ארוכות ומאושרות את וכלבך,

ברור שאני הולכת עם רצועה!!!!!

מה אתם נורמלים אתם חושבים שאני רוצה לאבד תמותק שלי כבר על החודש הראשון???? יש לי חגורה הולכת וחוזרת כזאת שאפשר גם לנעול באיזה מרחק שרוצים! אבל זה לא עוזר!!! וחוץ מזה יש לי כלבה מובגרת שעושה את עיניין הסימון אז זה לא רק לזכרים!!

natalyrst

New member
רגע, רגע

אז אפילו עם רצועה היא קופצת על אנשים ברחוב

בידיוק!!!! והיא גם נאבקת בי!!!!

היא ממש רוצה להמשיך לרוץ אחריהם וגם לא נעים היא מתחילה להידבק לאנשים והם מסתכלים עלי כאילו תעיפי ממני תדבר הזה!!!

natalyrst

New member
איזה כלבה שובבה יש לך, גזר../images/Emo70.gif

אז כמו שכבר אמרו כאן, תראי לה מי הבוס. מי מחליט, מי בעל הבית (לא באלימות כמובן) תני לי משיכה קלה, כל פעם שהיא קופצת על אנשים. תקרבי אותה אלייך איזה גזע היא

אני מנסה כרגע

להושיב ולהרגיע אותה כל פעם שמישהו עובר הלכבה שלי היא מסוג ביגל שהוא סוג אנרגטי במיוחד!! ואין וויכוח בכללל ה כלבה שלי היא הכלבה הכי שובבה שהכרתי בחיים שלי!!!

למעלה