כלבה למסירה

orrrr

New member
כלבה למסירה../images/Emo107.gif

למסירה כלבת זאב בת 4 מעורבת מקסימה ונוחה. לפרטים : 03-6513586

sahr12

New member
אז בחישוב פשוט היא בת 28...

מבוגרת בשבילי........חחחחחחחחחחחחח שבוע טוב לכל החברים-ות.... יום ראשון היום הכי יפה בשבוע... הוא מסמל התחלות...ובדרך כלל כל ההתחלות יפות.... אז הישארו אופטימיים.....מחוייכים.... בקר אור לכולנו.....

ספה למסירה (לא בצחוק חחחח)

בת 7 במצב מצויין ועם המון זכרונות נעימים.... חחחחחחחח

טאקילה~*

New member
אופטי זו הספה שאהבנו עלייה?????????

ראבק אתה זורק את הזכרונות שלנו????????????? יו אני מסתכלת על הספה ומתמוססת ,,איזה כיופים נירשמו עליה..

לא, אבל אם תקחי אותה ...

...אז אולי עוד נאהב עליה חחחחח (סתם סתם, לא מסתבך עם ווינדסבלוסי)

טאקילה~*

New member
חחחחחחח אופטי ראבק....

משוש באמת יכעס חחחחחחחח אבל החלטתי לספר לו את האמת עלינו..

sahr12

New member
אופטי וטאקי "עושים אהבה" (תאורייה)

אופטי: את חושנית... טאקי:מה זה הגינס הצמוד הזה ראאאאאאבבבבבבאאאאקקקקקק.... אופטי:אני אובססיבי עד כדי וונדליזם....חחחח טאקי:חחחחחחח....ראבבבאאקקקק ערסססססס..... אופטי:כירעי על 4 בצורה וואלגרית.....אני ארד אלייך..אנאלית.... טאקי: מה אני תרנגולת??????יש לי כרעיים??ראאבבבבקקקקקק...חחחחח אופטי: הווווו פרח לוטוס בגן שושני ציפור הפרא המעופפות שלי.... טאקי:מה אני גן חיות ראבקקקקקקקקקק????? אופטי: אני מתקרב אלייך בצעדים מהוססים על בהונות רגליי החלקלקות.. טאקי: בא כבר!!!!לפני שאדביק לך איזה קובה אדומה לעין!.....חחחחחח

חחחחחחחח קרוע

טאק הודיעה לי בצ´ט שהיא רושמת אותי לקומזיץ. עניתי לה שתרשום אותי טנטטיבית ושעה אח"כ היא ירדה עלי שבכל משפט שלי היא צריכה לפתוח מילון ואני לא יכול לענות כמו בן אדם ובסוף רשמה אותי +2 חחחחחח

טאקילה~*

New member
סער שמעת לעשות סקס עם אופטי....

פרושו להיכנס עם אבן שושן למיטה חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע אני מתארת לכם איך זה הולך... אופטי: טאק יקירתי את נעימה כמו כסת(שק מלא נוצות) טאקילה:ראבק חכה מוציאה תמילון אבן שושן. אופטי:אגדי את גופי לגופך,הטי את מותנייך וכרעי על ברכייך. טאקילה:בוא נשמה בוא כפרה שלי יחתיכת כריסטומתיה מהלכת שלי.

טאקילה~*

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ימניוקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה