כלבה למסירה

quatso

New member
כלבה למסירה

דלמטית בת שנה וחצי מחפשת בית חם ואוהב. היא מאד אנרגטית לכן אנו מחפשים בית שיאפשר לה לרוץ בשטחים פתוחים ולהוציא המון אנרגייה. . טופלה היטב מחוסנת מעוקרת ובריאה. נקיה ומריחה מצוין. הכלבה נאספה מאס או אס חיות בעין איילה לאחר שננטשה ברחוב, לכן היא מעט מפוחדת לפעמים ובהתחשב בקופצנות שלה עלי לומר בצער שהיא כנראה אינה מתאימה לבית עם ילדים קטנים. עם מבוגרים איני צופה בעיה. לפרטים : 0544-319283 או 03-6422596 http://pg.photos.yahoo.com/ph/quatso/detail?.dir=/abdc&.dnm=cb3c.jpg&.src=ph

magicgirl1983

New member
למה אימצו אותה

אם שוב מנסים למסור אותה? זה מטריף אותי שאדם יכול לקחת חיה ואחרי זה להגיד "פוס" לא רוצים יותר..

quatso

New member
מדובר במשפחה עם ילדים קטנים

במעמד האימוץ ובבדיקה אצל וטרינר הם לא קיבלו מידע על היותה סכנה פוטנציאלית לילדים. המשפחה עשתה מאמצים רבים להשאיר את הכלבה וניסתה במשך תקופה דברים שונים שדרשו הקרבה רבה. היא קבלה המון אהבה והשקיעו בה המון בטיולים טיפולים צעצועים מזון ועוד. הם השתדלו לקחת אותה לכל מקום גם שזה עלה ביוקר. בין היתר נקרא איש מקצוע נחשב שאמר בעצמו ובניגוד לאינטרסים שלו שאילוף במקרה כזה אינו פרקטי כיון שהוא ימשך זמן רב ויצריך המון מאמצים ובינתיים הילדים בסכנה. חרף כל המאמצים המצב הולך ומחריף כל יום והילדים מפוחדים . כמובן הכלבה מרגישה ונוצר פה מצב מאד לא נעים. אני מקווה שהכלבה תוכל למצא בית יותר מתאים כי היא באמת חמודה רק קצת מפוחדת . יתכן שעברה התעללות בזמן שהותה ברחוב או משהו כזה. אני גם מקווה שהמשפחה תמצא כלבה מתאימה יותר כי הם מחפשים עכשיו. אם אחרי כל מה שרשמתי את עדין מרגישה אותו דבר אני אשמח לשמע ולהעביר את זה הלאה. אני באמת חושב שלא היתה ברירה ואי אפשר היה לקחת את הסיכון הזה.

למעלה