כלבה מעורבת מדהימה מחפשת בית דחוף!!!

moshiko200

New member
כלבה מעורבת מדהימה מחפשת בית דחוף!!!

כלבה מעורבת בת 2.5, מדהימה הן ביופיה והן באופיה.
מעוקרת, מחוסנת ונקייה מאוד.
מחונכת ומאולפת לצרכים וכו'.
חברותית, מסתדרת עם כל אחד, הן בעליי חיים והן בני אדם, במיוחד ילדים.
כלבת בית מושלמת

אצלנו מגיל 3 חודשים, ולצערנו אנו נאצלים למסור אותה עקב בעיה משפחתית.
לכן מחפשים לה בית חם ואוהב, שיהיה מסור לה כמו שהיא תהיה מסורה לו, ויעניק לה את מה שהיא צריכה.

ניתן ליצור איתי קשר במייל - [email protected]

mikilk

Active member
זה סופי ומוחלט?

לא יהיה קל למסור כלבה בגיל זה...אולי אפשר לעזור בהמלצות?
ממליצה לך לפרסם גם בפורום כלבים
ולפנות לעמותות באזורך..

moshiko200

New member
תודה הסתדרנו

מצאנו לה משפחה מדהימה, שאוהבת חיות, עם חצר והרבה טיולים לאורך היום.
בעזרת השם מקווה שהזיווג הזה יצליח, לא יכולתי לבקש בשבילה משהוא יותר טוב מזה

goolo123

New member
"חצר" זה ממש לא ארובה לבית טוב..

נהפוך הוא, אם יש חצר יש לבדוק את המשפחה המאמצת בצורה קפדנית ביותר.יש לוודא שהחצר מגודרת היטב ושיש שער ננעל שלא יכול להיפתח..כי ברגע שהכלבה תוכל לצאת מהחצר היא חשופה לסכנות רבות כמו דריסה, גניבה, לכידה ע"י לוכדים ועוד..
כמו כן יש לוודא שלא מתכוונים לקשור אותה ולגבי כלבה בגודל הזה לוודא שהיא תחיה בתוך הבית.
יש לקחת "דמי רצינות" .משום שמה שנמסר בחינם מוצא את עצמו בסוף מתגלגל לכלביות ויוצא בשקית שחורה..זה דינם של כלבים שמתחילים להעביר אותם.
בעיניי אין שום הצדקה למסירת כלב ושום הצדקה חוץ מדיני נפשות לא מתקבלת.כלב הוא בן משפחה לכל דבר וכמו שלא מוסרים ילד כשקשה כך לא מוסרים כלב.אם אין את היכולת להתחייב לכלב 15 שנה, אז לא מאמצים.זה לא חובה לאמץ.

moshiko200

New member
תנשום ותחשוב לפניי שאתה תוקף

את הכלבה הזו מצאתי בגיל 3 חודשים בזמן שהייתי בנופש באילת לפניי שנתיים וחצי, היא הייתה זרוקה מחוץ למלון בחניה על סף ייבוש!
לקחתי אותה שם לוטרינר ושלמתי לפנסיון לאורך כל שהותי בנופש שישמרו עלייה.
לאחר מכן הבאתי אותה למרכז ונתתי לה בית חם ואוהב.
לא לקחתי את הכלבה כי הייתי מוכן לכלב, לקחתי אותה כי אם לא היא הייתה מתה שם!!!!
לא הייתי מוכן לשים אותה באיזו אגודה, וגם לא הצלחתי למצוא לה בית, אז הדברים התגלגלו והיא נשארה אצלי.

לצערי אני נמצא בתקופה בחיים שאני לא בבית בערך 12 שעות ביום, זה נמשך כבר כמה 3 חודשים והגענו למצב שהכלבה התחילה לכבות לאט לאט. מעבר לזה שהיא הייתה צריכה להתאפק הרבה זמן לצרכים, גם עד שהייתי בבית לא היה לי זמן להתייחס אלייה.
לכן נאלצתי להגיע להחלטה ולחפש לה בית אחר.
מה היה עדיף שהייתי משאיר אותה אצלי, ונותן לה למות מדיכאון?!

תאמין לי שהכלבה הזו היא חלק ממני, אני אוהב אותה ברמות שאני לא יכול להסביר, אבל במיוחד בגלל שאני אוהב אותה כל-כך החלטתי למצוא לה בית אחר ולא להשאיר אותה אצלי, לתת לה לסבול.

לגביי המשפחה המאמצת, זו משפחה שאוהבת חיות, נכון שיש להם חצר אבל הכלבה כל הזמן בבית, נותנים לה חום ואהבה, מוציאים אותה מעל 3 פעמים ביום. וחשוב מכל רוב הזמן הם בבית ונותנים לה יחס.
יתרה מכך לאחר שמסרתי להם את הכלבה הלכתי לבקר, ואני מתכנן לעשות זאת שוב בתקופה הקרובה.

אז אנא הסר דאגה מליבך.

ובבקשה ממך אל תגיד לאנשים לא לאמץ, עדים לקחת כלב מהרחוב ולתת לו בית חם, אפילו לתקופה קצרה, ולעזור לו למצוא בית מאשר להשאיר אותו ברחוב למות, או לזרוק אותו באיזו אגודה, שיחיה בכלוב, ולאחר כמה חודשים, אם לא ימצאו לו בית אז הוא יורדם.

goolo123

New member
זה לא רלבנטי שנמצאה ברחוב...היא הייתה

אצלך שנתיים וחצי ולא חודשיים..כך שהיא הייתה כלבה שלך לכל דבר...גם אני וגם אנשים סביבי עובדים שעות רבות ואפשר לקחת דוג ווקר שייצא עם הכלב בצהריים.זה נהוג ומקובל.לי יש כבר 18 שנה דוג ווקר.
אז זה נהדר לאסוף מהרחוב ולמצוא בית אחרי כן, אבל אתה אימצת אותה לכל דבר ,היא הייתה חלק מהמשפחה ואחרי שנתיים וחצי גילגלת אותה הלאה...אין לך שום ארובה שהיא תחיה שם עד גיל 15 ..גם אם תבקשר שוב אין לך מושג מה צופן לה העתיד.לא בכדי העמותות מפוצצות ומרדימים בשנה מאה אלף כלבים.כלבים ש"התגלגלו " מאחד לשני וסיימו בכלבייה ובשקית שחורה.אני מקווה שזה לא המקרה הפעם אבל אין לך שום ביטחון בזה.
כיון שאני מתנדבת שנים רבות אני מכירה את כל הסיפורים ומסתכלת לכלבים האלו בעיניים.ולכן,אם אין יכולת להתחייב לכלב עדיף לא לאמץ.גם אנחנו לא נמסור למי שלא יכול לקחת את המחוייבות הזו ולהיות שלם איתה.

moshiko200

New member
לאף אחד אין ערובה...

נכון אין לי שום ערובה, אבל גם אין שום ערובה שבמצב כזה היא תחיה אצלי יותר משנה.
בתור אחת שמטפלת בכלבים כל-כך הרבה זמן את צריכה לדעת כמה רגש זה דבר חזק אצל כלבים, וכלבה שרגילה לחום ואהבה של הבעלים שלה ופתאום בכלל אין זמן אלייה אז היא תמות מצער, ודוג וולקר שיוציא אותה לחצי שעה ביום זה לא מה שיעשה אותה מאושרת.

כדיי שתצאי מהבועה שאת חיה בה ותתחילי לחשוב לפניי שאת יורה.
אחד - לא כל אחד יכול להרשות לעצמו דוג וולקר על בסיס יום יומי.
שניים - אף אחד לא יכול לנבא מה יביא העתיד אז צאי מהפנטזיה שכשאת מוסרת כלב לאימוץ אז בטוח הוא ישאר שם עד סוף חייו.
שלוש - אני לא גילגלתי את הכלבה שלי!!! ניסיתי והתאמצתי מאוד, וכשראיתי כמה לא טוב לה, הבנתי שאני חייב למצוא לה בית שיוכל לתת לה מה שהיא צריכה, לא זרקתי אותה ברחוב ולא באיזו עמותה, והלוואי וכל אחד שיגיע לרגע שהוא צריך למסור את הכלבה שלו (לא מאחל לאף אחד) יעשה כמוני.

goolo123

New member
רק בגלל אנשים שנוהגים כמוך מורדמים כלבים..

רק בגלל אנשים לא מחוייבים כלבים מתגלגלים לכלביות..ובאמת המיספרים כבר לא משנים.נראה אותך מיסתכל לכלב אחד בלבד בעיניים..אחד בלבד שמקשקש בזנב לקראתך כשבתוכך אתה יודע שהכלב הולך להיות מורדם...כי אין מספיק בתים לכולם..כי אנשים לא מאמצים כלבים מבוגרים לדוגמא...
אז אתה יכול לתת יד אחת לאותו אחד שמנסה להשמיץ אותי...שממש לא שווה כל התייחסות.....אדם שמעולם לא התנדב ולא נתן מעצמו לטובת בעלי החיים..נהפוך הוא..גם הוא רצה למסור את כלבתו האישית ..משלא הצליח היא בינתיים מקשטת את החצר שלו...

moshiko200

New member
את פרנואידית....

מה נסגר איתך?
מאיפה הבאת את זה שאני התחברתי עם מישהו נגדך?!

כמו שכבר שאמרתי, הלוואי ואנשים היו כמוני, אז כלבים לא יהו מגיעים לכלביות.

יש לך כוח ורצון טוב, אני מקווה שאת משקיעה אותו גם במקומות אחרים חוץ מליפול על אנשים שאין לך מושג מי הם.

קחי את הלהט שלך ותנטווי אותו למקום אחר, כמו להלחם על חוק עיקור חובה (רק תתארי לך כמה המתות כלבים זה ימנע).
תעזרי להלחם על הוצאת חוק עיקור כלבי/חתולי רחוב. (שהממשלה תסע בהוצעה ולא העומותות)

אני מקווה שאת פעילה גם במקומות האלה.

marx04

New member
תתעלם מ-goolo123

שלום לך,

אני ממליץ לך להתעלם מ-goolo123.
היא פעילה פנאטית בעמותה מצילת כלבים, הפועלת מתוך היסטריה וחששות מוגזמים, ומפיצה מידע חסר כל ביסוס (בישראל לא מומתים 100,000 כלבים כל שנה, וגם לא 50,000 ולא 20,000, אלא כ-10,000 בלבד).
לכן התגובות שלה אינן מאוזנות, בלשון המעטה, אמות המידה שלה מעוותות, והיא לא מייצגת את בעלי הכלב הסביר והאחראי.
לכן פשוט תתעלם ממנה, ותמשיך הלאה.

בברכה,

אורי.

phobe1

New member
אם כבר אז כדאי לדייק

שלום אורי,

אני חוששת ש"ניצלת" את הפורום הזה מכיוון שאין בו כרגע מנהל אחראי שימחוק את הכתיבה שלך (על תיקפה אישית של כותבת אחרת) ומכיוון שזהו פורום שלא זוכה להרבה קוריאם אין מי שיגיב לך, לכן אני מרגישה צורך (פעם ראשונה) להגיב לך אישית {מודה שבדרך כלל אין לי שום רצון להתדיין איתך}.

"פעילה פאנטית בעמותה מצילת כלבים" - קצת מצחיק לא? א. אתה מכיר את גולו רק מכתיבה. ב.בחיים שלך לא התנדבת בעמותה. איך אתה יודע האם היא פעילה פאנטית? מזה פאנטיות כאשר עוסקים בהצלת כלבים? איך אתה יודע שהיא פועלת מתוך היסטריה וחששות מוגזמים? אם אף פעם לא התנדבת בעמותה או בהסגר מאיפה אתה יודע שהחששות מוגזמים ולא מבוססים.

"מפיצה מידע חסר כל ביסוס" - אם כבר אתה רוצה "לתקן" אותה, אז תדייק. לפני כמה ימים היה בפורום כלבים שרשור על מספר הכלבים שמתים בארץ בנסיבות לא טבעיות (ברחוב ובעמותות והסגרים). המספר ממקור שאתה בעצמך הודית כי נחשב אמין היה קרוב ל-40,000 כלבים בשנה ולא 10,000. אתה רוצה להתעקש על "את הכלב הזה ממיתים וזה רק נדרס או חלה ברחוב, מת מהזנחה, הרעלה וכו'", בבקשה. אז תבהיר את הנקודה ואת "אי-הדיוק" בצורה נכונה...מההודעה שלך נקרא כאילו 10,000 כלבים "בלבד" מתים פה בשנה ממוות לא טבעי. בנוסף, האמירה "אלא כ-10,000 בלבד" מראה יותר על צורת המחשבה שלך {הרי זה רק 10,000, מה זה משנה} מאשר על ה"פאנטיות" של כותבת אחרת.

"אמות מידה מעוותות, והיא לא מייצגת את בעלי הכלב הסביר והאחראי" - שוב, איך אתה יודע? מאיפה הזכות להחליט מי בעלי הכלב הסבירים והאחראיים? מתי מונת אתה למייצג בעלי הכלבים בארץ? כי אני באופן אישי מכירה הרבה יותר אנשים שמזועזעים מרעיון השארת כלבה מחוץ לבית בזמן נפילת טילים מאשר בעלי כלבים שחושבים שנכון לעשות זאת {כמוך}. אם אתה רוצה להציג את עצמך כקול ההיגיון אז מן הראוי שתציג את עצמך ואת ה"אני מאמין" שלך בצורה מדוייקת במקום להשתלך על גולשת אחרת ודעותיה. ככה קורא השרשור יוכל להחליט בעצמו עם איזה גישה הוא מזדהה.

בברכה,
phobe1

marx04

New member
הבה נדייק

שלום לך,

הרצון לדייק הוא ממך והלאה.

גולו הטעתה במפורש ובמכוון את הגולשים בפורום הזה כשכתבה "לא בכדי העמותות מפוצצות ומרדימים בשנה מאה אלף כלבים".
כל זאת בשעה שהיא יודעת שבארץ מומתים רק כ-10,000 כלבים, וכך אכן כתבתי בהודעתי לעיל: "בישראל לא מומתים 100,000 כלבים כל שנה, וגם לא 50,000 ולא 20,000, אלא כ-10,000 בלבד".

לגבי כל השאר, כל מה שצריך לעשות הוא לקרוא את ההודעות של גולו כאן ובפורום כלבים, ולהבין לבד שמדובר באדם קיצוני ותוקפני, שמן הראוי להיזהר מ"עצותיו" ולהתעלם מעמדותיו הפנאטיות.

בברכה,

אורי.

phobe1

New member
פשוט פתטי

אני מודה שאין לי כוח אילך ולאנשים כמוך....

pandidi

New member
לכל המעוניין- גולש זה מוסר מדע מוטעה ומטעה

ללא קשר לתוכן ההודעה הספציפית- מדובר בגולש אשר השאיר את כלבת המשפחה בחצר בדרום בזמן נפילת טילים רק שחלילה הנוחות שלו ושל בני משפתחו לא תיפגע ולו במעט. יש לו אחלה עיצות בכל הקשור למזון לבעלי חיים. בכל השאר- ראו הוזהרתם! מה שבטוח- טובת הכלב לא ממוקמת גבוה בסדר העדיפיות שלו.

pandidi

New member
לכל המעוניין- גולש זה מוסר מדע מוטעה ומטעה

ללא קשר לתוכן ההודעה הספציפית- מדובר בגולש אשר השאיר את כלבת המשפחה בחצר בדרום בזמן נפילת טילים רק שחלילה הנוחות שלו ושל בני משפתחו לא תיפגע ולו במעט. יש לו אחלה עיצות בכל הקשור למזון לבעלי חיים. בכל השאר- ראו הוזהרתם! מה שבטוח- טובת הכלב לא ממוקמת גבוה בסדר העדיפיות שלו.

למעלה