כלבו (קבוצת הודעות כלליות)

ה-19 ליולי - דרושים!!!

שחקנים יקרים, בידיעה שהמשטרה מתכוונת להעלות את דרישותיה (בהתאם למצב הביטחוני הרעוע), נודה ונעודד כל מי שיכול לתרום את חלקו בנושאים הבאים:
מע"רים
חובשים
נושאי נשק
אנשים המורשים לשאת נשק
מתנדבי-משא"ז השאיפה היא שאיש לא יצטרך להפסיד משחק שלם, ושהנטל יתחלק בים כמה שיותר שחקנים. ככל ששחקן יתרום יותר - הוא יתוגמל מתקציב המשחק, החל בהנחה קלה, אם יתרום שעות בודדות, או שני משחקים בחינם, אם יפסיד בשל תרומתו משחק מלא. הנקודה הבעייתית היא נושאי הנשק. זאת מישום שמע"ר וחובש יכולים לשחק תוך כדי היותם בתפקיד, בעוד מלווים נושאי-נשק חייבים להיות פנויים לצורכי פיקוח עיין. ולכן, כל מי שעונה על הקריטריונים האלה, מוזמן לפנות אל הקפטין שלו, או אפילו אלי ישירות, במייל: [email protected]. בפנייתכם אנא צינו את שמכם המלא, גילכם, מינכם, ואם יש ברשותך נשק אישי, או שהינך מורשה לשאת נשק (קצינים למשל), ואודה לכם אם תצרפו מספר טלפון לבירורים, וחשוב ביותר, לדרישת המשטרה - מספר ת.ז. או מ.א. אנא ממכם, אל תסתפקו בבחינת עצמכם על הקריטריונים האמורים. פנו להוריכם, לאחיכם הגדולים, לחבריכם, לדודים, לדודות, לסבים ולסבתות (סבתות יאושרו עם אופנוע צמוד בלבד). שחקנים יקרים - לא להתבייש!!

למהירי ההחלטה וחדי היכולת - הזמנה!!

הזמנה למשחק ברוח ´שני המגדלים´ (הספר האמצעי ב´שר-הטבעות´). ההזמנה מיועדת לשחקני מת"חים בעלי וותק (War4Ring נחשב) המשחק מתחיל מהרגע בו נגמר הסרט הראשון של ´שר-הטבעות´. המשחק במקורו מיועד ל-300 בני נוער המשתתפים בקייטנה בת שבוע, במצפה רמון. בני הנוער האלה אינם Role-Playerים, ואנו מוזמנים לחזק את אווירת המשחק בהיותינו שחקנים בעלי יכולת משחק מוכרת, תוך תיאום מראש עם מפיקי המשחק. ההשתתפות לשחקני Rים בעלי וותק - חינם. המשחק יתרחש במחנה מגודר, מאובטח, עם ביטוח לכלל משתתפיו, באזור מיוחד לא רחוק ממצפה רמון. הרשמה למשחק בדוא"ל הבא: [email protected] עד שבוע מראש. תאריך המשחק: ליל יום רביעי - 24 ליולי. ניתן יהיה לאלתר תחפושות במקום מבדים ואל-בדים שנקנו במיוחד לצורך העניין, אך הציפייה כמובן היא שנגיע עם תחפושות מישלנו. כתלות בהיענות מתאימה - תיבחן האפשרות לארגן הסעה מאורגנת מאיזור תל-אביב. מדובר באותו המשחק שפרסם ע"י איוב מודעת דרושים לעבודה חד-יומית בתור NPCים. בואו בהמוניכם!

איוב14

New member
פעילות קהילתית בפסטיבל עכו - הרשמו!

לפרטים כאן. טיזר: טיול בזמן – עכו היום ובעבר! בואו והשתתפו בפרוייקט יוצא דופן! כולנו מתאחדים ביחד עם מארגני פסטיבל עכו לתיאטרון אחר (21-24 לספטמבר) ומעלים הפקה מיוחדת לראשונה בישראל. בכוונתינו להעלות פעילויות של משחקי תפקידים חיים ברחבי העיר עכו העתיקה, ולשתף את הקהל הרחב בהתרחשויות. אנו נקים בפסטיבל את מחנה האחווה, בסיס האם שלנו, שם נשכון במשך ימי הפסטיבל, ומשם נצא לפעילויות שונות. הפרוייקט פתוח למספר מתנדבים מצומצם (60 איש בלבד!), להלן הפרטים (<קישור לחלק התחתון>) זוהי פעילות קהילתית, אשר נועדה גם למען ההנאה האישית שלנו וגם לקהל המשתתפים בעכו. המתנדבים יקבלו אוכל, שתייה וכניסה למקלחות צוות הפסטיבל, מקום הלינה יהיה המחנה (יש להצטייד באוהל), ואנו מקווים כי גם נקבל כרטיסים בהנחה (או אולי אפילו בחינם) להופעות שונות (כנראה בטרום בכורה אליהם מגיעים כל האומנים – 19-21 לספטמבר). זוהי חוויה שונה מהרגיל! כל מתנדב יעזור בהכנות לפסטיבל(החל מיצירת תחפושות, מאהל מיוחד וכלה בתרגום מאנגלית והדפסה), ובמהלך הפסטיבל ישחק בפעילויות שונות ויתמוך במחנה האחווה ההרפתקאה מחכה לנו!

עומר כץ

New member
בקשה קטנה

אני בטוח (מקווה) שכולם פה עברו את כיתה ד´ אז תשימו לב לטעויות הכתיב שלכם נישבר לי מלנסות לנחש למה התייחס המשורר בדבריו

אינטרנט מהיר בכבלים ../images/Emo106.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo82.gif

היום בין השעות 20:00- 22:00 יארח פורום רשתות ופס רחב את תומר, יובל ועודד מחברת "מת"ב" שיענו לשאלות הגולשים בנושאי אינטרנט כבלים בפס רחב, מבחינה טכנית, שיווקית וצרכנית. כולכם מוזמנים להכנס ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!

החלוקה לקבוצות

באופן ככללי, יהיו חמישה מחנות. 4 ערים, וממלכת-מתים אחת. כל מחנה אחראי לאייש משמרת אחת. כלומר - כל קבוצה אחראית לאיושה של משמרת אחת - לכל זמן המשחק. אין זה משנה אם אחד מחברי הקבוצה יביא איתו הורה מלווה לכל הערב, או שחיילי צהל בקבוצה יתחלקו במשמרות - כל זה עניינו של ראש הקבוצה. וזה כולל את מחנה המארגנים - הרי היא ממלכת המתים. בנוסף לחמישה האלה, יהיה קב"ט, (ועד כאן יש שישה מאבטחים), ולדרישות ק. הסיורים יש עוד צורך בעמדה שביעית - שגם בשעותיה יתחלקו כל הקבוצות. שחקנים יקרים - המשחק הוא שלכם. אל תחסכו במאמץ, כי ההישג יהיה שלכם!! אני כאן על מנת לסייע בידיכם להצליח, ובידי זה לקרות.

בקשה קטנה עוד יותר ../images/Emo13.gif

להתייחס בקצת סבלנות לכל אלה שלא תמיד מבדילים היו א´ לע´, ולאלה שמתבלבלים בין הו´ לן´ The hebrew keyboard is a very tricky little thing

Silar

New member
שגיעוט קטיב

אז מה אם חלק מהאנשים מתבלבלים בכתיבתם. חלקם הגדול עולים מחבר העמים שאינם כל-כך מתורגלים בשפה העברית וחלקם דיסלקטים אם בעיות כתיבה, חלקם סתם מתבלבלים לפעמים בין ה"וו" ל"נון סופית" ושולחים את ההודעה לפני שהם מבחינים בטעות. אנא אל תבקש שיתחשבו בך אם אינך מתחשב בבעיתיהם של האחרים.

עומר כץ

New member
יופי ילד

עם זה כל כך קשה לך להשקיע עוד דקה בלעבור על מה שרשמת לפני שאתה רץ לפרסם את זה אז למה שאני אשקיע בך חצי דקה בלהבין מה לעזאזץ אתה רוצה הפעם

מה שהתכוונתי בקשר לעצמי

זה שלא משנה כמה דקות אני אבדוק, אני רוב הזמן מנחשת א´ ע´ ה´ כ´ ק´ וכאלה.

Sern

New member
מסכים

אני גם חושב שצריך לפסק ולנקד את ההודעות, אחרת הן לא מובנות באותה מידה. אבל לא כל אחד מושלם. בסופו של דבר, עם מעט מאמץ, אפשר להבין כמעט הכל.

manic_subsidal

New member
......

קול זה ביחלל סצם קתנוניוט ולמשןה שזה בארך פעמ רישנע שעני קאן עבל זה בכשה מגזמת לדעטי האמת שאין לי מה להגיד רק רציתי למצא את הבדיחה המפגרת הזו לילהטוב

למעלה