כלבים בחווה.

כלבים בחווה.

האם מסתובבים לכם כלבים בחווה? מה הקשר שלהם עם הסוסים? כאילו יחסי ידידות וכו'. האם הסוסים מנסים לנשוך את הכלבים? אם כן איזה סוסים? ספרו...

Shai Felton

New member
יש מלאאא....

יש איזה 6 כלבים, 5 קטנים כאלו (ג'ק ראסל) ואחת גדולה (דני ענק) הם מסתדרים עם הסוסים ממש טוב, לפעמים רודפים אחריהם במנז', אין להם בעיה אחד עם השני.

כן יש

יש לנו ה-מ-ו-ן כלבים בחווה, לדעתי אין כל קשר מיוחד כי תמיד שאני רוכבת על הסוס הכלבים במנג' ולפעמים הם בורחים כי הסוס כמעט מעך אותם אבל זה לא מזיז לסוסים, לדעתי אין כל קשר אבל בשיעור הבא אני עשאל את המדריכה שלי... תגובות!!! אתם מוזמנים לחזור אלי!!!

בחווה באילות (חוות איתן)

אין כלבים כי לא צריך ממש. אבל שון למשל היה ממש שונא כלבים הוא ניסה לאכול לי את מיקה פיץ'. והוא כמעט הרג לי את את אוליב הכלבה שהייתה לי. (עכשיו היא מתה) אבל בחוות שדמות( בפארן) יש את אייקייו חמודה, טרולי, חולית, קומט, פסיק ופיץ'. (_לא מיקה פיץ') והסוסים ממש בסדר איתם קומט אפילו נכנס להם לתאים ושוכב שמה...וזה לא מזיז להם ככה גם אייקיו.

יאפ!

כלבים בחווה והמון! חחח אנחנו מאמצים המון כלבים מסכנים שאין להם בית זה נורא נייס נותנים להם אוכל וליטופים ואהבה וכל כלב שמחפש אצלינו בית מוזמן להישאר! :) אז יש לנו את חומוס (הבוקר-הכלב הראשון שרכב על קיסר!!! יש לנו אפילו תמונה! אני יעלה מתישהו!).... את רותי שהיא גורה קטנה ומטומטמת שישנה אצלינו את לולה הוותיקה שאיתנו תמיד והיא של אילן והיא מותק הכי בארץ (והיא כלבה מזמרת!) את יוגי (כל הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם!) שאימץ אותנו ממש לא מזמן את ג'יימס (הכלב הכי מותק בארץץץץץץ, הוא לא ביקר כבר המון זמן!) את סוקי (שהיא של יניב וקופצת לביקור לפעמים!) וזיהו בערך חומוס בעיקר אוהב לשחק עם הסוסים כשהם משוחררים בחוץ יש לי תמונות שלו ושל מיסי אני באמת חייבת להעלות לפה תמונות ודחוף! :)

למעלה