כלבים לבן

אודה על פתרון 2 חלומות שלי:

רקע, גרושה, ויתרתי על החלק שלי בדירה, זה היה התנאי של הגרוש לגירושין. עכשיו רוצה לתבוע את
חלקי בדירה. ............ אני רוצה זוגיות, עובדת , לחוצה מבחינה כלכלית.

חלום 1
אני בבית שלי, הגרוש שלי מגיע אלי עם תנור אפיה משולב גז בצבע ירוק מבריק, ואומר לי הבאתי לך תנור חדש.
ושהוא פותח את מכסה הכיירים , אני רואה שיש קילוף של הצבע ,.
ופתאום זה נעשה מכונת כביסה, והגרוש מכניס בגדים ומפעיל.

החלום 2
אני עם חברה ברחוב, עומד לידינו רכב ויש כלב קטן לבן יפה. הכלב קופץ מחלון האוטו אלי אני מלטפת אותו
ומצטרף עוד כלב קטן לבן יפה ואני ממש נהנית ללטף אותם.
תודה

אלישבע777

Well-known member
שלום יערונת ברוך שובך לפורום!

1. הפרוש שלי לחלום על הגרוש עם תנור האפיה

החלום נפתח בגרוש שלך. איתו יש לך היום יחסים טובים, בניגוד למה שהיה בשנות נישואיכם. בחלום הוא מביא לך מתנה גדולה מאוד, המתאימה לבשלנית כמוך. עד כאן זו פתיחה מאוד יפה ומבטיחה רק טובות. הנה... סוף סוף הגרוש שלך עוזר לך. אולי זה סימן לבאות שלא תצטרכי לתבוע ממנו את חלקך בדירה, כי הוא הפך להיות ממש הגון כלפייך. אבל... בהמשך יש תפנית בלתי צפויה.

מסתבר שבעצם המתנה היפה המבריקה והגדולה... מתגלית פגומה במקום נסתר- מבפנים הצבע התקלף, המתנה לא נראית כל כך זוהרת ויפה עכשו. הפגם מתגלה על ידי הגרוש שלך , שהוא פותח את המכסה. הגרוש נחשף כאיש לא לגמרי הגון בתוכו, או לפחות כאחד קצת רשלן או חפיפניק, שלא בדק את המתנה שהוא רוצה לתת, שהרי מתנה צריכה להיות נקיה מפגמים נראים לעיין.

אולי החלק הזה של החלום מסמל, שאת אינך בוטחת בעזרה שלו. החלום משקף את החשד שלך, שהעזרה שלו אינה שלמה ויש בה איזה שהוא פגם שיתגלה בשלב מאוחר יותר. ועוד פעם חלה תפנית בעלילה!

התנור הפגום - הופך לפתע למכונת כביסה (טובה ופועלת!) והגרוש מכבס את בגדיו. לדעתי הקטע הזה מסמל משאלה שלך למהפך אצלו. הלוואי שהוא יכול היה לכבס את עצמו ( = הבגדים) ולצאת זך ונקי ! אז יהיה גם מערכת היחסים ביניכם ( והזיכרונות הרעים) תשתפר (=תכובס, תתנקה) ותהיה הגונה. כשזה יקרה הלוואי, לא תצטרכי לתבוע אותו על חלקך בדירה שלכם, כדי לקבל את המגיע לך מההתחלה ונאלצת לוותר על זה עם גירושיכם.

אשמח לקבל את חוות דעתך על הפרוש, למה התחברת ולמה לא
.

2. הפרוש שלי לחלום על כלבים לבנים ויפים

בעבר חלמת כבר על שני כלבים שמציאות היו אחד שלך ואחד של בן זוגך לשעבר. הכלבים אכן מסמלים אצלך חברות וזוגיות ואף נאמנות.

החלום שלך הוא סצנה קטנה ושלווה כאילו קטע מסרט שאין בו שום דיבור, רק תנועה ורגש. הכלב הקטן הלבן היפה של מישהו אלמוני, קופץ אליך כדי שתלטפי אותו ואחר כך מצטרף עוד אחד. ואת נהנית ללטף אותם. והחברה היא נוכחת נפקדת בחלום למה? ( בהמשך)

אכן החלום הקטן הזה, מסמל כמיהה לזוגיות ולריגושים מזוגיות ( מה שהיה חסר לך בקשר הזוגי האחרון). ובכלל הכלבים החמודים מסמלים גם חיים, כמיהה לאהבה, כמיהה לנאמנות וגם התיידדות וחיי חברה.

החלום בעצם משקף תשובה לשאלה שאת שואלת את עצמך או את אלוהים: מתי סוף סוף יקפוץ האביר מהסוס הלבן ויגיע אלי? (ואולי יהיה עוד אביר אחד? חבר מביא חבר!...) את רוצה להיות מחוזרת לרגש ולהתרגש בפגישות הזוגיות.

את זרה לכלבים שבחלום – אבל הם - רואים בך מייד (!) ידידה ונותנים בך אמון בלתי מסוייג! הכלבים קוראים את ליבך ויודעים מי את! אין להתפלא שהם מתחברים איתך מייד וגם את משיבה להם אהבה. עם כלבים זה כל כך קל... אבל עם גברים ... :-( את מייחלת למצב שבו יהיה לך קל להתחבר עם אנשים בכלל והחברות תהיה מכל הלב (כלב) ועם גברים בפרט ( החברות שלך הנאמנות - לא ינטרו לך על כך, אם יהיו לך מחזרים, כמו החברה בחלום - שלא כעסה שאת מלטפת כלבים זרים, על חשבון הזמן המשותף שלכן ) . את מייחלת שיהיו לך מחזר/ים נחמד/ים שאינם מערימים קשיים, קל להתחבר אליהם מייד, מחזרים או ידידים (גם חברות) מלאי שמחת חיים, שיקפצו לבקר אותך אפילו סתם ככה, בלי שתצטרכי להתאמץ כל כך כדי להתחבב עליהם.

אשמח לקבל את חוות דעתך על הפרוש, למה התחברת ולמה לא.

תודה
לגבי התנור = מתחברת לחלק "התנור הפגום" מי יודע מה יילד יום, מקווה.

לגבי הכלבים = מתחברת , כי זאת הייתה תקופה שהתאכזבתי מחברות , ומקשר שהיה לי.

למעלה