כלבים פשוט מסריחים בטירוף!!

Mr K i n g

New member
כלבים פשוט מסריחים בטירוף!!

לא מבין איך אפשר לגדל אחד כזה בבית
הייתי עכשיו אצל חבר, יש לו לברדור יפייפה אבל מסריח בטירוף. אז עכשיו אני צריך להתקלח ואין לי כח, במקום זה אני כותב הודעות בפורום

E m i l i K o

New member
למה מה עשית איתו

שאתה צריך להיכנס כולך להתקלח עכשיו?? שיחקת איתו בעירום? כולה תשטוף ידיים, וסלאמאת

soofgania

New member
לא שאני אוהבת כלבים אבל..

למה להאשים את הכלב? אולי החבר שלך לא רוחץ אותו?

Mr K i n g

New member
האמת היא שהוא באמת צריך לשטוף אותו

אבל הוא כבר שבועיים חולה ובקושי מזיז את עצמו... יש לו עכשיו דוגיסיטר שמוציאה את הכלב 3 פעמים ביום

veredvered

New member
לא כולם מסריחים../images/Emo4.gif

לשלי יש ריח טוב... ריח מיוחד
אבל לידיד שלי יש כלב שהולך לרופא שיניים כל שני וחמישי בגלל בעיות ריח וכאלה, הם אפילו מצחצחים לו שיניים כי זה כבר בלתי נסבל

veredvered

New member
חנן.. אם אתה כבר פה יש לי שאלת אוכל...

יש פירות ים שהם כשרים? כי היום קיבלנו הסבר על איזה תפריט מיוחד שלנו במסעדה והסביר שבמנה איקס יש סרטנים(אם אני לא טועה דיברו על סרטנים) ואמרו שלהסביר שזה לא כשר. עכשיו כל התפריט הוא של פירות ים, אז למה הוא התעכב דווקא על הסרטנים? או שאולי זה היה על הצדפות ולא על הסרטנים? אבל הכוונה היא שהיה גם שרימפס וקלאמרי למשל ועל זה הוא לא התעכב בענייני כשרות

Mr K i n g

New member
שום דבר מזה לא כשר...

יש כמה סוגים של אצות שהם כשרים, ובזה הכל מסתיים...

veredvered

New member
*כשרות../images/Emo3.gif

ידעתי... לא ממש הצלחתי להבין למה הוא הדגיש משהו ספציפי כשכל התפריט המיוחד לא כשר אבל שיהיה, אני בזרימה

ebi83

New member
אמנם לא חנן אבל...

גם קלאמרי שרימפס וכל חיה שהיא לא דג לפי ההגדרה של סנפיר וקשקש הוא לא כשר. מקווה שלזה התכוונת...

E m i l i K o

New member
אתה!

היית באירלנד, וזהו לא מספר חוויות??? שתית גינס EXTRA COLD כמו שאמרתי לך??? איזה טעימה היא

ebi83

New member
יצא לך לטעום את ה"NORTH STAR" שלהם?

ויש להם שם דברים שחבל שלא מגיעים לארץ...

E m i l i K o

New member
לא, לא יצא לי...

זה שיש שם בירות מצויינות שלא מגיעות לארץ זה בטוח! ואני לא הייתי באירלנד, הייתי באנגליה

ebi83

New member
אה... אז אל תדבר עם אירי...

על בירה אירית שמוגשת באנגליה...

למעלה