כלבים רואים טלויזיה?

זיו25

New member
ועוד איך!

כרגע טולי ואני צפינו בתוכנית מרתקת על קנגורוים באוסטרליה , וטולי הייתה מרותקת לגמרי. לא עזרו כל הקריאות שלי אליה- היא פשוט לא הייתה מוכנה לזוז מהמסך. לאחר מכן הייתה תוכנית על פינגווינים , אבל הם כבר לא עניינו אותה בכלל. התוכניות היו הערב בערוץ נאשיונל גאוגרפיק. בברכה, זיו.

תלוי מה משדרים... ../images/Emo8.gif

לפני כמה שנים היה לנו כלב זאב לבן מדהים, שנגנב
. בכל אופן, ערב אחד היתה בטלויזיה תוכנית על זאבים. הוא ישב, התבונן בהם, וכששמעו יללות הוא היטה את הראש. ברגע שנגמרה התוכנית על הזאבים, הוא פשוט קם מהספה והלך למקום אחר!

כמדומני שקליפו

גם אם היה רואה טלוויזיה, היה מעדיף להמשיך להתכרבל ולהשיר שערותיו בחדווה על מיטב ספותיי. וכמו שהבטחתי אי שם בעבר הרחוק לזיו מנהלנו, שביום שאצליח לשכנע את סרבן המצלמות לשבת שתי דקות בשקט ולא לזוז, אשגר אליכם את תמונתו. אם יורשה לי לציין, הוא אמנם נראה נמוך משהו, אבל הכלב בינוני פלוס, והמבט העצוב-משהו בעיניו הוא תוצאה של ויכוח בן 10 דקות על מהו הצד היותר פוטוגני שלו. כמובן שדעתו לא התקבלה.

זיו25

New member
האין זה מצויין?

אכן תהיתי מתיי יהיה לך זמן לבוא ולבקר בפורומינו הצנוע משהו, ואילו את לקחת את הזמן לריק
לא הייתי יכול לתאר את קליפו בצורה אחרת, הוא אכן תואם במאה אחוז לתאורים שלך - לא הייתי יכול לתאר אותו אחרת. בברכה, זיו.

טליה ג

New member
גם אצל חתולים זה קורה

את תולה ופיוטר שלי לא מעניינת בכלל הטלוויזיה, אבל הייתה לי פעם גורה חמודה בשם קיטי, שנאלצנו להרדים בגיל 4 חודשים בגלל בעיות קשות במעיים, שממש אהבה לצפות בטלוויזיה והגיבה על התנועות על המסך בקפיצות שמחה ובשליחת הרגליים הקדמיות.

למעלה