כלבים

אקווס

New member
כלבים

ברשותי כלב קקוקר בן שנה וחצי ,האם לדעתכם יש צורך להוריד אותו 4 פעמים ביום בבוקר מוקדם צהרים ערב ולקינוח בסביבות 2300 אנא עזרתכם מהנ עוד שתפקידי להוריד מוקדם ומאוחר

דלית 3

New member
אין צורך

לדעתי לא צריך להוציא את הכלב 4 פעמים ביום אלא רק 2 ביום

natalyrst

New member
לדעתי צריך ועוד איך../images/Emo70.gif

מזה פעמיים
זה ממש לא מספיק
כמה שיותר

זיו25

New member
כמה שיותר - יותר טוב!

תאר לך ללכת לשרותים רק פעמיים ביום , בשעות קצובות ... לא הכי נעים - על אחת כמה וכמה אם כואבת לך הבטן. צא עם הכלב כמה שיותר - לא רק כדי לעשות צרכים - אלא גם כדי להחשף לגרויים בחוץ - זה ישמח אותו וישפר את מצב רוחו! בברכה, זיו.

זיו צודק - לצאת כמה שאפשר לטיולים

כמה שיותר ארוכים! אריק יכול להיות כל היום בחצר של ההורים בשבת, לחזור הביתה גמור, שפוך מעייפות ואם הוא רק רואה אותנו מתארגנים ליציאה הוא כבר קופץ כאילו הוא לא היה בחוץ יומיים... רק מראה כמה הם אוהבים וצריכים את ה"בחוץ".

SilentWave

New member
משוואה פשוטה:

ככל שפחות טיולים ביום - יותר זמן לכל טיול. פעמיים נשמע לי מעט מידיי. אני חושב ששלוש זה המינימום המומלץ.

לפי הידוע לי ומינסיון

אין כלב שלא מעדיף את "הבחוץ" ................ הבחוץ מאפשר לכלב גירויים חדשים, הכרת חברים, ועשיית צרכים. המינימום המומלץ הוא 3 למרות שכלבים זקנים עם קשיי הליכה מומלץ 2. כל טיול צריך להיות לפחות 10 שמתוכם 8 לפחות על מצא חול שמאפשר לעשיית צרכים נוחה. לכלב שלך לפי התאור מתאים 3-5 פעמים (עדיף בערב מפגש כלבים לגירויים ומשחקים חדשים) המומלץ הוא 4 שכל אחד הוא 10 -5 וכשבערב לפני השינה 15 דקות..... מקווה שעזרתי ככל יכולתי ושכלבך יהנה מהורדות מאוזנות וקבועות,

natalyrst

New member
שני

היי הרבה זמן לא ראינו אותך כאן תתפלאי אבל תותי, הפקינזית שלי לא ממש אוהבת להיות בחוץ. היא יוצאת, עושה פיפי וחוזרת מיד הבייתה בריצה... אבל זה סתם בגלל שהיא כלבה מאוד מאוד מפונקת

keren81

New member
במקום לבהות בטלוויזיה...

תמיד אפשר לצאת לטיול התרעננות עם הכלב... אני חושבת על זה ככה: הרי האדם תמיד אומר "פיפי ולישון", אז לכלב לא מגיע?? כנ"ל גם לגבי הבוקר...

brose

New member
אני מצטרפת לקודמיי

נכון, מומלץ להוריד את הכלב למטה כמה שיותר, אך, ישנם הרבה אנשים שעסוקים, עובדים או מטפלים בדברים אחרים, ולכן אם את חלק מהאנשים הללו, עדיף להרגיל את כלבך לשעות ספציפיות בהם "עושים סיבוב למטה". מספר הפעמיים המומלץ (שוב, זה בגדר המלצה בלבד, תמיד אפשר יותר) הוא שלוש פעמיים, כשכל פעם היא בממוצע 30 דקות, זמן המספיק לריקון כל השלפוחיות הנילוות לכלבך, זמן למשחק, זמן להיכרות עם כלבים חדשים, וביסוס הקשרים הישנים, כמו כן, גם רדיפה אחר אי אלו חיות, יכולה להמריץ את הדם, לחלץ עצמות ולגרום לכלבך להגיע עייף, שמח, מרוצה והחשוב ביותר, מרוקן.... רק אל תשכחי דבר חשוב... רצועה, ואם הוא כלב גדול, או נוטה להיות נשכן לא קטן, עדיף גם מחסום... אפשר לשחרר אותו לריצות ולמשחקים, אך רק שאת/ה לידו, רחוק מכביש, ואם כלבך נוטה להיות עצבני ותוקפן כאשר יש כלבים אחרים בסביבה, עדיף לעשות בדיקה בשטח, לפני זה. בהצלחה...

זיו25

New member
אהמ...

רדיפה אחרי אי אילו חיות - מקובלת, אבל הייתי חושב פעמיים אם הייתי בעליו של אמסטף גאה, ומולי חתולים... טולי נורא אוהבת לרדוף אחרי ציפורים, והיא לא מבינה למה הן לא נשארות לשחק איתה. כל נסיונותיה לטפס על עצים עלו בתוהו. בברכה, זיו.

brose

New member
אל תיקח ל-../images/Emo23.gif

רק ניסיתי להיות שנונה... וחוץ מזה... למה לא להוסיף חן לחיים, ולרדוף אחר ציפורים??!!!? כמו שכלבתך "טולי" עושה... אני בטוחה שהיא לא באמת רוצה לתפוס אותם, נכון
כמובן שאם זה כלב אמסטף או פיטבול או השד יודע איזה.... עדיף לא לתת לו לעשות את זה, כי רוב הסיכויים יהיו שהציפור המסכנה (או החתולה), תמצא את עצמה במצב לא כל-כך נעים, בתוך הפה שלו... זה לא שהם רעים, שלא תבינו אותי לא נכון, פשוט זה דרכו של הטבע.. ובכלל, אני לא חושבת שהם יודעים בכלל כמה חזקים הם.....

למעלה