כלבת (דחוף דחוף )

tigerleopard333

New member
כלבת (דחוף דחוף )

שלום לכולם אני מבקש אם אתם קוראים את ההודעה הזאת ואתם יכולים לעזור אז בבקשה תענו כמה שיותר מהר אוקיי אז לפני חצי שעה נשך את אח שלי כלב (בפנים ובתוך הפה) הכלב כבר יומיים בלי המשפחה שלו (היא עברה דירה ומחר הייתה אמורה להגיע משפחה אחרת לטפל בו) הכלב מחוסן ומטופל ועכשיו יש לנו וויכוח אם לשלוח אותו להסגר או לא (אם הכלב יישלח להסגר יכול ליהיות שהוא ימות שם בגלל הטראומה שכבר התחילה מאתמול מאז שהמישפחה שלו עזבה אותו) עכשיו הייתי שמח שתענו לי? מה הסיכויים שלכלב מחוסן כלבת תיהיה כלבת? האם הכלב באמת יכול למות שם? האם יש לי סיבה טובה לדאוג לאח שלי ? והאם יש אפשרות אחרת לשלול כלבת ? בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר תודה מראש

Sweet Fantasy

New member
אני בטוחה ב100%

שהכלב לא נגוע בכלבת במיוחד והוא היה שייך למשפחה וחוסן. אבל אם האח צריך טיפול רפואי לא כדאי להמתין עם זה, וטיפול רפואי עלול להוביל ללקיחת הכלב להסגר. הכלב עלול להכנס לטראומה בהסגר זה נכון, אבל אם הוא מסוכן לאנשים שם אני לא חושבת שיש ברירה. הוא נשך מסיבה מסויימת או סתם כך תקף את האח?

rockarin

New member
../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

1. כשמסתכלים על זה ככה, כלב שמחוסן מכלבת, לא יחלה בכלבת. אחרת, בשביל מה החיסון
2. הכלב באמת יכול למות בהסגר, ולפי המון סיפורים ועדויות, זו כבר עובדה, ואני כבר לא בספק שהורגים חיות שמה, בהסגר
3. יש לך סיבה טובה לדאוג לאח שלך אם הוא לא מחוסן. יכול להיווצר זיהום, כדאי לפנות לרופא. 4. אם הכלב לא מחוסן, בהחלט יכול להיות שיש לו כלבת. כדאי מהר מאוד לבדוק ולחסן להבא אם לא חוסן כבר קודם.

tigerleopard333

New member
אבל אני שמעתי ליש מקרים ...

שלפעמים החיסון לא תמיד השפיע משהו עם הנגדנים לא יודע בידיוק

חיסון לא נותן הגנה של 100%

אבל הסבירות שהוא לא יעניק את ההגנה הוא נמוך מאוד. אם הכלב נשאר באותו המקום ואתם יכולים לעקוב אחריו אז אפשר לוותר על ההסגר ולעקוב אחרי הכלב. כלב חולה בכלבת ימות במהלך 10 ימים מיום הנשיכה. אם הכלב חי אחרי 10 ימים- אין לכם סיבה לדאגה.

rockarin

New member
אני לא הכי מבינה בזה.../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

פשוט, כשמסתכלים על זה ככה, במובן הפשוט- זה לא מסובך מדי. אבל אני יודעת שיש מקרים שהחיסון לא נותן 100% הגנה מכלבת.

טולה37

New member
אם הכלב מחוסן לא צריכה להיות בעיה בכלל.

לי יש שניי כלבים ושניהם מחוסנים, הם כל הזמן משחקים עם הילדים שלי ואיתי והכלב בן השנתיים נשך כמה פעמים אותי ואת הילדים שלי (נשיכות מתוך משחק) בעיקר כשהייה גור. לא משנה מה עוצמת הפגיעה שריטה או חתך הסיכון לכלבת זהה, אנחנו שמנו יוד וזה עבר. אם הוא מחוסן ולפי מה שאת כותבת הוא מחוסן אז אין בעיה בכלל והסיכון לכלבת קטן מאוד מאוד. חושבת שעליכם לפנות לבעלים החדשים, ולבקש לעקוב אחרי הכלב ולראות שהכל בסדר איתו במשך 10 ימים לפחות. זה מה שיעשו בהסגר, ישימו אותו בכלוב למשך 10 ימים ולאחר מכן אם לא יבואו לקחת אותו,(בגלל שהבעלים נאלץ לשלם על משך ההסגר) אז ירדימו אותו. חבל... לכן עדיף לא לערב את הרשויות ולסגור את העניינים מול הבעלים החדשים.

למעלה