כלב בחלום

אור_30

Active member
היי, סופסוף הסתדר עם המשתמש אחרי כמעט כשנה.

בת 27
רקע: אמא שלי מוכרת את הכלבה שלה (בפעם השלישית שהביאה ומכרה) וכואב לי על הכלבה.
עם אמא מ היחסים משתפרת, שנה גרות בנפרד. היא לא 100% שפויה

חלמתי שהכלבה שלה הופכת לביצת עין, בחלום לא הבנתי איך זה אפשרי להפוך כלב לביצה
חלום מוזר..

האמת שהיו לי המון חלומות ולא היה לי משתמש, אולי אכתוב עוד בהמשך

תודה מראש

אלישבע777

Well-known member
היי, סופסוף הסתדר עם המשתמש אחרי כמעט כשנה.

בת 27
רקע: אמא שלי מוכרת את הכלבה שלה (בפעם השלישית שהביאה ומכרה) וכואב לי על הכלבה.
עם אמא מ היחסים משתפרת, שנה גרות בנפרד. היא לא 100% שפויה

חלמתי שהכלבה שלה הופכת לביצת עין, בחלום לא הבנתי איך זה אפשרי להפוך כלב לביצה
חלום מוזר..

האמת שהיו לי המון חלומות ולא היה לי משתמש, אולי אכתוב עוד בהמשך

תודה מראש
שלום אור, אם את וותיקה בפורום, כתבי לי אפשר בפרטי את שם המשתמש הקודם שלך כדי שאוכל לעיין בחלומות קודמים

אלישבע777

Well-known member
הי אור,

בחלום כל דבר אפשרי... כמו בסרטים... אבל בניגוד לסרטי קולנוע, החלום משקף את התת מודע שלנו ואנחנו מקור יצירת הסצנות הבלתי הגיוניות הללו.

אכן, זו לא פעם ראשונה שאת חולמת על כלב ועל הכלבה של אימך. היה לך כלב בילדותך והוא נמסר וזה שבר את ליבך, ובוודאי שבר את ליבו של הכלב. את צמחונית ,אוהבת חיות בפרט כלבים. הם באמת ידידו הטוב של האדם ואצלך בפרט

זו לא הפעם הראשונה שנושא מסירת הכלבים הסדרתית של אימא משפיע על חלומותייך ולאור אהבתך לכלבים, אין פלא שזה מעסיק אותך מאוד. כמה פרושים להלן לבחירה:

א. החלום הוא מלוי משאלה. אם הכלבה היתה ביצת עין - היא לא היתה נמסרת. אין בכלל בעיה.

ב. פרוש אחר – הכלבה היא כמו ביצת עין שמטגנים ואוכלים. לא טוב לכלבה להיות "מאכל". אימך אינה יציבה והיא עלולה לפגוע בה.

ג. הכלבה היא בבת עינך ואת חשה שגם את אחראית לגורלה ואולי את צריכה לפעול כדי שהיא לא תימסר.

ד. בֵּיצה כמו בִּיצה. את מבוססת בביצה הטובענית של היחס של אימך לכלבים שלה, ואין לך אפשרות לפעול. את רואה זאת בעין ( במו עינייך)

אשמח לחוות דעתך.

למעלה