כלב גדול בעיר

SilentWave

New member
כלב גדול בעיר

שלום, אני מגדל שתי חתולות בדירת 4 חדרים (דירה דיי גדולה). החתולות זה שגעון של חברה שלי (למרות שגם אני מת עליהן), ואני מאוד רוצה כלב (כבר גידלתי כלב בבית הורי במשך כ-10 שנים, הוא נשאר שם). אני מעוניין בכלב בגודל בינוני-גדול (הכי הייתי רוצה רועה גרמני). 1) מה דעתכם על גידול כלב בגדלים האלה בדירה בעיר? 2) בהנחה שאני וחברה שלי רוב היום בעבודה, והכלב יהיה לבד בבית (החתולות נחשבות?), האם כדאי לקחת אחד? ולהוסיף קושי על השאלות - אם אני אקח כלב, זה יהיה בהכרח מאחת האגודות (תנו לחיות לחיות וכו´, שמשם גם הגיעו החתולות). האם זה שיפור של הכלב מבחינת תנאי מחייה או הרעה? גל

זיו25

New member
לגבי גידול כלב...

אהלן... אני בטוח שהכלב יהנה הרבה יותר בבית שלך מאשר באיזו שהיא עמותה, כי הטיפול הפרטני שאתה תיתן לו יהיה טוב יותר מהטיפול הכוללני שהוא יקבל שם. לגבי גידול כלב בדירה בעיר, אין עם זה שום בעיה - כל עוד אתה מודע לכל ההשלכות - לכלב גדול יש זנב גדול- וכלב מאושר עם זנב גדול עשוי להעיף כמה דברים בשעת ההתלהבות או משחק - אלה דברים שצריך לחשוב עליהם מראש. וחתול וכלב יכולים להסתדר... הכל שאלה של אורך רוח וזמן. אם תביא את הכלב בתור גור לכל הצדדים יהיה קל יותר להתרגל, והמצב יכול להתגלגל לאחד משני המצבים הבאים: - כולם יהיו חברים טובים לנצח - הכלב והחתולים לא בדיוק יסתדרו, אבל ידעו לשמור מרחק אחד מהשני. (בפוליטיקה זה נקרא שלום קר) בהצלחה! בברכה, זיו.

למעלה