כלב דומיננטי
היי חברה , אשמח לעצות פרקטיות וברורות שאוכל לעשות בעצמי \ עם עזרה של חבר אח
הכלב שלי ,שפיץ , אצלי כשנתיים , לפני כן היה אצל משפחה שלא ממש אהבה אותו .
הוא כלה חמוד אוהב לשחק תניד ללקק ובסך הכל אופי טוב
הבעיה היא שהוא יכול לנשוך , כל פעם שהוא מרגיש מאויים שהדוגמא הכי קלאסית היא כשהוא מתחת לשולחן ובטעות מקבל קצת חיכוך עם הרגל הוא מאיים ולעיתים אף נושך , עם אני ירים אותו בזמן שהוא לא חפץ בכך הוא ינסה לעשות את זה לא נוח לי , אם הוא ממש לא רוצה הוא עלול לאיים ואף לנשוך
יש לציין שהוא כלב קטן סך הכל וכאילו פועל באופן אינסנטסיבי , אין פה באמת סכנה והוא גם לא נושך זרים
מיד לאחר הנשיכה הוא יבא מיד להתחנף ולבקש סליחה
איך מכניעים אותו , איך גורמים לו לסמוך עליי שאני פועל לטובתו , גם אם יש טעויות
מעבר לכך הוא נגיד חרד ממקלות ואם זה יתקרב אליו הוא יחשוף שיניים , למרות שאני זה שמחזיק את המקל וכמובן לא אפגע בו איתו ( לא מפריע לי עכשיו לתקן את זה , רק שתבינו את החרדתיות שלו ובכלל הוא די פוחד מלא מעט אנשים
היי חברה , אשמח לעצות פרקטיות וברורות שאוכל לעשות בעצמי \ עם עזרה של חבר אח
הכלב שלי ,שפיץ , אצלי כשנתיים , לפני כן היה אצל משפחה שלא ממש אהבה אותו .
הוא כלה חמוד אוהב לשחק תניד ללקק ובסך הכל אופי טוב
הבעיה היא שהוא יכול לנשוך , כל פעם שהוא מרגיש מאויים שהדוגמא הכי קלאסית היא כשהוא מתחת לשולחן ובטעות מקבל קצת חיכוך עם הרגל הוא מאיים ולעיתים אף נושך , עם אני ירים אותו בזמן שהוא לא חפץ בכך הוא ינסה לעשות את זה לא נוח לי , אם הוא ממש לא רוצה הוא עלול לאיים ואף לנשוך
יש לציין שהוא כלב קטן סך הכל וכאילו פועל באופן אינסנטסיבי , אין פה באמת סכנה והוא גם לא נושך זרים
מיד לאחר הנשיכה הוא יבא מיד להתחנף ולבקש סליחה
איך מכניעים אותו , איך גורמים לו לסמוך עליי שאני פועל לטובתו , גם אם יש טעויות
מעבר לכך הוא נגיד חרד ממקלות ואם זה יתקרב אליו הוא יחשוף שיניים , למרות שאני זה שמחזיק את המקל וכמובן לא אפגע בו איתו ( לא מפריע לי עכשיו לתקן את זה , רק שתבינו את החרדתיות שלו ובכלל הוא די פוחד מלא מעט אנשים