כלב מחפש

nurat

New member
גולדן רטריבר חמוד למסירה

כלב צעיר ואנרגטי כבן שנה, מחוסן, מסתדר עם כלבים אחרים, נמצא בבית אומן בחיפה . יימסר מסורס או עם התחייבות לסירוס. לפרטים 0506727644 אסנת

nurat

New member
כלב חתיך גריהאונד מעורב למסירה

לאקי כבן 11 חודשים כלב מתוק ויפה , מחונך ומחוסן , מסורס, למסירה תמורת הוצאות לוטרינר, נמצא בבית אומן בבאר שבע, ויכול להגיע לבית החדש בכל מקום אחר בארץ. 0506727644 אסנת

borderkoli

New member
לונה גורת כלבים לבנה מהממת מחפשת בית

גלבוע אוהבת חיות: לונה,גורה (כנראה כנענית מעורבת) בת כחודשיים וחצי-שלוש,מתוקה ומצחיקה,מאוד ידידותית ולקקנית,מעולה לבית עם ילדים,תהיה בינונית בגודלה. תמסר דרך עמותת גלבוע אוהבת חיות תמורת סל אימוץ והתחייבות לעיקור לפרטים נוספים ולאימוץ: אניה -050-6539439 אל תפספסו אותה,היא מדהימה !!!

efratos25

New member
כלבה אצילית מחפשת בית!

רגועה ומאוזנת, בת כשנה. גדולה (שוקלת היום 24 ק"ג בתת תזונה) נמצאה אתמול בלילה בשדות של קיבוץ גת, עור ועצמות, מחכה להידרס על ידי הרכב הקרוב. אוהבת מאוד את כל היצורים החיים, גדולים כקטנים (מסתדרת יופי עם חתולים) זקוקה לבית בדחיפות! אומן או קבוע, אין לי אפשרות להחזיק בה... לשאלות ופרטים: 054-4904152.

ronit569

New member
כלבה נטושה מחפשת בית

הכלבה נמצאת נטושה בבת ים, ככל הנראה הרבה זמן, אני מכירה אותה בערך שבועיים בהם אני מנסה לתת לה אוכל לפעמים (מתי שאני רואה אותה, אחרת זה נאכל על ידי חתולים), פעם אחת היא אכלה מעט, פעם שנייה לא אכלה בכלל. הכלבה עם קולר, ומחפשת בית כי לצערי אני גרה עם ההורים ולא יכולה לקחת אותה. ממש קר והיא גם רוב הזמן לא זזה מנקודה מסוימת ליד הכביש בה היא מחכה, לדעתי למישהו שיחזור לקחת אותה (אבל זה לא יקרה). אם ימצא לה בית אזמין אפילו לוכד בתשלום על מנת שיתפוס אותה. מישהי שעברה ברחוב אמרה שנראית לה מבוגרת, אני לא יודעת עד כמה זה נכון.

כרmela

New member
גורה מתוקה בת 7 חודשים למסירה

מעורבת שועלית ויורקשייר טרייר. שובבה, מלאה שמחת חיים ואוהבת אנשים. בבקשה? מישהו?

למעלה