כלב נושך אוטו

ninagil

New member
כלב נושך אוטו../images/Emo12.gif

לא להאמין. יש כלב צבע חום, גוף מלא שעומד בסוף רחוב נחל מודיעין. כאשר אני נסעתי הוא רץ מתחת לאוטו. שבלמתי כדי לא לדרוס אותו הוא התעצבן פתח פה גדול ונשך את האוטו והחזיק את האוטו תוך כדי נסיעה. בסוף שיחרר אבל יש סימנים על האוטו. נראה לי שכלב שמסוגל להעשות דבר כזה צריך להיות לפחות קשור בבית אם לא מוחרם.

tsahia

New member
בדיוק מה שקרה לי הבוקר

מפחיד מאוד. הבעלים - אנא אל תאפשרו לו להסתובב חופשי. ילדים רבים עוברים שם במשך היום, וחבל לחכות לאסון כדי לפעול. לתשומת ליבכם. תודה, טלי.

ר ח ל י ת

New member
נדמה לי שעל אותו כלב

יש תלונות כבר מלפני חצי שנה. אפשר לבקש מהלוכד לנסות למצוא אותו?

ninagil

New member
דיווחתי לרונית

בזמן אמת. האם שלחו לוכד? הפירסום בפורום נועד להביא פרטים מזהים ולהזהיר הולכי רגל מהשיניים של הכלב שהצליח להחזיק על אוטו נוסע!!

ronpel

New member
בבקשה מלאו טופס תלונה

ותעבירו למזכירות. זה מחייב את ווטרינר המועצה לפעול מול הבעלים. במידה ואין שינוי הוא רשאי להחרים את הכלב. אין אפשרות להזמין את הלוכד בזמן אמיתי ולכן דרך הפעולה חייבת להיות באמצעות טופס תלונה שכל אחד ממלא וחותם בעצמו ואנו שולחים למועצה. תעשו מאמץ ובצעו זאת כדי שנוכל לפעול. רונן

watcher3

New member
נכון מאוד.

אבל עם כל כך הרבה תלונות ולא משנה מדוע עד עכשיו לא יזם מישהו תלונה. האם כל המקרים החוזרים ונשנים פה לא מדליקים נורה אדומה למישהו מהוועד ליצור קשר עם אחד מהפונים פה באתר להפגש איתו 2 דקות שיראה לו באיזה כלב מדובר ושמישהו מהוועד יימלא את זה? בסוף ייצא מצב שמישהו ילד/מבוגר, יישוסע ע"י הכלב ואז ייתמלא פה חצי עמוד איך זה נמשך כי אף אחד לא מילא שום דף. למה לחכות לזה? אני לא יודע באיזה כלב מדובר ואני לא מהרחוב הזה בכלל (אחרת מיד הייתי ממלא טופס. ואני אוהב כלבים במיוחד). פשוט חורה לי שדבר כל כך חשוב סתם נמרח. וחלילה וחס אני לא בא אליך/ למישהו מהוועד בטענה. אני מזועזע שאף אחד מהפונים לא ממלא את התלונה (בהנחה שלא מילאו עדיין). ואולי במקרה כה חמור כדאי לא לחכות לתושבים ולקחת יוזמה. למה לחכות שיהיה מאוחר מדי?

אלי בקר

New member
רעיון מצויין אולי תעשה זאת אתה

אנשי הוועד הם תושבים בדיוק כמוך וגם ככה משקיעים מספיק זמן גם בלי לקבל עצות. אז תוריד את טופס התלונה מן האתר ולך תחתים את כולם.

watcher3

New member
קרא את ההודעה שלי

ומכיוון שראית אותו יכולת לסיים את העניין בזמן שהגבת. חבל.

watcher3

New member
כפי שרשמתי

ואני בטוח שגם אתה. אם היה לי מושג על איזה כלב מדובר הייתי עושה זאת ומכיוון שאין לי מושג איך נראה הכלב. אין באפשרותי. מה יעזור שאני אוריד את הטופס אם אינני יודע על איזה כלב מדובר? אז מדוע הסגנון המתלהם שלך? אי אפשר כבר לחוות דעה? או להציע הצעה?

S E N D A

New member
כמעט נגמר במוות

לפני כמה ימים נסעתי באופנוע שלי גם כן ברחוב נחל מודיעין כשלפתע אותו הכלב קפץ עלי למזלי הצלחתי לחמוק מתאונה. הכלב עדין משוחרר אני מבקש מבעליו לקשור אותו לפני שתקרה תאונה!!! זה לא הכלב היחידי שמשוחרר ביישוב וקופץ עלי בזמן נסיעה!

orela

New member
טופס תלונה

אין מנוס אלא למלא טופס תלונה. בכלל לא בטוח שבעלי הכלב נכנסים לפורום...

ronpel

New member
באותו יום הגיעו מן המועצה

כדי ללכוד את הכלב אבל כמובן לפי חוקי מרפי הוא נעלם. מי שיודע פרטים על בעליו מוזמן לשלוח במסר או מייל למזכירות ואנו נדאג להגיש את התלונה. תודה

ninagil

New member
לא מצליחה להוריד את הטופס

אפשר לקבל הדרכה? חוץ המזה לדעתי תיאור כללי כמו "כלב חום" לא יכול להביא לבעלי הבית.

למעלה