כלב ניספה בדליקה בקריית חיים

כלב ניספה בדליקה בקריית חיים

היום פרצה דליקה ברחוב דגניה בקריית חיים , למקום הגיעו 3 צוותי כיבוי תוך דקות ספורות מזמן קבלת ההודעה במוקד הכיבוי , ותוך מחצית השעה השתלטו על הדליקה , בסריקות שערכו הכבאים בדירה התגלה כלב ללא רוח חיים , בעלי הדירה לא היו באותה עת בדירה , יש נזק רב לדירת המגורים , חוקר הדליקה קבע כי סיבת הדליקה היא מקצר חשמלי. טפסר/מ גרשון זאוברמן דובר שרותי כבאות והצלה חיפה

hospital_food

New member
../images/Emo7.gif

היית חייב לרשום את זה? הרי אין מה לעשות בעניין האמת,הייתי מעדיף לא לדעת, סתם הלך לי המצב רוח עכשיו

Gal-Mo0D

New member
אוף ../images/Emo10.gif

נהיה לי חרא כל כך... אני לא יכול לתאר לעצמי מה הוא חשב והרגיש ברגעיו האחרונים...
באמת לא היית צריך לספר לנו את זה...

Michelle1

New member
על הדלת בביתי

שמתי מדבקה האומרת כי במקרה חירום יש לדעת כי בתוך הבית יש כלב. בתקווה שאף פעם לא יקרה כלום, אבל במידה וקורה, חשוב שלצוותי ההצלה תהייה האינפורמציה הזו. חומר למחשבה.

Ergil

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

Michalz70

New member
תת רמה!

ההשוואות שלך הן דמגוגיות זולות. כל סבל נוגע לנו. למה לעשות טבלת סבל השוואתית? אין הבדל בין סבל אחד למשנהו. לא משנה איזה סוג חיה ואיזה מין ואיזה גזע!

Ergil

New member
כשתראי לי אדם

שלא משנה לו אם הוא נפגע או אם נפגע איזשהו כלב אאמין לכל מה שאת אומרת. עד אז בלי דיבורים על "אין הבדל בין סבל אחד למשנהו", בבקשה.

vegi force 1980

New member
הממ ארגיל.......

ארגיל כותב כאן רק כדיי לעצבן אנשים הוא ילד קטן במוחו ומחפש אקשן אני מציע פשוט לא להתייחס לפרובוקטור קטן ומסכן כמוהו

Ergil

New member
אני לא אכבד את זה בתגובה

מה גם שאם אנסח תגובה בלשונך היא בוודאי תמחק.

למעלה