אתה מדבר שטויות.
אני לא אומר שיגאל עמיר לא רצח את יצחק רבין, אני אישית חושב שכן. אבל אני חושב שיש מקום לחקור תיאוריות קונספירציה שהובאו, אולי ההודאה שלו הובאה בכוח? אולי השחזור נעשה בלחצים אדירים של איומים וכוח וסחיטה.. אתה יודע כמו שאני יודע שאם השב"כ רוצה להוציא ממך משהו, אז אתה בסוף תודה ברציחות ופשעי מלחמה גם אם אתה אדם מן היישוב.. אני מאמין שיגאל עמיר הגיע לכיכר באותה הערב כדי לרצוח. אני מאמין שהוא ירה ופגע ברה"מ, אני לא יודע אם הכדור שלו היה הכדור שהרג, אני מניח שכן, אבל אני חושב שיש מקום לפתוח את הפרשה ולבדוק. ועוד משהו, לבני אדם יש גזעים ואני לא גזען בקטע הזה כי לכל בנאדם יש נפש וברגע שהוא בן אנוש אז הוא שווה בעיניי ולא משנה מאין הוא הגיע. אבל כן, סיני ושבדי לא דומים, גזע נמדד על ידי הגנטיקה, על ידי האבולוציה והמשטח שעליו הוא גדל. כמו שיש גזעי כלבים שגדלו בדרום אמריקה וכו' ויש גזעים שנוצרו באירופה, ככה בני אדם. כלב איקס הוא כלב כמו כלב וואי, אבל יש ביניהם שוני בגזעים. בני אדם לא נוטים להשתמש במילה גזעים בגלל הקונוטציה השלילית, אבל אם תיקח את המושג לכיוון חיובי אתה תראה שיש אמת גדולה בדבר, ואפשר לפתור המון מחלוקות ולמצוא תרופות להרבה מחלות תרתי משמע בגלל הגדרת הגזעים ומבלי לפגוע בשיוויון הזכויות והחירות של כל אדם ואדם בעולם. עוד משהו, בכל הגדרה של דמוק' יש התייחסות לדת, מין וגזע. אז יש דבר כזה גזע. ובית משפט.. בבית המשפט יושבים שופטים, וכמו שזכור לי שופטים הם בני אדם, שנגועים בקשרים, בכסף, ובהרבה דברים שכל אדם נגוע בכל תחום בכל מקום ובכל זמן. וכמו שיש אנשים ישרים ואני מניח שאם בנאדם הגיע להיות שופט אז הוא לרוב ישר, אני מניח שגם עליהם הופעלו לחצים מסוגים שונים. הכל ניתן לבדיקה. שוב פעם, דעתי היא שיגאל עמיר ירה וזאת עובדה ביצחק. אני חושב גם שהוא הרג אותו, אבל יש מקום לבדיקה נוספת, לא למען יגאל חס וחלילה, הוא צריך להנמק בכלא עד סוף חייו. אלא בשביל הצדק וההיסטוריה היהודית ושל מדינת ישראל. אם יש עוד בוגד בדמוקרטיה ועוד מטעם ארגון השירות לבטחון כללי, אז על הציבור לדעת, ועל המדינה לחשוף זאת ולהענישו. בקשר לגן שדיברת על כלבים, כמו בני אדם, גם יש בני אדם שיכולים להיות נחמדים ומתוקים ואחלה אנשים אבל יש בהם את היצר הזה, הגן ההרסני שבשניה אחת הם לא ישלטו על מעשיהם ויהרסו חיים ויפגעו בזולת. אני לא הייתי מאמץ כלב כזה שעל גזעו קבלות רבות בכל העולם על תקיפות חמורות והתפרצויות זעם לא נשלטות ללא סיבה רציונלית וללא הבחנה. ובקשר ליגאל עמיר שוב פעם, אני מקווה שהוא ינמק בכלא עד שארית חייו, אבל לא הייתי מתייחס אליו כאדם מיוחד כמו שלא הייתי עושה את זה לרוצחים אחרים. רוצח אדם באשר הוא ולא משנה את מי רצח צריך להנמק בכלא עד שארית חייו. אני לא מאמין בעונש מוות כי זה תפקידו של אלוהים .. אבל להוציא אותו מהחברה עד שיבה, ועוד איך.