כלב נשך תינוק בן 11 חודשים...

E M S

New member
וכרגיל עבדכם הנאמן היה במקרה...

הכלב שנמצא מזה כ- 7 שנים!! ואולף על ידי אב המשפחה שהוא מאלף כלבים בעצמו תקף את התינוק ותפש שיניו בראשו ובפניו של התינוק. התינוק ניצל בנס מהכלב תינוק חמוד יפה תואר לצערי ואני מקווה שלא התינוק ייסבול מצלקות לא יפות בפניו. עד לרגע שמסרנו אותו למיון הוא היה בסדר...

סדום ועמורה, אחרית הימים.

'גשם כבד עומד ליפול' ..... "...עכשיו אני יורד כי הגשם בשער עכשיו אני הולך עמוק אל לתוך היער איפה שיש אנשים בלי ידיים והחרא עולה שם ומציף את המים ויונים מתות מכוסות עלי זית ופנים של תליין מסתכלות מכל בית שם הכל מכוער ולנפש אין ערך הצבע שחור והאפס הוא מלך ....." ממש אחרית הימים.. כלב של מאלף כלבים תוקף את הילד שלו....

cobainos

New member
טוב לדעת שהילד בסדר

זה הכי חשוב. מעניין אותי לדעת מה סוג הכלב. ידוע לך?

משו עם "..סטיף" או "..סטוף" בסוף..

משו כזה.. וזה לא אמסטף.. זה גזע אחר. אבל בתמונה הוא דומה מאוד לאמסטף.. רוצחים אלה.. חולי נפש עם נפש הפכפכה .. כמו שאמרתי פעם, החיצוניות משפיעה על הפנימיות והפנימיות על החיצוניות. ולכן קל לקרוא בני אדם.... ובכלל כל חיה או כל דבר ביקום. אך מה שכן קטנתי מלדעת הכל, כי אין חכם כבעל נסיון ונגיד שחיים 120 שנה.. זה לא מספיק זמן לדעת אפילו קמצוץ ממה שטומן בתוכו היקום.

כהה.. נראה מפלצת.. לא מבין איך אנשים מגדלים

כלבים\רוצחים כאלה כשיש פעוט בבית ..... צריך להגדיר בחוק גזעים של כלבים שמותר להחזיק במשפחה רק אם אין פעוט או יש חצר.. יש כלבים שאין להם מקום בדירה או בדירה שיש בה פעוט.. בשנים האחרונות היו מלא, אבל באמת מלא תקיפות של אמסטפים ועוד כלבים רוצחים ומשוגעים במלא מקומות מישהו צריך לפקוח את העיניים ולהרים את הכפפה.. קוראים להם 120 מושחתים.

cobainos

New member
זה לא מפלצות

ראיתי מספיק כלבים כאלה שהיו מתוקים ונחמדים... מה שכן יש להם פיוז ובאמת אין מקום לגדל כלב כזה ביחד עם פעוט.

דוגמא מבן אנוש.

גם לריסה טרימבובלר חושבת שיגאל עמיר הוא בן אדם מקסים ומתוק ונחמד ....... אבל מה.. כנראה שאנחנו יודעים שיש לו פיוז קצר........ למרות שעדיין לא הוכח שהוא רצח את רבין, נניח לרגע שהוא רצח. אז הוא תכלס מפלצת..... לא ככה? אפילו שהוא בשר ודם. אותו דבר האמסטפים וכו'.. אתה מכליל כדי לקבוע כלל.. ברור שיש יוצא מן הכלל ........

cobainos

New member
אז ככה.

חשבתי שהגזמתי בתגובה האחרונה שלי אליך פה בפורום אבל עכשיו רק הוכחת שאני צודק בשנייה שאמרת "לא הוכח שהוא רצח את רבין, נניח לרגע שהוא רצח." - איבדת הרבה מהאמון שלי באינטילגנציה שלך. כולנו ראינו את התמונות, כולנו ראינו אותו משחזר במדויק וכולנו שמענו אותו מודה ובית משפט החליט אבל אתה מתווכח עם עובדות מוגמרות. תפסיק להסתובב כבר בפורומים ובאתרים הפסיכים והפנאטים האלה. שטפו לך את המח. אני באמת לא יודע מה עובר עליך. בנוגע ליגאל עמיר, ימח שמו, לצערי שנינו בני אותו מין(הכוונה למין האנושי) ואף חמור מזה, שנינו מאותו העם. דבר שני הדוגמא הזאת לא קשורה..אין גזעים אצל בני אדם (בניגוד למה שהיטלר חשב), יש עדות,לאומים,פלגים ודעות פוליטיות שאולי גורמים להתנהגות שונה...אבל אין משהו שמבדיל מבחינה מהותית בין סיני לשבדי לצורך העניין, כמו שאצל כלבים מבדיל בין רוטוויילר לפינצ'ר או בין אמסטף לפודל. האמסטפים, כמובן שתלויים בחינוך ובאילוף שלהם ויכולים להיות הכלבים הכי מקסימים ונאמנים בעולם אבל מה לעשות, קיים אצלם גן כלשהוא שגורם לפיוז קצת יותר קצר וקיים גן של לחימה ו"קילר" (בשביל זה אגב יצרו את הגזע הזה) ובין אם הוא רציסיבי, קיים הסיכוי הקלוש שהוא יתפרץ, כמו שקרה כאן. זה לא מה שהיה מונע ממני לאמץ כלב כזה, זה כן מה שהיה גורם לי לשקול לאמץ כזה בזמן שיש לי תינוק בבית. אתה זה שהכליל פה ואני לא יודע מה אתה רוצה ממני אחרי שהסכמתי איתך בנקודה הספציפית עם עניין הפעוטות. אבל אתה נהנה לתקוף על כלום רק כדי להחזיר.

אתה מדבר שטויות.

אני לא אומר שיגאל עמיר לא רצח את יצחק רבין, אני אישית חושב שכן. אבל אני חושב שיש מקום לחקור תיאוריות קונספירציה שהובאו, אולי ההודאה שלו הובאה בכוח? אולי השחזור נעשה בלחצים אדירים של איומים וכוח וסחיטה.. אתה יודע כמו שאני יודע שאם השב"כ רוצה להוציא ממך משהו, אז אתה בסוף תודה ברציחות ופשעי מלחמה גם אם אתה אדם מן היישוב.. אני מאמין שיגאל עמיר הגיע לכיכר באותה הערב כדי לרצוח. אני מאמין שהוא ירה ופגע ברה"מ, אני לא יודע אם הכדור שלו היה הכדור שהרג, אני מניח שכן, אבל אני חושב שיש מקום לפתוח את הפרשה ולבדוק. ועוד משהו, לבני אדם יש גזעים ואני לא גזען בקטע הזה כי לכל בנאדם יש נפש וברגע שהוא בן אנוש אז הוא שווה בעיניי ולא משנה מאין הוא הגיע. אבל כן, סיני ושבדי לא דומים, גזע נמדד על ידי הגנטיקה, על ידי האבולוציה והמשטח שעליו הוא גדל. כמו שיש גזעי כלבים שגדלו בדרום אמריקה וכו' ויש גזעים שנוצרו באירופה, ככה בני אדם. כלב איקס הוא כלב כמו כלב וואי, אבל יש ביניהם שוני בגזעים. בני אדם לא נוטים להשתמש במילה גזעים בגלל הקונוטציה השלילית, אבל אם תיקח את המושג לכיוון חיובי אתה תראה שיש אמת גדולה בדבר, ואפשר לפתור המון מחלוקות ולמצוא תרופות להרבה מחלות תרתי משמע בגלל הגדרת הגזעים ומבלי לפגוע בשיוויון הזכויות והחירות של כל אדם ואדם בעולם. עוד משהו, בכל הגדרה של דמוק' יש התייחסות לדת, מין וגזע. אז יש דבר כזה גזע. ובית משפט.. בבית המשפט יושבים שופטים, וכמו שזכור לי שופטים הם בני אדם, שנגועים בקשרים, בכסף, ובהרבה דברים שכל אדם נגוע בכל תחום בכל מקום ובכל זמן. וכמו שיש אנשים ישרים ואני מניח שאם בנאדם הגיע להיות שופט אז הוא לרוב ישר, אני מניח שגם עליהם הופעלו לחצים מסוגים שונים. הכל ניתן לבדיקה. שוב פעם, דעתי היא שיגאל עמיר ירה וזאת עובדה ביצחק. אני חושב גם שהוא הרג אותו, אבל יש מקום לבדיקה נוספת, לא למען יגאל חס וחלילה, הוא צריך להנמק בכלא עד סוף חייו. אלא בשביל הצדק וההיסטוריה היהודית ושל מדינת ישראל. אם יש עוד בוגד בדמוקרטיה ועוד מטעם ארגון השירות לבטחון כללי, אז על הציבור לדעת, ועל המדינה לחשוף זאת ולהענישו. בקשר לגן שדיברת על כלבים, כמו בני אדם, גם יש בני אדם שיכולים להיות נחמדים ומתוקים ואחלה אנשים אבל יש בהם את היצר הזה, הגן ההרסני שבשניה אחת הם לא ישלטו על מעשיהם ויהרסו חיים ויפגעו בזולת. אני לא הייתי מאמץ כלב כזה שעל גזעו קבלות רבות בכל העולם על תקיפות חמורות והתפרצויות זעם לא נשלטות ללא סיבה רציונלית וללא הבחנה. ובקשר ליגאל עמיר שוב פעם, אני מקווה שהוא ינמק בכלא עד שארית חייו, אבל לא הייתי מתייחס אליו כאדם מיוחד כמו שלא הייתי עושה את זה לרוצחים אחרים. רוצח אדם באשר הוא ולא משנה את מי רצח צריך להנמק בכלא עד שארית חייו. אני לא מאמין בעונש מוות כי זה תפקידו של אלוהים .. אבל להוציא אותו מהחברה עד שיבה, ועוד איך.

cobainos

New member
כשהסברת את זה אחרת../images/Emo13.gif

כבר חשבתי שאיבדת את השפיות. עדיין לדעתי הוא הרוצח היחיד אבל זה משהו אחר. יש גזע אצל בני אדם...לא הסברתי את עצמי טוב. ההבדל הוא פשוט לא ניכר כמו שאצל כלבים. כי בני אדם בצור הכללית בסה"כ נראים אותו דבר (נעזוב רגע עיניים,צבע ושיער) לעומת כלבים שאם לא היו קוראים לזה כלב לא הייתי חושב שהכלבה שלי, או אחד משני הכלבים הגדולם של אבא שלי נמנים על אותו הזן. טעיתי במובן מסוים, יש דברים שמפרידים בין גזעים של בני אדם והמדע לקח את זה לאן שצריך, כמו שאמרת.. כמו למשל כמה מחלות גנטיות שקיימים בגזע אחד ולא קיימים באחר (כמו טאי-זקס אצל אשכנזים או איזה קטע שיש לעיראקים עם אופטלגין...לא זוכר) אבל עדיין לא ניכר כמו אצל כלבים בשורה התחתונה, אצל רוב האמסטפים קיים הגן של התקיפה והלחימה. למה? כי בשביל זה נוצר הגזע. בשביל מלחמות. אצל רובם הוא רציסיבי ורובם תלויים באימון ובאילוף ואם שומרים עליהם טוב הם לא יגרמו לנזק, אבל כן...יש להם קבלות כמו לרוטוויילרים ולפיטבולים, על תקיפה. עדיין לא הייתי מממגר אותם מהעולם אם כי בוחן טב טוב את המאמץ ואת הכלב לפני מסירה לאימוץ. אני מקווה שהגענו לעמק השווה בעניין הזה.

מסכים איתך.. ורוצה להוסיף הארה והערה..

הכלב שתקף בקרית ראשון.. היה נראה לי 7 או 8 שנים בידי המשפחה.. ובעליו הוא מאלף כלבים במקצועו .. אז גם אילוף טוב כנראה לא תמיד מספיק כשמדובר בכלבים האלה..

חןשסק

New member
מעניין מה הייתה הסיבה שהכלב תקף פתאום

את הילד....
מסכן.. העיקר הוא בסדר זה כלב עם קריזות. אני מקווה שהכלב לא יסבול עכשיו...

אין סיבה שתצדיק.

למרות שכלב זאת חיה, היא חיה מאוד חכמה כל כלב יש לו אופי ושכל משלו .. כמו בנאדם. וכמו שיש בני אדם שיזרקו להם מילה או מכה קטנה והם יוציאו סכין וידקרו בלי לשלוט או לחשוב פעמיים. אז אותו דבר כלבים.. אני ראיתי מלא כלבים בחיים שלי שתינוקות משכו להם בזנב, או הציקו להם בפנים והכלבים פשוט התרחקו הצידה כדי לא להתעמת עם התינוק והבינו שעומד מולם פעוט. יש לכלבים שכל ואופי כמו לבני אדם, ברור שאני לא משווה, אבל אפשר איכשהו ליצור השוואה. הכלב הזה שתקף והיה מודע למעשיו צריך לשלם על מעשיו. אני מניח שיתנו לו זריקה בזמן הקרוב אם לא נתנו לו כבר.. הוא נכנס להסגר.. ושם לא מרחמים.

cobainos

New member
שמע

עם כל אהבתי האדירה לכלבים, לאופי המדהים ולבינה שלהם, הם לא כמו בני אדם (לא שחסרים בני אדם שיש להם מה ללמוד מכלבים למיניהם) כלב חושב הרבה פחות לפני שהוא פועל, למעשה לא תמיד הוא חושב ולא תמיד מודע למעשיו, אין מה לעשות הגן האלים קיים אצל מספר גזעים והוא גורם להם הרבה פעמים להסתער בלי לחשוב. לכן לדעתי אין טעם לתת עונש מוות לכלב כזה, אולי להעביר אותו לשב"ס או למשטרה כדי שיועיל לחברה או משהו.

לא השוואתי בין בני אדם לכלבים..

אמרתי שהם כמו, דימוי. ברור שכלבים זה דבר רחוק מבני אדם ואין מה להשוות, אבל אפשר לדמות אותם. וחיה שפגעה בעולל צריכה להענש על ידי האדם. תקרא לזה נקמה, תקרא לזה עונש, תקרא לזה איך שבא לך.. החזק שורד בטבע. והכלב צריך ללמוד את מקומו בין בני האדם. במיוחד במשפחה שהוא חי ובבית שגידלו אותו.. לא חושב שהשב"ס משטרה וצה"ל ימצאו לנכון לתפעל אמסטפים לפעילות בטחונית\פלילית. מהסיבה שהכלב הזה לא מספיק מבין, חכם ותוקף בצורה חכמה. מהסיבות שעד היום לא לקחו את הגזע הזה לשירות. זה כלב פסיכוטי ויש עוד כמה כמוהו שצריך להרחיק ולהמעיט. אם לא להרוג אז לשלוח לטבע רחוק ממקום מיושב, או לספארי או גן חיות מגודר.

למעלה