כלב סגול

ReiKo

New member
כלב סגול

או איך שלא קראת לעצמך. איזה גדוד היית ? (רק כדי לוודא שאין פה עוד איזה מסתנן מסריח מהגדוד)

ReiKo

New member
ושאלה למי שיודע...

מי זה הבן זונה עם הקול המחורבן ששר "אווווווווליייייייי אני מצחיק מדיייייייייי בלה בלה בלה וזה לגמרייייי גמרייייי גמריייייי לא אנייייייייי" זה עמיר בניון ?? כמעט פיצצתי את המקלדת בגלל הבן זונה הזה לשמוע אותו על הבוקר באקו"ם צריכים לשלול רשיונות, כל בן זונה חושב שהוא כוכב נולד... יאללה כוסאמאק לכו לעבוד יא בני זונות, תראו איך המדינה שלכם נראית ועוד יש לכם רצון לשיר ??

PurPle Elf

New member
אקיצר

אם התכוונת אליי, אל תדאג אני לא מהגדוד שלך.. ומזל שכך..

ReiKo

New member
באמת מזל

אחרת הייתי שוחט אותך על הבלבולי מוח שלך.

ק ד ו ש

New member
וואו

עד ששכחתי מהצבא, במשפט אחד החזרת לי אותו בבום. ואל תגיד לי שאין קשר לצבא, רק בצבא אומרים את זה!! "מי זה ה____ המטורף הזה"

ק ד ו ש

New member
יפה. זה כבר משהו

מעכשיו אתה לא משתמש פה בביטויים הבאים: להתעפץ כל הזין שביזות עד מתי\כמה עוד ושאר שטויות מהסגנון. מספיק שתעבור פעם אחת על החוק, ולא תשכח את ה-18.7.07 לעולם. חבל, היית בגבעתי וזה, לא מתאים שתתחיל פה ברגל שמאל.

PurPle Elf

New member
סליחהההההההההה?

אתה מאיים?!..אני רוצה להבין .. ומזאת אומרת לא תשכח את ה-18.7 לעולם? תראה, כל עוד אתה לא כחול וכל עוד אחד המנהלים לא העיר לי.. אתה יודע מה ההמשך

Jan22

New member
חביבי ,צא מזה : צבא FINITO !

תלחץ במעלה העמוד על האפשרות השלישית מימין (''חיילים משוחררים'') ותגיע לדף הבית של הפורום. מסופר שם בדיוק איזה פורום זה.

JamicaniT

New member
חחח בגללך נכנסתי לשרשור הכרות מ2004 ..

איזה יופי, יש שם מישהו שאני אוהבת :)

למעלה