כלב פאג

כלב פאג

היי חברים וחברות.. אולי תוכלו לעזור לי... אני מחפשת כלב מסוג פאג,זכר, בין הגילאים שמונה חודשים לשנתיים, כחבר לכלבת הפאג המתוקיקה שלי, בת השנה. הכלבה מחפשת חבר-שותף לחיים-חתן-פאג עם אופי מקסים, ידידותי והומוריסטי. הפאג המתאים יזכה לבית חם ואוהב, עם חברה מוצלחת, מתוקה ומצחיקה והרבה חיבוקים חמים ואוכל טעים. :) מוכנה לשלם עד 1000 ש"ח עבור "דמי רצינות". יש מישהו שיכול לעזור לנו???

Noaal

New member
נראה לי שפספסת את מטרת הפורום

האנשים פה מחפשים למסור בע"ח לא למטרת זיווג או רווח. רוב האנשים שפה עוזרים לבע"ח ע"י התנדבות בעמותות, שימוש כבית אומן ו/או הצלת בע"ח. אם את מאמצת כלב, אני מקווה שתסרסי אותו (וכולי תקווה שכבלתך מעוקרת). תפני לעמותות (למרות שאני בספק אם תמצאי)

עם כל הכבוד, ויש כבוד, (או היה)

אני מעוניינת לאמץ כלב לא למטרת זיווג ולא למטרת רווח, ואני די המומה ומזועזעת מתגובתך. כמתנדבת כבר שנים בעמותות, כמצלית עשרות כלבים חסרי בית, לקחתי כלבים (שמצאתי גוססים בצד הדרך) לאחר תאונות לוטרינרים על חשבוני, כמי ששימשה לא פעם כ"בית אומן" לא ציפיתי להתייחסות כזאת. באמת מודה לכם על עזרתכם מכל הלב. מסתבר שאנשים מתייחסים לאוהבי כלבים רק אם נכנסים ל"נישה" שלהם. מה לעשות שבעוונותי הרבים, בשנה האחרונה התאהבתי עד מעל הראש בגזע הפאגי. מבטיחה לא "ללכלך" יותר את הפורום הזה בנוכחותי.

Noaal

New member
אם את פעילה בעמותות

מי כמוך יודעת כשמגדירים כלב כ"חתן" זה בדרך כלל למטרות זיווג. את מוזמנת להישאר ואת יכולה ללכת, אבל היחידה ש"לכלכה" פה זו את.

למעלה