כלב (אסוציציות)
D Digi Lista New member 14/11/09 #6 כישלון בטסט...../images/Emo3.gif תכל'ס כיכר זה גם פרפרים כי אצלנו בישוב החליטו לדחוף פסלי פרפרים ענקיים בכול כיכר ופארק...
כישלון בטסט...../images/Emo3.gif תכל'ס כיכר זה גם פרפרים כי אצלנו בישוב החליטו לדחוף פסלי פרפרים ענקיים בכול כיכר ופארק...
S StellarWind New member 17/11/09 #9 חזיר בר. (ולמה חזיר בר? על שם הרוזן בוריס בורדו, סייף חזיר-בר מאחד מהסרטים שעשו את הילדות שלי, Animalympics, או בשמו העברי "אולימפיאדת החיות". שאף אחד לא זוכר חוץ ממני. אני מדבר על הסרט, לא המעברונים המטופשים מערוץ 6)
חזיר בר. (ולמה חזיר בר? על שם הרוזן בוריס בורדו, סייף חזיר-בר מאחד מהסרטים שעשו את הילדות שלי, Animalympics, או בשמו העברי "אולימפיאדת החיות". שאף אחד לא זוכר חוץ ממני. אני מדבר על הסרט, לא המעברונים המטופשים מערוץ 6)
R remundo New member 19/11/09 #11 דירה נו, זה נשמע דומה! וזה בכלל לא קשור לאיך שהדירה שלי נראית ><"!!!
R remundo New member 20/11/09 #17 פולין (כי זאת היתה הפעם האחת (טוב, שתיים, הלוך-חזור) והיחידה שטסתי.)
R remundo New member 20/11/09 #15 ג'יימס בונד לא ידעתי שמשכירים מזוודות O_O ג'יימס בונד זה רק כי תיק ג'יימס בונד קצת מזכיר מזוודה, לא? ^^"
ג'יימס בונד לא ידעתי שמשכירים מזוודות O_O ג'יימס בונד זה רק כי תיק ג'יימס בונד קצת מזכיר מזוודה, לא? ^^"