כלב

phyr

New member
כלב

אתמול בערב הלכתי באזור של וילות (עבודה) כלב גדול השתחרר או שוחרר וקפץ לעברי לא התרגשתי אבל הסתכלתי עליו ברוגע מהול ביאוש כאילו אומר גם אתה לא מבין אותי בשניה וזה אמיתי הכלב התישב נרגע והביט בי המום רגע קודם הוא השתולל מאד ואני אבן הוא גם נאבן

אני דווקא

כן מבין אותך. ואני סבור,שכך גם האחרים כאן בפורום. ובוודאי לא מעט אחרים שאולי מעולם לא פגשת מעבר לעולם הווירטואלי,בעולם האמיתי. למה אתה סבור שאף אחד לא מבין אותך? או שאינו יכול להבין,כאשר מתאפשרים לו התנאים לכך ואתה פותח צוהר לנפשך,שהיא מיוחדת ומעניינת? הכלב לא היה אמור להבין מלכתחילה. הוא איננו יכול להבין. בני אדם אמורים להבין,כשהם רוצים באמת. בכל מקרה,כנראה שכאן מדובר היה בכלב רגיש ובעל יכולויות נפשיות יוצאות מן הכלל הרבה יותר מאשר יש לאותם בני אדם שלא הבינו אותך, או שלא רצו להבין. הם אולי חכמים ונבונים ורגישים בעיני עצמם אבל הנה,כמו שאומרים,הגיע משום מקום כלב על מנת ללמד אותם שיעור מאלף באנושיות אמיתית. כן,חלק מהאנושות עדיין נוהגת כמו כלבי פרא באלה הנראים לה כשונים,ועל כן מהווים איום. הם ממהרים לנעוץ שיניים ולתקוף בגלל שהם מדמיינים איום. אולם אתה בוודאי יודע,שהם לא ממש מתכוונים. זה הכל נובע מפחד ותיסכול. תמסור בבקשה בשמי(בפעם הבאה שתראה את הכלב) תשבוחות ושאר דברי הלל.זה בהחלט ,כנראה,כלב מיוחד. ואני חושב שכדאי לצרף אותו לפורום כיועץ סתרים. וכמו שנאמר טוב כלב חבר מאשר חבר כלב,לא? שתהיה לך שבת שלום ואני מקווה שלא תיקח הכל ללב. הלב הוא ידידו הטוב ביותר של האדם.
כל טוב.

למעלה