כלוב הטסה לחתול באל על....

magic goldfish

New member
כלוב הטסה לחתול באל על....

שלום רב,
בת הזוג שלי עוברת לארץ לתקופה מסויימת והיא מעוניינת להביא את החתולה שלה איתה. מעבר להנחיות של משרד החקלאות, אני מתקשה למצוא הנחיות ספציפיות לגבי כלוב ההטסה (גודל, משקל וכו'). היא מגיעה עם אל על. האם למישהו יש ניסיון או יודע היכן ניתן למצוא מידע בנושא?

המון תודה לעונים, אנחנו די מתוסכלים כבר

לילה טוב

Yukita

Active member
מנהל
מידע

יש מידע באתר של אל על: מידות יש רק לגבי כלובים של הטסים בתא הנוסעים, אבל יש התייחסות למשקל גם בתא הנוסעים וגם בתא המטען.
&nbsp
בקבינה:
&nbsp
יש לשאת את בעל החיים בכלוב (קשיח או רך ומרופד בחומר רך, שיספוג לחות ויהיה בנוי למנוע דליפה) ובלבד שגודלו לא יחרוג מהמידות 41X38X19 ס"מ (16X15X7.5 אינץ') במחלקת תיירים ו-30X30X19ס"מ (12X12X7.5 אינץ') במחלקת עסקים ויהיה ניתן לאחסון תחת המושב שלפני
&nbsp
הלינק לאתר, הכולל גם מידע לגבי הטסה בתא המטען:
&nbsp
https://www.elal.com/he/PassengersInfo/Baggage/Pages/Pets.aspx
&nbsp
בתחתית הדף בלינק יש סעיפים: "הטסת בע"ח בתא הנוסעים" ו"הטסת בע"ח ככבודה בתא המטען" - לוחצים על כל אחד מהללו למידע נוסף.
&nbsp
אמנם עברו כבר שנים מאז הטיסות שלנו, אבל קשה לומר שהתרשמתי לטובה מהחברות הישראליות בתחום הזה. המלצה שלי גם לא לנחות בארץ לפני כניסת השבת, או בערב חג. במקרה שלנו ניסו להכריח אותי
להשאיר חתולה באזור קבלת המטענים והמכס ללא יציאה מהכלוב עד ליום ראשון כי מי שהיה אמור לטפל בשחרור שלה כבר עזב, ורק כשצעקתי ובכיתי נמצא פתרון. באותה הזדמנות נאמרו לי "פנינים" כמו 'למה הבאת לפה חתול, יש פה המונים'. יש לקוות שמשהו השתפר מאז.
&nbsp
&nbsp

למעלה