כלום, אבל כלום לא נכנס!

כלום, אבל כלום לא נכנס!

אפילו את המרק הצח לא הצלחי להכניס. גם לא כבד קצוץ. שלא לדבר על הגפילטע.
כנראה מהמישפחותיס נכנסה הבלונדה ללחץ...
 

קוביd1

New member
מצער לשמוע ששום דבר לא עבר

ומה קורה ביום יום ,באם זה ככה כל פעם צריך לחשוב על פתיחה של הטבעת ,מצב ממש לא תקין ,
נקווה שהיום משהו יעבור ,הבלונדה השוודית הגזימה.....
 
ביום יום - הכל בסדר.

יום עסל יום בסל. בדרך כלל סגורה עד אחת בצהריים לגמרי, אוכלת צהריים בקטנה, ובערב סלט. אבל יש ימים שהיא ננעלת. בדרך כלל כשאני לחוצה. ואני יודעת לחיות עם זה. אבל אתמול זה היה מבאס.
 

קוביd1

New member
יום עסל יום בסל

בכנות אומר לך שזה לא איכות חיים ,לא כל האמצעים מקדשים את המטרה
האם חשבת לפתוח את הטבעת ב1/4 CC זה יכול להיות ההבדל בן איכות חיים לבן נעילות של הטבעת
שתפתחי ב1/4 יכול להיות שהירידה במשקל תיהיה יותר טובה ,איך אומרים תחשבי על זה .......
חג שמח


קובי
 

אופירA

New member
מנהל
לא איכות חיים, לא בריאות, לא חילוף חומרים

את די חיה לפי ההמלצות של ד"ר אבינוח...
לא הייתי ממליצה לך להמשיך כך, למרות שאני לא אומרת לאנשים בגילך מה לעשות עם החיים שלהם.

טבעת אינה מלתעות, ולא נועדה למנוע ממני לאכול.
היא באה לעזור לי לעשות את מה שכל שמן צריך לעשות - תכנון אכילה, התרגלות לסדר, התמודדות עם תאווה.
אני צריכה לעזור לעצמי באמצעות ההגבלה של הטבעת, באמצעות צריכת סיבים תזונתיים מוגברת, הימנעות ככל האפשר מסוכר וקמח לבן, הקפדה על שתייה מספקת ועל הרגלי אכילה וסדר (כולל פעילות גופנית) שישמור עלי מפני חריגות, ושינוי חשיבתי פנימי שלומד לקבל את המציאות ואת הנפילות באופן שמתנער מהן וקם מחדש, ומכיל השמנה קלה זמנית, וחוזר לדרך האכילה המסודרת שוב ושוב, כל יום מחדש, כאילו אין אתמול ואין מחר.

אני לא בן אדם שמאמין בלחיות על המזל, ובלהתעלם מצרכי הגוף שלו ומכללי חילוף החומרים התקין.

את יודעת לחיות עם טבעת נעולה. השאלה אם הגוף שלך יודע, אם הבריאות שלך יודעת. וגם השאלה למה את קוראת למצב של שרידה בתנאי דחק "לחיות". אנשים מסוגלים לחיות בתנאי הרעבה, השאלה אם זה רצוי ובריא...
 
למה ככה?

אמרתי שביום יום אני אוכלת. בחודשים האחרונים חזרתי לאכול ירקות חיים, ואפילו חסה שהיתה ביג נו-נוחזרה לתפריט על בסיס יום יומי.
התזונה שלי מאוזנת, חלובנים, פחמימות. מתנזרתמבשר/עוף/דג שאינם טחונים וטוב לי עם זה. לא נוגעת בסוכר. אוכלת סיבים. שותה לפחות שני ליטר ביום. מה רע?
הבדיקות הרפואיות שלי טפו טפו - ואני ארבע שנים אחרי.
אמרתי מפורשות שהנעילות באות במצבי לחץ.
 

אופירA

New member
מנהל
כי אמרת במפורש:

* בדרך כלל סגורה עד אחת בצהריים לגמרי
* אוכלת צהריים בקטנה, ובערב סלט
* יש ימים שהיא ננעלת. בדרך כלל כשאני לחוצה.

אז הסתכלתי והבנתי שעד הצהריים הגוף לא מקבל כלום - גם לא שתייה. חילוף החומרים נכנס למצוקה.
בצהריים - בקטנה...
בערב - סלט.
זה חיים?
ובין לבין, ננעלת לגמרי ואין שום אוכל (ושתייה?). צום.

אז אני לא רואה בריאות באכילה כזו.
לא יודעת איזה סיבים נכנסים כאן, ואיפה את רואה פחמימות.
בשר עוף ודג - רק טחונים? למה? יש לך בעיות בשיניים? לעניות דעתי זה מתאים לשנתיים הראשונות, כשבן אדם נמצא במצב שהוא צריך לרדת עשרות ק"ג במשקל. אבל בשביל לשמור על המשקל לאכול כל כך מעט? ומה עם השנים הבאות, והזקנה? איך בדיוק שומרים על העצמות בצורה כזו?
אין לי בעיה שהחלבונים מן החי טחונים. הבעיה היא עם הבוקר, הכמויות הזעירות של המזון והתדירות של 2 ארוחות ביום. אלא שאם פותחים את הטבעת ויכולים לאכול יותר ארוחות ביום כולל בבוקר, לא יהיה טעם לטחון את הבשר, כי כשהטבעת יותר פתוחה עדיף לאכול אוכל שיותר קשה לו לעבור בטבעת, כדי לשלוט על הכמויות ולא להשמין.

הבדיקות - אני בטוחה שהן מעולות. השאלה אם נבדקה רמת סידן, ויטמין B12, חומצה פולית, בלוטת התריס, ויטמין D - אלו דברים שאם לא מבקשים אותם הם לא נכללים בבדיקות השגרתיות.
ביום שהטבעת נעולה את שותה 2 ליטר מים?
 
אסביר

ארוחת צהריים בקטנה = שתי קציצות (דגים/בשר/עוף) +אורז או תפוחי אדמה ו/או קטניות, יכול להיות גם קערת מרק עשיר בירקות.
בקטנה - יחסית לארוחות בנות שלוש מנות של פעם... אני גם יכולה ללכת למסעדה ולאכול שתי מנות ראשונות וקינוח. לא מתה מרעב בכלל.
לגבי הבוקר - לא יכולה לאכול, גם כשהטבעת היתה פתוחה לגמרי... כוס תה עם כפית דבש. בכלל לא מגיעה לצהריים מעולפת.
בערב - סלט = חסה+צנון+עגבניה+בצל+גבינה בולגרית/פטה או גבינה אחרת. סלט גדול ויפה. יכול להחליף את זה אבוקדו עם שתי ביצים קשות, איקרה והרינג, וכל זה עם חמישה קרקרים קטנים של חיטה מלאה/סובין. מצות אני לא אוהבת, אז בפסח הקרקרים יורדים מהתפריט.
בקיצור אני אוכלת טוב.ובעיקר - טעים!
ובקשר לבדיקות - עושה את כל הבדיקות שציינת, כולל הכל. יש לי רופאה מצויינת, שלא עושה לי הנחות, ולא חוסכת.... מצב העצמות (עשיתי מיפוי) יותר טוב מאי פעם.. רק שימשיך ככה.
ומבחינתי, בימים של לחץ - נוזלים עוברים, מוצקים לא. גם בליל הסדר, יין וקולה עברו... ובטח מים. מקפידה לא להתייבש.
ותודה על הדאגה, בלי ציניות.
 

קוביd1

New member
משקל נסוג

הכל בקטנה לעומת פעם ,כולל ארוחת צהריים סבירה וטובה בהחלט ,גם ארוחת ערב סלט ירקות ביצים אבוקדו .נראה לי שאת אוכלת טוב ושומרת על קבלת כל אבות המזון
תמשיכי בדרך הזאת ,הרבה בריאות וחג שמח.



קובי
 

אופירA

New member
מנהל
מהודעה להודעה זה נשמע יותר חיים


עכשיו אני רואה את הפחמימות והסיבים התזונתיים, בדיקות מקיפות טובות, צפיפות עצם טובה, ואספקה זורמת של נוזלים בכל מקרה.
אם היית מצליחה לשתות בבוקר חלב או מעדן דיאט - היה יותר טוב לחילוף החומרים, אבל לא קריטי, אם הגוף שלך התרגל ל-2 ארוחות ביום ומגיב טוב.

הבעיה היחידה שנותרה לי זה רק הנעילות במצבי לחץ, גם אם נוזלים כן עוברים ב"ה.
העצה כנגד זה היא פתיחה של 1/8CC - לראות אם בכלל משפיע משהו אצלך. או 1/4CC, ואז כנגד גדילת יכולת האכילה ההמלצה היא להוסיף ארוחות ביניים קטנות ודלות קלוריות מדגנים מלאים/מוצרי חלב/ירקות/חלבונים מן החי (טונה, פשטידת גבינה דיאט, ביצה קשה, עוד קציצה, מרק ירקות, פשטידת ירקות דיאט - כל מיני כאלה). הגדילה הקלורית, ברגע שהיא מפוזרת על פני היום, ממריצה את חילוף החומרים ולכן אין מצב של השמנה.

שווה לנסות באיזה שלב של החיים, ולראות אם הרווחת גם יותר איכות חיים וגם אותו אפקט של בריאות ושמירה על הרזון.
 

קוביd1

New member
למה ככה

עכשיו את מספרת מה שאת אוכלת וזה נשמע אחרת גם ירקות ,גם חלבונים גם פחמימות ,שותה 2 ליטר ביום ,טוחנת את הדגים והבשר גם וטוב
הבדיקות הרפואיות טפו טפו ו,את ארבע שנים אחרי אז הכל על הכיפק ,
הרושם שקיבלתי בהתחלה שיום עסל ויום בסל צריך להיות הכל עסל ומפעם לפעם בסל

הרבה בריאות חג שמח!!!



קובי
 
למעלה