כלום לא השתנה...

כלום לא השתנה...

כלוםלא השתנה... ממש כלום.... היום מצאתי מכתב שגם אותו לא שלחתי.... "הרגשתי בזמן האחרון שאת מיתעלמת מימני, על אף שאני מכבדת אותך רוצה להיתידד אבל את כניראה לא רוצה בחברתי. אני מרגישה שאני צריכה אותך איתי, אני חולמת על היום שבוא תבואי עלי ונדבר ניתידד. והיום כשבאת עלי ושאלת אותי עם "קרה משהו, עם קרה משהו בבית" ידעתי שאת שמת לב עלי לאחרונה (!) היתרגשתי טוב מעוד, אומנם המחשבה שאת תגלי משהו ושתידידי איתי מתוך רחמים- או שתספרי למישהו העציב אותי מעוד. ועכשיו אני חושבת- מהרהרת, העם כדי לטלפן עליך ולספר לך? או שלא...." עד היום... מרגישה את אותו הדבר... האם לספר לך או לא? האם לחשוף בפנייך את מה שכול כך לא רציתי שתגלי? האם להראות לך שיש סיבה לעצב שלי? האם להראות לך- שאין לך שום סיבה לצחוק עלי? למרות שבגדת... למרות כול השקרים- שחלקם הגיעו גם ממני... אני מודה.

ה מוזה

New member
ואם כלום לא השתנה..והמילים חוזרות

והמחשבות ..וההרגשה היא אותו הדבר אז אולי ..הגיע הזמן לראות סרט חדש לכתוב מילים חדשות ..מתוך הפקת לקחים וניסיון כל ניסיון שלא נפיק ונלמד ממנו ..זהו כאב לחינם אם נדע לצאת מכל התנסות כואבת ככל שתהיה עם שק כזה בלתי נראה של "דברים שלמדתי" עם השנים השק הזה אומנם גדל אבל יש בו קסם .. עם הזמן הוא שוקל פחות ..כי כל הבנה של ניסיון כואב היא הקלה ללב ... אולי תכתבי לעצמך מכתב ..ותאמרי לעצמך "אני מי שאני עם הצחוק העצב והכאב ומי שאני רוצה שיהיה לי כחבר/ה הוא מי שיקבל אותי כפי שאני לא מתוך רחמים ובלי שקרים חברים שכאלו אני לא צריכה ..הניסיון גרם לי להבין ששקרים רק מולידים עוד שקרים".. זה היופי כששומרים מכתבים אפשר לראות בהם האם העלילה התפתחה .. או שמא יש שידורים חוזרים כל הזמן ,ביננו מי אוהב לראות שידור חוזר של סרט רע ?? שבת שלום פיצפיצון

מוזה....

את לא מבינה את הבעיה.... אומנם את צודקת.... אבל את לא מבינה... היא אומנם פגעה בי... אבל אני מבינה אותה... ואולי עם היא תראה שהסיבה ל"דיכאון" שלי מוצדקת... היא תבין אותי? אוי... מה אני עושה עם עצמי???

ה מוזה

New member
את רוצה חברות או רחמים ?

חברה אמורה לקבל אותנו ..נטו . עם השמחה העצב הכאב והדכאון מצד אחד את לא שיתפת אותה .. מצד שני היא גם לא שאלה.. מה את עושה עם עצמך? יושבת כותבת לה מכתב - שופכת בו את הכל ,את כל הלב והאמת ..כל מה שאי פעם רצית לומר לה - ולא מתוך "תרחמי עלי "אלא מתוך לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב כי לא ידעתי איך לומר לך ... לא בטוח שהחברות תחזור ....אבל בטוח שאת תסגרי מעגל ותרגישי הקלה . זו עצה ... זה מה שאני הייתי עושה ..כדי להקל על עצמי ולדעת שהדברים נאמרו בגלוי ... מה היא תחליט לעשות -זה כבר שיקול שלה ויש לכבד זאת. בכל אופן ... בהצלחה

למעלה