כלי בית בכפר סבא

האירוס

New member
כלי בית בכפר סבא

לפני כשנה הייתי בחנות כלי בית מדהימה בכפר סבא בעקבות המלצה בפורום. אני רוצה לשוב לחנות לקנות מספר דברים,אך אינני זוכרת את שמה או כתובתה. אני זוכרת שבקומת הכניסה יש מוצרי חשמל קטנים, בסוף החנות מדרגות המובילות לקומת קרקע ענקית ובה המון כלי בית ופטנטים. האם מישהי או מישהו זוכר? אשמח לפרטים. תודה מראש. האירוס.

האירוס

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אכן כן. השם והכתובת אכן נשמעים לי מוכרים. אני ממכוונת להגיע לשם מחר ואדווח. שוב- תודה. האירוס.

תרגיעו

הלכתי לשוטט אצלו באתר לא מצאתי מציאות קופסאות הפלסטיק למשל נמכרות בשווקים בזול יותר וכך לגבי מחבתות , וסירים שניתן למצוא בהום סנטר במבצעי עודפים במיוחד אחרי החגים .

maybesure

New member
נכון.. אבל

יש דברים שהם לא סירים, והמחירים אצלו אותו הדבר כמו בכל מקום. ביום שישי כנראה נהיה שם - פעם ראשונה.

תשמעי, האתר ממש לא מייצג

המקום גן עדן לחובבי הבישול. יש שם שפע מבחר של המון דברים והמחירים בדרך כלל סבירים. למשל, סכינים שונים, תבניות (גם סיליקון, ויש שם זולות שלא מוזכרות באתר, גם של מאפינס מצורות שונות), קלפנים, כוסות וכו'. ציוד מיוחד למגוון סוגי בישול ואפייה קשה לי אפילו לתאר מה שיש שם.

maybesure

New member
האמת היא

שאני נוסעת בשביל זה אבל לא בטוח שזה כל מה שאקנה שם
ברור שהאתר לא יכול להקיף הכל ותודה על האינפו - יש למה לצפות.

שימי לב שהמחיר בחנות יכול להיות שונה

ראיתי הבדלים במחירים בין מוצרים זהים בחנות לאתר. היום עברתי שם...האמת, פעמיים שלוש בשבוע אני עוברת ליד, לפעמים נכנסת.

האירוס

New member
הייתי היום בחנות ו..

מצאתי המון דברים שחיפשתי, בעיקר דברים בתפזורת כמו סכינים ליום- יום, קולפן טוב ולא יקר, תבניות סיליקון ועוד. לא יקר -שווה בהחלט. תודה

למעלה