כלי המשחק פרק 16!!!!!!! היום הגדול

Billy Shirs

New member
כלי המשחק פרק 16!!!!!!! היום הגדול

וול, כן, לגמרי הזנחתי את זה, אבל חזרתי. אגב, בבלוג שלי יש עד פרק 18.5

דירוג: PG13
ז'אנר: AU, רומנטיקה, פעולה
אורך לפרק: 1,900 מילה
ספוילרים: אין
בטא: עמית (לילי רייט), ונטע שכתבה חצי מהפרק
תקציר: ספר חלופי ל"התלקחות". שני מיועדים מתו במהלך הלילה וחמישה נשארו, ובריי, פרים ואיון מנסים לגלות מי, כדי לנסות ולהוציא סוף סוף את התוכנית שלהם לפועל.

לפרק הקודם
לכל הפרקים

Billy Shirs

New member
בהודעה א'

היום הוא היום הגדול - הרחובות לא היו רטובים מגשם וחומצה, ולא היה דבר שיעצור את איון מלממש את התוכנית שלהם. במהלך הלילה התותח ירה פעמיים, והוא שיער שהקרייריסטים הצליחו להרוג את המיועדים הנותרים מ-9 ו-12, כך שנותרו כעת רק חמישה מיועדים בזירה.

איון היה בטוח שאם הקרייריסטים יצאו לצוד בלילה, הם ודאי ישנים עכשיו, ולא יעזבו את פסל החירות אם לא תהיה להם סיבה טובה לעשות כן.

"נשאר לנו עוד לחם," פרים אמרה וקטעה את הרהוריו, מושיטה לו ולבריי את חלקם. "הוא קצת עבש. ויש גם שאריות של דגי-לטאה."

"נהדר, אני מורעב," איון אמר ואכל את המנה שלו במהירות. בכל הזמן שהיה בזירה, הוא הצליח לאכול לשובע רק פעם אחת בלבד. הוא לא היה רגיל לתחושה החלולה בבטנו.

"לא כדאי שנאכל יותר מדי," בריי אמר. "יש לנו עוד דרך ארוכה לפנינו. תראה קצת שליטה עצמית."

איון ניסה לשלוט בקצב אכילתו כמידת האפשר. הוא היה עצבני ולחוץ יותר מאי פעם. "בריי, תשאיר אותם בחוץ, עד כמה שאתה יכול. לא תרוויח שום דבר אם הם יחזרו ויהרגו אותי לפני שאסיים."

בריי נעץ בו מבט מתעב. לא היה קשה להבין שרצונו להרוג את איון רק הלך וגדל. "כמה זמן אתה צריך?"

"בערך שעתיים. אני לא עובד טוב תחת לחץ."

"תוכלו לחכות עד שהם יעזבו בעצמם," פרים הציעה. "הם ינסו לצוד אותנו ממילא."

"יכול להיות שהם יישארו שם במשך שעות. צריך להוציא אותם בעצמנו," איון אמר בנימה המשכנעת ביותר שלו.

"נכון. והם בטח ירצו למצוא אותי כשזה יקרה," בריי זע על מקומו. "גם אם אני אסיח את דעתם, הזירה תתקוף אותי בסופו של דבר."

איון הסתכל על בריי בזהירות. הם עדיין לא הבינו את החוקים, למזלו, והוא היה נחוש להשאיר את המצב כפי שהוא.

"יש לי רעיון שעשוי לעבוד," בריי אמר לאחר כמה דקות של הרהורים. "חשבתי על זה - אם הייתי קרייריסט, מה יהיה הדבר שיגרום לי לצאת החוצה, וגם לא יעורר בי חשד?" הוא נעץ בהם מבט ירוק. "מה אם נעמיד פנים שפירקנו את הברית שלנו?"

"הגיוני," איון הנהן בהסכמה. "הם לא יישארו בפנים אם הם יחשבו שכל אחד מאיתנו נמצא לבד."
"איון, תוכל ליצור משהו שיחקה ירייה של תותח?"

הם שמעו את הירייה כבר פעמים רבות, והוא ניסה לעבור בראשו על כל דבר שיוכל להשמיע רעש דומה. היו מספר תגובות כימיות שיוכלו ליצור קול פיצוץ שכזה, אך לא עם החומרים שהיו לו בזירה. בתחילת המשחק כן נשמע צליל דומה למדי, וממרחק מסוים הוא יישמע בדיוק אותו הדבר.

המוקשים.

להפעיל אותם בחזרה לא אמור להיות מסובך כל כך, והתוצאה תהיה דומה.

"כן, אני יכול. אני גם לא חושב שייקח לי יותר מדי זמן."

"אז מה אם ניצור רעש של שלוש יריות? ככה הם יחשבו שהם הגיעו לשניים האחרונים ויתקפו אחד את השני. להרוג קרייריסט אחד יהיה קל יותר מלהרוג שניים."

איון הסתכל עליו במבט משתאה. לזייף את מותם יהיה הדבר היעיל ביותר שיוכלו לעשות, ואף מיועד עוד לא עשה זאת בעבר. לא היה לו ספק שהקרייריסטים יאמינו שהיריות הן אמיתיות.

"בסדר, אני אצור שלוש," הוא חייך. "ייקח לי קצת זמן."

"פרימי, אני צריך שתצרחי. מיד אחר כך, את תשתתקי והתותח שלך יירה. הבנת?"

"בטח. אני יכולה לצרוח," היא אמרה באושר. ניכר היה בה שהיא אוהבת את התוכנית הזאת הרבה יותר מאשר את הקודמת, ובצדק; איון תכנן אותה כך שיהיה סיכוי גדול למדי שבריי ימות במהלכה. איון היה בטוח שבריי היה מודע לכך היטב, ושהייתה לו תוכנית משלו.

הם הלכו בחזרה לפסל החירות, איון מוביל את הדרך כך שהם יוכלו ללכת בבטחה בין הריבועים בהתאם לכלים של שלושתם, מבלי שהשניים האחרים ישימו לב לכך. הרכבת התחתית הייתה מוצפת בחומצה, כך שלא הייתה להם ברירה אלא ללכת מעל פני השטח. מבט חטוף בבריי גרם לו להבין כי הוא לא הפסיק לחשוד בו ולו לרגע, אבל לא הייתה לו לו סיבה לתקוף עכשיו. הוא ודאי ינסה לעשות את המהלך שלו מיד כשהמלכודת תהיה מוכנה, ואיון היה מוכן לרגע הזה.

השעה עדיין הייתה שעת בוקר מוקדמת - הסיכוי לכך שהקרייריסטים יעזבו את הפסל לפני הזמן היה נמוך. בריי ופרים עמדו על המשמר בזמן שאיון עבד על המוקשים עם הכלים שקיבל מביטי. הוא הקפיד להשאיר אותם במקומם, ולא לחפור אותם החוצה, כדי להימנע מלעורר את חשדו של לינייס. לאחר בחינה קצרה שלהם הוא גילה שלמעשה אין שום דרך להזיז אותם ממקומם מבלי להתפוצץ בעצמו. גם כשהמוקשים מנוטרלים, הוצאתם תפעיל מספיק לחץ על מנת לפוצץ אותם. הוא תיאר לעצמו שקברניטי המשחק הוסיפו את האפשרות הזאת כדי להימנע מלחזור על טעויות העבר - בעזרת מנגנון ההגנה הזה, אף אחד לא יוכל להשתמש במוקשים האלו כנשק. לצערם, הם עדיין היו יותר ממספיק עבורו.

הוא הקפיד לעבוד על מוקשים שיהיו רחוקים אחד מהשני, כדי שלא יווצר מצב שבו שלושתם יתפוצצו בבת אחת ויסגירו את ההונאה. במשחקים הקודמים הוא צפה במיועד מהמחוז שלו מבצע את אותה הפעולה, אבל הפעם הם היו מסובכים בהרבה לתפעול. המוקש הראשון היה הבעייתי ביותר; המערכת הייתה שונה לחלוטין מזו של שנה שעברה. לבסוף הוא הצליח ללמוד את דרך הפעולה שלהם, ומשם הדרך להפעיל את השניים הנותרים בחזרה הייתה פשוטה למדי.

"זה הכל," הוא אמר והתרחק מהמקום לאחר כשעתיים של עבודה. הוא היה בטוח שהתהליך ייקח זמן ארוך פי שלושה. "אני מקווה שלא שעממתי אתכם יותר מדי. המוקשים מוכנים לפעולה. מספיק שתזרוק אבן כדי לפוצץ אחד מהם, רק תזכור להתרחק מספיק."

"בסדר," בריי אמר בחגיגיות, "תיכנסו לעמדות. קודם כל אנחנו צריכים לגרום להם להאמין שנשאר רק מיועד אחד בזירה מלבדם. שתי יריות תותח אמורות להוציא אותם החוצה. אחר כך נפוצץ את המוקש האחרון כדי שהם יילחמו אחד בשני. תוכל לעשות את כל הסידורים שלך כשהם קוטלים אחד את השני על האדמה."

הוא היה חייב להקדיש רגע כדי להעריך את בריי על התוכנית המחושבת שלו. לאיון היה ידע טכני רב, אך הוא אף פעם לא היה מצליח לחשוב על משהו יצירתי כל כך כמו לזייף את מותם. בריי היה מסוכן עבורו הרבה יותר מלינייס - בנוסף על כוחו הפיזי, הוא היה פיקח. יותר מדי פיקח.

"מצוין," הוא אמר, מסתיר את החשש בקולו. "אני אלך להתחבא ליד הכניסה. בהצלחה."

הוא הסתובב ורץ אל כניסת הפסל, מנסה למצוא מקום שיסתיר אותו היטב ועם זאת, יאפשר לו לראות את כל המתרחש. רעש הפיצוץ הדהד באוויר כשהגיע למקום מחבואו. מיד לאחר מכן, הוא שמע את פרים צורחת במרחק, ואת פיצוץ המוקש השני מחריש את זעקתה באופן מיידי. אפילו הוא היה כמעט בטוח שהתותח שלה ירה.

עכשיו מגיע רגע האמת. לחשמל את הקרייריסטים יהיה קל; להרוג את בריי אחר כך יהיה עניין שונה לגמרי, אבל הוא היה ערוך לכל מקרה אפשרי.

Billy Shirs

New member
בהודעה ב'

~
לינייס קם משנתו כששמע את קול הירייה, מפלח את הדממה ששררה בזירה מאז שהרג את המיועדת מ-9 בלילה שעבר. הוא התיישב, תוהה אם זה היה זה רק הדימיון שלו, ונעור מהרהוריו ע"י צווחה ארוכה ומהדהדת; צליל התותח השני אימת את ההשערה. זו חייבת להיות הילדה מ-12, הבת היחידה שנשארה. יכול להיות שמלארק החליט לפרק את הברית המיותרת שלהם ולהרוג גם אותה?

ואם הוא היה מסוגל לשמוע אותה צורחת, סימן שהיא קרובה, וגם הפדופיל לא הצליח להתרחק.

הוא תכנן לבלות את כל היום בשינה או בבהייה בחלל, אבל הוא ידע שאין לו ברירה אלא לצאת ולשים סוף למשחק הארור הזה. להרוג את בריי ואת החלשלוש שנשאר. לחזור הביתה סוף סוף ולהתמודד עם ההשלכות.

הקרייריסט לקח את חרבותיו, חלק מהסכינים של קאג'יה ואת האולר שלה. הוא לא היה מיומן בשימוש בכלי נשק לטווח רחוק, אבל הם גרמו לו להרגיש בטוח יותר, איכשהו.

הוא החל לרדת במדרגות בזהירות, מחפש בכל פינה זכר למיועד שיוכל להרוג.
~

פרים ובריי הסתתרו מאחורי ערימת הריסות במרחק בטוח מקרן השפע וחיכו. הם מצאו את המחבוא האידיאלי, וגם אם בריי לא היה אמן בהסוואה כמו אחיו, לא היה סיכוי שלינייס יבחין בהם. אם הוא ילך ברחובות בקו ישר, הוא יהיה רחוק מדי מכדי לשמוע אותם.

"יכול להיות שהמשחקים ייגמרו היום," הוא לחש לה.

"אני מקווה. אני מתגעגעת הביתה," היא לחשה בחזרה. הדבר שהיא רצתה יותר מכל הוא להיות על הרכבת בחזרה הביתה יחד עם בריי. התוכנית של קטניס, מה שהיא לא תהיה, תצא לפועל בקרוב. היה לה קשה להאמין שהכל כמעט נגמר.

לינייס צעד קדימה בנחישות, חרבותיו בידיו, ממתין להרג. היא שמחה שהוא לא יכול לראות אותם - הוא נראה רצחני מתמיד.

"איפה היא?" בריי שאל כשהבחין שלינייס עזב את קרן השפע לבדו. "יש להם סיכוי טוב יותר לזכות בקרב יחד. את חושבת שהיא מגבה אותו?"

"היא בטח מתחבאת. הם אף פעם לא יילחמו בך בכוחות עצמם, לא אחרי שהפכת לאיום גדול כל כך."

"יש רק יציאה אחת מהפסל, והיינו רואים אותה אם היא הייתה מתחבאת פה בחוץ. היא עדיין בפנים. איון לא יוכל להכין את המלכודת ככה..."

"יכול להיות שהיא קיבלה נשק מיוחד מנותני חסות והיא תוכל לפגוע בך מלמעלה, ולינייס רק מנסה למצוא אותך בשבילה," פרים שיערה, נחרדת מהאפשרות שדבר כמו זה נמצא בידי הקרייריסטים.
היא לא הצליחה לחשוב על נשק שיצליח לפגוע ממרחק שכזה, אבל זו הייתה האפשרות היחידה שעלתה בדעתה.

מצד שני, אם היא באמת קיבלה נשק מיוחד כל כך, לינייס אף פעם לא היה מסכים לרדת למטה לרחוב - ברגע שקאג'יה תהרוג את בריי, היא תוכל להרוג גם אותו בדיוק באותה הדרך.

"אתה חושב שיש לו איזשהו מגן? שהם קיבלו סט תואם?" היא ניחשה.

"היא עדיין תוכל לפגוע בראש שלו. זה לא מספיק."

כשהוא חלף על פניהם, היא הבחינה בדבר נוסף. "הצוואר שלו חבוש. אחד מהמיועדים של אתמול בטח פצע אותו בקרב. יכול להיות שזה משפיע עליו איכשהו."

הם השתתקו לרגע, אבודים במחשבותיהם. היה לה מוזר לחשוב פתאום על נשקים והרג. אלו היו המחשבות המנוגדות ביותר לאופיה ולכל מה שהאמינה בו, אבל לא הייתה לה ברירה. היא כבר לא הייתה תמימה כפי שהייתה כשרק נכנסה. הדברים שראתה, ויותר גרוע, שעשתה, שינו אותה לנצח. וכדי לצאת מהמקום הנוראי ההוא, אין לה ברירה אלא להתעמק בדרך הקלה ביותר לרצוח את השאר, ולהשאיר את בריי ואותה בחיים לעוד יום נוסף.

"ואולי זאת האפשרות הברורה מאליה," הוא קטע את השתיקה. "היא לא מגבה אותו כי היא מתה. הם פירקו את הברית."

היה זה הדבר המתבקש ביותר. הם היו כל כך בטוחים בהנחתם שלינייס וקאג'יה הרגו את המיועדים ממחוזות 9 ו-12, אבל עכשיו פירוק הברית של הקרייריסטים היה הגיוני אפילו יותר, בהתחשב בשלב המתקדם של המשחקים.

"אבל יש סיכוי שקאג'יה עדיין בחיים והיא מחכה שתבצע את המהלך שלך. אל תסתכן," היא התחננה בפניו.

"זה לא מתקדם לשום מקום. לא נוכל לדעת בקצב הזה," הוא אמר בתסכול, "והוא כבר מתרחק. איון לא יעלה למעלה אם יש עדיין סיכוי שהיא שם."

היא אחזה בזרועו. "בבקשה אל תלך. אל תילחם נגדו."

המחשבה על כך שמשהו יקרה לבריי לאחר כל מה שהם עברו יחד הייתה בלתי נתפשת. כרגע חייו היו יקרים לה בדיוק כמו חייה שלה, ואם הוא יתמודד מול לינייס, הוא לעולם לא יחזור. היא פחדה שזו תהיה הפעם האחרונה שהיא אי פעם תראה אותו.

"נפוצץ את המוקש האחרון קודם," חיוך התפרש על פניו. "אם היא למעלה, הוא יעלה להילחם בה, ואם לא... הוא יחפש את המיועד האחרון כאן."

למזלם, המוקשים שאותם איון הפעיל מחדש היו ממוקמים באיזור שהוסתר מעיניו של לינייס ע"י הפסל. במקרה אחר, האבק שהיה מתפזר כתוצאה מהפיצוץ היה יכול להסגיר את התוכנית שלהם.

הוא זרק אבנים על שני המוקש הנותר והוא התפוצץ מיידית. הזיכרון של המיועד המסכן מ-9 צף ועלה כנגד עיניה, והיא הכריחה את עצמה שלא לחשוב על זה. עכשיו לא היה הזמן המתאים. יהיו לה את כל חייה להיזכר בכל הזוועות שראתה.

הם צפו בלינייס, שכבר היה במרחק של משבצת אחת מהם. הוא קפא במקומו והסתכל סביבו, מחפש בקדחתנות את המיועד הנותר.

"הוא באמת הרג אותה," בריי אמר בקול חלול.

"לפחות יש רק קרייריסט אחד להתמודד איתו." כל דקה שעברה גרמה לה להרגיש מחנק. היא רק רצתה שהכל יגמר.

"אם לא אראה את עצמי בקרוב הוא יתחיל לחשוד בתרמית. הוא בטח חושב שאני לא רחוק ממנו," בריי לחש. "אני צריך ללכת."

היא רצתה להיצמד אליו ולא לעזוב אותו לעולם. במקום היא נתנה לו חיבוק קצר ואמרה, "תשמור על עצמך."
~~

"המיועדים ממחוז 1 הם לא פחדנים בדרך-כלל. אני רואה שאתה יוצא דופן - הייתי צריך לחפש אותך."

לינייס שמע את קולו היהיר של בריי מאחוריו והסתובב מיד. "הגיע הזמן שתראה את עצמך," הוא אמר ורץ לקראתו, מצמצם את המרחק, מוכן להסתער.

N o R i K o

New member
שתדעי לך,

שאם הייתה לי Inner goddess, היא הייתה קופצת עכשיו במקום בהתלהבות.

וואו, מישהו צריך להכות אותי.

אני אקרא מחר, כשלמוח שלי יהיו רפרנסים יותר טובים לתת לך

N o R i K o

New member
ולתגובה יפה ושפויה יותר...

- הרעיון של לזייף את המוות שלהם: ג-א-ו-נ-י
- פרים: "בטח, אני יכולה לצרוח." והנה מתנגת לי בראש צווחת ה-NOOOOOOOOOOOOO שלה מהסרט

- אוי קאג'יה. פתאום נזכרתי מה קרה בפרק הקודם וקצת נצבט לי הלב

אעעעעעע המתח של הסוף. ממש אהבתי את הפרק הזה, בעיקר כי הוא מתחיל לסגור קצוות, ואני כבר מתה לדעת מה התוכנית של קטניס להשאיר את כולם בחיים. יאללה יאללה!
אבל אני אתאפק ולא אלך לקרוא בבלוג כדי שתפרסמי גם את הפרק הבא

Billy Shirs

New member
בהחלט תגובה יפה

האמת, אחד הדברים שבגללם התעצלתי כל כך לפרסם הוא שבפרק הזה מבחינת אקשן לא קורה הרבה, ופחדתי לשעמם אנשים. אבל אני שמחה שהצלחת להעריך את הדברים האחרים שקורים שם (הו, לין המסכן
).
באמת כבר לא נשאר הרבה, משהו בסגנון 5-6 פרקים. ואז נראה מה יקרה

N o R i K o

New member
נו, ידוע שאני אוהבת את הדברים האלה,

מה שאחרים תופסים כ"משעמם"... האסטרטגיות הרבה יותר מעניינות ממה שקורה שם בפועל

אווו את מותחת בטירוף. נוונו!

E l S i

New member
אוקיי אני רק בקטע של "לזייף

את מותם"

וזה גאוני
אני אפילו לא אגיב על השאר, אני יודעת שאני אהנה

Black Stain

New member
אני ממש ממש אוהבת את זה

לקח לי זמן להכנס לזה אבל עכשיו אני ממש מכורה
כשראיתי שפרסמת אז לא רציתי לקרוא מהפלאפון חיכיתי לחזור הביתה בשביל לקרוא כמו שצריך

עוד פרק מעולה.. אני חייבת להודות שאני ממש שונאת את כל השלישייה הזאת בדגש על פרים.. ליינס לניצחון!!!

Billy Shirs

New member
אני גם שונאת את פרים, האמת

בלתי אפשרי לעשות אותה לא-מרי-סו וגם IC.

הו לינייס. נראה לי שאני צריכה לכתוב פאנפיק רק עליוXD
איפשהו יש AU שבו לינייס וקאג'יה חיים יחד באושר עם שלושה ילדים.

Billy Shirs

New member
האמת....

אחרי שנטע ואני סיימנו לכתוב את הסוף, כתבנו בערך 30 AUים שקורה בהם הכל מהכל. הבעיה היא שאין לזה סוף כל כך, אז נורא בעייתי לפרסם את זה. וגם יש מלא קטעים שממש ממש אין להם שום פואנטה ורק כתבנו אותם בשביל הכיף.

pennylane11

New member
הומגד!

בטח שאין לזה סוף! זה מה שכיף!
יש סוף כזה שבו לייניס וקאג'יה האפילי אבר אפטר?! D:

למעלה