כלי המשחק, פרק 4: לפני אחד-עשר חודשים

Billy Shirs

New member
כלי המשחק, פרק 4: לפני אחד-עשר חודשים

דירוג: PG13 לפרק הנוכחי.
ז'אנר: AU, רומנטיקה, פעולה
שיפ: קטניס-פיטה, שיפים נוספים בהמשך
אורך לפרק: כ-2,000 מילה
ספוילרים: אין
בטא: עמית (לילי רייט), נטע
תקציר: ספר חלופי ל"התלקחות". כמעט שנה לפני שפרים ובריי נבחרו להשתתף במשחקים, קטניס לא הצליחה לשמור מרחק מפיטה למרות הכל. ובחזרה בהווה, פיטה יודע יותר ממה שהוא מספר.

Billy Shirs

New member
בהודעה+פרקים קודמים

לחצו כאן לפרקים 1, 2 או 3!

פרק 4: לפני אחד-עשר חודשים
קטניס עברה בפרצה המוכרת שלה מתחת לגדר. עבר כמעט חודש מאז שחזרה למחוז 12, ומאז שדיברה לאחרונה עם פיטה. בפעמים היחידות שראתה אותו מעבר לחלון המאפייה, הוא נראה לה מנוכר ואדיש. היא התגעגעה למבט שבעיניו, לרוגע שבחיוכו. היה לה ברור מה הוא ודאי חושב עליה, על העמדת הפנים שלה, והרעד שנשמע בקולו בפעם האחרונה שהתראו לא נתן לה מנוח.
הכל היה רק עבור המשחקים, המשפט הדהד בראשה. כמה היא קיוותה שפיטה מרגיש את אותו הדבר. לאחר כל מה שהוא עשה עבורה, הלחם, המערה, ההצעה למות בשבילה – היא הבינה שחוב בגודל כזה היא לעולם לא תוכל לפרוע.

היא לא ידעה כמה זמן עבר מאז שנכנסה בחזרה למחוז שהגיעה ועד לאיזור כיכר העיר. היא נעצרה מול חלון הראווה של המאפייה, שם הוא עמד בגבו אליה. היא הביטה בו מרחוק, אפופה בריחו המשכר של לחם טרי. הוא הסתובב לבסוף והבחין בה, וחיוך מהוסס נמתח על שפתיו כשקטניס השפילה את מבטה. זכרון היום ההוא, של הילד עם הלחם, הבזיק ללא הרף במוחה כשיצא אליה עם מגש של לחמניות גבינה.

הוא הושיט את המגש לכיוונה. "הן יצאו הרגע מהתנור," הוא מלמל.

"למה?" היא שאלה בנימה עוינת יותר משהיא התכוונה.

פיטה נרתע ממנה מעט, משפיל את מבטו. "שיניתי קצת את המתכון. אני רוצה לדעת מה דעתך."

היא לא הרגישה בנוח לקחת ממנו דבר לאחר שפגעה בו כל כך, ועם זאת לא הייתה מסוגלת להניח לו לעמוד כך עם המגש בידיו. היא נגסה בלחמניה חמימה אחת. מילוי הגבינה והלחם הרך והטרי ערבו לחכה יותר מכל מעדן של הקפיטול. "זה נפלא, פיטה," המחמאה נמלטה מבין שפתיה.

"קחי כמה שתרצי," הוא חייך.

היא הבחינה ברעד הקל שברגלו. ההליכה הקצרה מביתו או אפילו העמידה במקום הייתה כנראה מאמץ יתר. קטניס לא יכלה לשער עד כמה קשה לו לאבד איבר; אך המחשבה על כך שהוא שרוי בכאבים הייתה בלתי נסבלת עבורה. היא התיישבה על המדרכה, יודעת שפיטה ישב בעקבותיה. היא לא רצתה לגרום לו כאבים נוספים מעבר למה שכבר גרמה. באופן כמעט בלתי נשלט היא לקחה לחמניה נוספת. "מה שלומך, פיטה?"

"אני שמח להיות בחיים," הוא אמר בכנות. "ומה איתך? מה שלום... בן הדוד שלך?"

"הוא בסדר," היא אמרה בקצרה.

"טוב," הוא השיב באותה נימה.

קטניס שתקה במשך כמה רגעים והוסיפה, "הגישה שלו כלפיי השתנתה. ולא מדובר רק בגייל. כולם חושבים שאני מפלצת אחרי מה שהם ראו על המסכים."

"אני לא חושב ככה. את הסיבה היחידה לכך שאני חי היום! בסך הכל עשית את מה שהיית צריכה לעשות, עבורך ועבור פרים. את יודעת את זה."

"הם ראו אותי הורגת אנשים. הם מפחדים ממני. הידיים שלך נקיות, אבל אני הפכתי ל – " היא לא הצליחה להגיד מעבר לכך.

"עשית כל דבר אפשרי כדי לעזור למשפחה שלך. אנשים לא מפחדים ממך, הם מכבדים אותך, כי עזרת לכולנו."

"אני לא יודעת מה נכון ומה לא," קולה היה צרוד, אך היא הרגישה מעט טוב יותר."מאז שעזבנו את הזירה..." 'אתה היית היחיד שהתייחס אליי באותה צורה. אתה לא מפחד ממני. לכן אתה האדם היחיד שאני יכולה לבטוח בו.'

"במשחקים, אין דבר נכון ולא נכון. יש רק אפשרות אחת – לחיות. ידעת את זה אז ואת עדיין יודעת, אבל קשה לזכור את העיקרון הזה בעולם האמיתי. כל דבר שעשית אז עזר להציל את שנינו. את צריכה להיות גאה במי שאת." הוא הניח יד על כתפה והסיר אותה מיד לאחר מכן. קטניס קיוותה שישאיר אותה מעט יותר.

היא הסיטה את מבטה, חוששת להסגיר את מחשבותיה. היא הבינה באותו הרגע עד כמה היא התגעגעה למגעו, יותר מכל דבר אחר מאז שחזרה למחוז 12.

הוא בהחלט עושה את מירב המאמצים כדי לגרום לה להרגיש טוב יותר. היא ידעה עד כמה אכפת לו ממנה, וחצי-חיוך נמלט מבין שפתיה. ידה נגעה קלות בזו של פיטה, מלטפת את אצבעותיו.

"קטניס..." הוא כמעט התחנן.

"פיטה," היא אמרה בקול נמוך, "אתה יכול לישון בלילה?"

"לא, אף פעם."

"גם אני לא," היא ניסתה להסתיר את הרעד שבקולה.

"אני חולם בכל לילה שהמוטציות רודפות אחריי, ואת לא שם. אני מנסה לרוץ לקרן השפע אבל אני לא יכול, ואני מתעורר מיד לפני שהם עומדים לתפוס אותי."

עיניה התרחבו. "גם לי. אני חולמת שהקרייריסטים משיגים אותי, ואתה לא שם כדי להגיד לי לברוח."

"אני תמיד אהיה שם בשבילך, קטניס."

היא הניחה את ראשה על כתפו, והרגישה עד כמה שהיא התגעגעה אליו. עד כמה רגשותיו כלפיה אמיתיים. הוא היה הדבר היחיד שקישר אותה למציאות בזירה, וגם כעת, בעולם האמיתי, היא הרגישה שהיא יכולה להיאחז בו. היא הצמידה את שפתיה לשפתיו ועצמה את עיניה, מניחה לשאר העולם להיעלם. פיטה הניח את ידו על לחיה, והיא התמסרה לתחושה של שפתיו הרכות. היא רצתה להיות קרובה אליו ככל האפשר. היא הבינה, מעבר לכל ספק, שהיא אוהבת אותו.

היא נסוגה אחורנית כהרף עין, בוהה בו עם מבט מפוחד בעיניה. פיטה הביט בה בחזרה, המום.

"עשיתי משהו לא בסדר?"

"לא, פיטה. זאת אשמתי. אנחנו לא צריכים לעשות את זה. זאת הייתה טעות." הקפיטול רצה שהיא ופיטה יהיו ביחד. אם היא תניח לעצמה להתאהב בו, להתאהב בו באמת, היא תשחק לפי החוקים שלהם. רצונה החופשי יהיה שייך לקפיטול.

"באמת, קטניס?" הוא אמר, לא מסוגל להסתיר את אכזבתו. "את עושה לי את זה שוב?"

"אתה מעדיף לתת להם לנצח?!" היא צעקה. "חשבתי שאתה רוצה להוכיח שאתה לא בבעלותם!"

"אני לא! אני רוצה להיות איתך כי אני אוהב אותך, אתה לא מבינה את זה? לפני המשחקים, לפני הכל! תנסי לא לחשוב על הקפיטול למשך שתי דקות ותגידי לי פעם אחת מה את באמת מרגישה!"

"יהיה לך טוב יותר בלעדיי," היא אמרה בכאב.

פיטה פסע לעברה ואחז בעדינות בכתפיה. "אף פעם לא יהיה לי טוב יותר בלעדייך. זה פשוט לא מי שאני."

"אני שמחה שאתה טועה," היא מלמלה, מקווה שהרגע יימשך לעד. היא הניחה את ידה על לחיו, אסירת תודה על עצם קיומו.

שפתיו של פיטה נגעו שוב בשלה, והיא עצמה את עיניה, מרגישה את גופה נרגע בזרועותיו. היא רצתה שהנשיקה תימשך לעד. להתרחק מפיטה נראה לה כמעט מגוחך.

"אני מניחה שנוכל לשכוח משאר העולם," היא אמרה כשנפרדו לבסוף. "לפחות עד המשחקים הבאים."

~~~~~~~~~~~~
בסוף יום האימונים האחרון, לאחר הראיונות של בריי ופרים, פיטה שכנע את בריי להצטרף אליו לגג. הוא הצליח בראיון באופן מפתיע, ונראה היה שהקהל בקפיטול הגיב היטב לאישיותו הצוננת. גם הציון הגבוה שקיבל באימונים תרם לרושם החיובי ממנו, ובקשות לחסויות כבר התחילו להציף את פיטה. אבל היה משהו נוסף שפיטה היה צריך מאחיו.

“חיכיתי המון זמן להזדמנות לדבר איתך בפרטיות,” אמר ברגע שסגר מאחוריהם את הדלת המובילה לגג, המקום היחיד בבניין שבו אפשר לדבר בחופשיות. למרות זאת קולו היה שקט והוא עמד סנטימטרים ספורים מבריי. “אתה כבר יודע שלהיימיטץ' יש תוכנית כדי להוציא את שניכם, אבל אני צריך שתקשיב לי כדי שהיא תעבוד.”

“להיות כל כך קרוב אליך זה מטריד, אבל אני מקשיב.”

“ברגע שתגיעו לשניים האחרונים, מצופה מקברניטי המשחק לעשות משהו שיגרום לאחד מכם להרוג את האחר. הם ישחררו סוג של טציה כדי לזרז את העניינים, אבל היא לא תתקוף אתכם, אלא תשבור את שדה הכוח במקום. הם יקראו לזה טעות טכנית ויכריזו על שניכם כמנצחים. השורה התחתונה היא,” הוא הדגיש כל מילה ומילה, “אל תהרוג את הטציה. פשוט תתחמק ממנה ותן לה לעשות את התפקיד שלה.”

“פיטה'לה, אם אתה רוצה להפוך אותי לערימה של דם ועצמות, תשסף את הגרון שלי כשאני ישן או משהו. למה לך להמציא כזה שקר? זה פשוט שפל.”

פיטה גלגל את עיניו. “זה דבר בטוח. היא לא תתקוף אתכם, אתה רק צריך לזוז מהדרך.”

“ברור, יצור אוכל-אדם שעוצב במיוחד על ידי הקפיטול כדי להרוג כל מה שנקרה בדרכו, ואתה אומר לי לזוז מהדרך. באמת חשבת שאני אאמין לזה?” הוא שאל בעצבנות.

“הוא לא עוצב להרוג את כל מה שנקרה בדרכו, הוא עוצב כדי לשבור את שדה הכוח,” פיטה ניסה לשמור על סבלנותו.

“ולמה שקברניטי המשחק ישחררו יצור כזה לזירה? הם ירצו רק מנצח אחד.”

עיניו הירוקות של בריי הביטו בו בספקנות, ופיטה הישיר אליו מבט. חייו של בריי היו תלויים בשיחה הזאת, אם הוא רק יצליח לגרום לו להאמין בתוכנית. בהנחה שהוא ופרים אכן יגיעו לסוף, לא היה לפיטה ספק מי מבין שניהם ישרוד; אבל הוא לא רצה שבריי יהרוג אותה. אחיו לעולם לא יצליח לחיות עם ההשלכות הנובעות ממעשה שכזה במחוז, שלא לדבר על המחיר הכבד שייגב

Billy Shirs

New member
חלק ב' *אנחה*

עיניו הירוקות של בריי הביטו בו בספקנות, ופיטה הישיר אליו מבט. חייו של בריי היו תלויים בשיחה הזאת, אם הוא רק יצליח לגרום לו להאמין בתוכנית. בהנחה שהוא ופרים אכן יגיעו לסוף, לא היה לפיטה ספק מי מבין שניהם ישרוד; אבל הוא לא רצה שבריי יהרוג אותה. אחיו לעולם לא יצליח לחיות עם ההשלכות הנובעות ממעשה שכזה במחוז, שלא לדבר על המחיר הכבד שייגבה מקטניס.

“הקברניט הראשי בצד שלנו. דיברתי איתו בסיבוב הנצחון שלנו ובטקס הפתיחה. הוא סיפר לי את כל הפרטים.”

“אל תהיה כל כך תמים, פיט'לה. לקברניט הראשי אין סיבה, רצון או מוטיבציה לעשות דבר שכזה. אתה באמת מאמין שהתליין הזה הוא בעל הברית שלנו?” הוא אמר בבוז.

“גם אני לא האמנתי בהתחלה, אבל אתה חייב לסמוך עליי בנושא. זאת האפשרות היחידה שלכם לצאת מזה בחיים. אם תהרוג את הטציה, רק אחד מכם יצא.”

“לא,” קולו של בריי היה שקט ויציב. “הוא משקר כדי שאף אחד מאיתנו לא יצא.”

“אין סיבה לערוך את משחקי הרעב בלי מנצח. האזרחים בקפיטול לא יהיו משועשעים בכלל. זה מנסיון אישי, אתה יודע.”

“בדיוק. הם רוצים לנקום על ההתנהגות שלכם בשנה שעברה, ולהרוג אותי ואת פרים באותו הזמן תהיה ההזדמנות המושלמת בשבילם כדי לכבות את אש המרד.”

“בבקשה תסמוך עליי, בריי. אל תהרוג את הטציה.”

“כידוע, להגיד דברים פעמיים הופך אותם לנכונים,” הוא אמר בטון המזלזל הרגיל שלו.

פיטה נשם נשימה עמוקה. הוא לא אמור היה לספר לבריי את כל מה שהוא יודע, אבל לא הייתה לו ברירה.
“הוונזבי, קברניט המשחק הראשי, הוא חלק מקבוצה שמתכננת את המרד. להבריח את שניכם יהיה הצעד הראשון, והם ישתמשו בו כדי לתת השראה למחוזות. הם מתכננים את זה כבר הרבה זמן. הם רוצים שגם קטניס ואני נצטרף ברגע שהמשחקים שלכם ייגמרו. רק אל תספר על זה שום דבר לה או לפרים. אסור שהן יידעו,” הוא אמר. הוא שנא להסתיר דברים מקטניס, אבל הוא היה חייב, לטובת המרד.

“פיט'לה, אם יש משהו שלמדתי מכל השנים שבהן נאלצתי לחיות איתך, זה שההתנהגות המסורה הזאת שלך לא תמיד מביאה לתוצאות טובות.” משהו השתנה בעיניו של בריי, והוא הסתכל על פיטה במבט של כמעט... הכרת תודה? אמון? פיטה לא הצליח בדיוק להגדיר את ההבעה הנדירה הזו בפניו. “אני מאמין שאתה מאמין בזה, ואני בספק אם אצליח לעמוד מנגד בזמן שתוקפת אותי מפלצת ענקית. אבל אני אנסה.”

פיטה חשב לרגע שהוא הוזה כשבריי חייך אליו, טפח על כתפו ויצא מהגג בחזרה לחדרו.
~~
פיטה ישב בחדר השיגור ותופף על הכיסא בעצבנות יחד עם בריי, שכבר היה לבוש בתלבושת התקנית של הזירה – מכנסיים חומים כהים, חולצת טי שחורה ומעיל תואם. דממה מתוחה השתררה בחדר עד שפיטה פצה את פיו.

“אני מצטער, בריי. אתה כאן רק בגללי. אני יודע שאתה שונא אותי, אבל תנסה לסלוח לי כשתהיה שם,” הוא אמר כמעט בלי לשים לב, אצבעו עדיין מתופפת על מסעד הכיסא.

“אני לא מאשים אותך שנשארת בחיים, פיט'לה. אבל עשית כמה דברים מטומטמים שעליהם אני כן מאשים אותך,” אמר בריי בכנות האופיינית לו.

“אני לא מתחרט על שום דבר שעשיתי. רק ניסיתי לשמור עליה בחיים, כמו שאני מנסה לשמור עליך עכשיו. רק תזכור את מה שאמרתי לך על סוף המשחק ותהיה בסדר. רק... תשמור על עצמך. ותיזהר מהקרייריסטים האלו,” פיטה הרגיש שהוא עומד לפרוץ בבכי בכל רגע, ושאם בריי כן יחזור מהזירה הוא לעולם לא ישכח לו את זה. הוא קם מכיסאו ונתן לבריי חיבוק מגושם. להפתעתו, בריי חיבק אותו בחזרה.

“תפסיק לבכות כמו ילדה קטנה, פיט'לה,” הוא מלמל, למרות שקולו היה מחוספס באופן חשוד.

“תחזור הביתה ותוכל לרדת עליי במשך שנים.”

בריי חייך אליו. זה לא היה החיוך הלועג הרגיל שלו. “תנסה למנוע ממנה מלזרוק אותך בזמן שאני בזירה,” הוא אמר. ברקע נשמעה הודעת הכריזה הקוראת למתמודדים לעמוד על כני השיגור שלהם, ובריי ניגש לעמדתו. עיניו היו מעט נפוחות אבל גבו היה זקוף והוא נראה חזק ומרשים מתמיד. “קדימה, בוא נגמור עם זה כבר,” הוא מלמל והסתכל לעיניו של פיטה.

“תזכור, כן אכפת לי ממך, אז כדאי שתחזור מהר,” אמר פיטה, מתייסר מהמחשבה על הדברים הנוראיים שמצפים לו שם.

“אל תצפה ליותר מדי,” הוא אמר, מנתק את קשר העין ביניהם. “תשמור על פרים.”

“מה זה אמור להביע?! תחזור בחיים או שאני אכנס לשם ואהרוג אותך בעצמי!”

בריי פלט צחוק קצר ומריר. “אז זה לא ישנה בכל מקרה,” אמר ועיניו נעצבו לפתע. הוא עצם אותן בחוזקה. “שלום, פיט'לה.”

“בבקשה... אל...” פיטה ניסה לדבר מבעד לדמעות שחנקו אותו, אבל זה היה מאוחר מדי. גליל הזכוכית השקוף כיסה את בריי מכל צדדיו וכן השיגור שלו עלה, לוקח אותו הרחק. מספר שניות אחר כך, הוא כבר היה שם – במשחקי הרעב ה-75.

N o R i K o

New member
וול,
CF

אע, איך מגיבים ביקורת בונה בשעה שהמוח שלך מת?
טוב נו, ננסה.
קטניס\פיטה... אעע... זה היה OOC.
לא, זה לא בגלל שאני טים גייל, זה בגלל שגם אם קטניס באמת הייתה מאוהבת בפיטה, היא לא הייתה נוהגת כך. אני חושבת שאם קטניס באמת הייתה מאוהבת בפיטה נואשות כשהיא הייתה יוצאת מהמשחקים, היא הייתה מנסה לנתב את תשומת הלב של הקפיטול למרד עצמו. הרי היא יודעת שהקפיטול רוצה אותה עם פיטה, אז הנה, היא מוכיחה להם שהיא באמת הייתה מאוהבת בו... אבל לא, זה לא נבע רק מאהבה מטורפת, זה נבע גם מהרצון למרוד, אז אני אראה לכם שבכך שאהבתי את פיטה מרדתי בכם. כאן יש פשוט "נפילה שדודה תחת רגליו", שזה דבר שמאוד לא אופייני לקטניס, וטים גייל שכמותי תצביע על כך שלמרות הרגשות של קטניס לגייל היא עדיין נורא מפחדת מזוגיות ונורא מפחדת מהאפשרות הזו של להיות כל כך תלויה ומאוהבת במישהו אז כשגייל אומר לה שהוא אוהב אותה היא נרתעת. אז נכון שהיה לה פה מיני-קונפליקט אבל איכשהו נראה שבכל פעם מחדש אתן מנסות קצת... לזרז את זה כדי להגיע לעלילה. הקטע הוא שעלילה נבנית מהרגשות של הדמויות, ולא בהכרח מהתרחישים. אני למשל חושבת שהמשחקים של HG לוקחים בענק על המשחקים של CF, ובHG אנחנו בעיקר יודעים מה קטניס חושבת ואיך היא מתמודדת עם הזירה ופחות על הזירה עצמה ועל מה שקורה בה... לדוגמה.
וחזרה לפאנפיק - נגיד, קטע שממש גרם לי להרים גבה היה הקטע עם גייל. זה OOC מצדו על אף חוסר הנוכחות שלו
"כולם חושבים שאני מפלצת אחרי מה שהם ראו על המסכים" - אני מצטערת, זה היה פשוט... לא. קודם כל, גם גייל וגם פרים טכנית הנחו את קטניס לנהוג כמו שהיא נהגה במשחקים. פרים גרמה לה להישבע על כך שהיא תנסה לנצח, בכל מחיר. גייל אמר לה שהיא צריכה לחשוב כמו ציידת אם היא צריכה לרצוח. אלה דברים שנאמרו בספר הראשון, עוד לפני שכביכול האישיות של גייל מוכתבת לנו בשני. גייל ממש ממש לא היה דוחה את קטניס בגלל שהיא "מפלצת", ואיכשהו לא נראה לי שאף אחד היה - קטניס בקושי "רצחה" במשחקים עצמם - היה את הזה ממחוז 1 שרצח את רו אז זה היה הגיוני, היה את קייטו שהיא הובילה אותו למותו ולא באמת רצחה אותו... והייתה את הזו ממחוז... 1? שהיא הפילה עליה את קן הצרעות, וזהו בערך. כל שאר ההתנהגות של קטניס לאורך HG הייתה מוסרית וטהורה מכדי שמישהו יכעס עליה, במיוחד כשחלק נכבד מהמשחקים היא עשתה המון כדי להציל את פיטה.
ועכשיו לגבי התגובה של קטניס להתנהגות הזו... אני חושבת שכבר אמרתי לכן פעם שאני מרגישה שאני מתמודדת עם הקטניס של סוף MJ. הזו שאמנם פעם בעדיפות העליונה היא שמה את אמא שלה, פרים וגייל, אבל המציאות מאלצת אותה לחיות אחרת אז היא חיה עם זה...
בתחילת CF קטניס אומרת שגייל מתרחק ממנה כי היא מבינה כמה קשה לו עם הרומן שלה ושל פיטה. היא מבינה פתאום כמה ברור מאליו היה שהם יותר מידידים וכמה הוא הקריב עבורה בזמן המשחקים. קטניס שאתן מציגות לי פשוט אדישה לזה. "אה כן, גייל כבר לא אוהב אותי, באסה, ביי." אבל זו לא קטניס של כל HG שחשבה על גייל כל הזמן, וזו לא קטניס שבשניה שהיא יצאה מהמשחקים ופיטה התוודה -באמת- בפניה חשבה "אבל גם גייל בתמונה". זה ממש נראה כאילו הכנסתן את כל הקטע איתו רק כדי לרצות אותי ולומר לי "שלא תגידי שאין גייל בפאנפיק!"
אבל גייל הוא דמות שמשפיעה על קטניס. הוא לא אפי טרינקט שהיא דמות ייצוגית של הקפיטול אז לא נורא שאנחנו לא רואים אותה. הוא דמות שלקטניס אכפת ממנה הרבה מעבר, וגם אם לא כבן זוג אז לפחות כידיד, ו... כמישהי שמאוד העריכה את החברות שלהם כבר בספר הראשון, עוד לפני שהיא בכלל עלתה על הקטע הרומנטי ביניהם, אני מרגישה שיש פה פספוס ענקית של הדמות של קטניס.
ועכשיו מבחינה קצת יותר "טכנית" - באמת שכל החלק הזה יכל להגיע קודם. הרבה קודם. למשל, אני חושבת שכבר בפרק הראשון, שניה לפני שקטניס צורחת על פיטה שהיא שמה את פרים לפניו. ואז פיטה חושב לעצמו על הרגע שבו קטניס וויתרה על האגו שלה למענו. כאן זה היה קצת לא קשור.
ו... לצד המועדף עליי של הפרק D:
כל הקטע הזה היה... מבלבל משהו. עדיין לא הבנתי מה באמת הולך לקרות, ולא הבנתי גם אם אני אמורה להבין מה הולך לקרות. רגע, אז פיטה מתכנן שבריי לא ילחם בטציות ואז ימות ואז פרים תנצח? או שפיטה היה רציני לגבי פלוטארך הוונזבי? אבל בסוף HG קברניט המשחק הוא עדיין סנקה קריין. הוא עדיין לא נתלה בגלל שהוא נתן לקטניס ולפיטה לצאת ביחד... אז... חור עלילה?

נורא היה חסר לי הקטע של ההכנות למשחקים. האימונים, הראיונות. אלה דברים שנורא מעצבים את הדמות. וזה גם הזדמנות מעולה לקרב יותר בין בריי לפרים. גם כאן מרגיש לי ששוב, נורא מזדרזים עם העלילה. אני זוכרת שאמרת מתישהו בעבר שהפאנפיק כבר הגיע ל-200 עמודים... אבל מרגיש לי כאילו חסרים המון עמודים באמצע
כאילו אני צופה בסדרת טלוויזיה ופספסתי פרק, וזה מהסדרות האלה שאת יכולה להבין פחות או יותר מה קרה אבל את עדיין מתבאסת כי נורא רצית לראות!!11
בקיצור, העצה הכי טובה שלי כרגע היא... קחו נשימה. תנו לדברים להתגלגל בקצב שלהם ואל תמהרו לשום מקום. העלילה אדירה, ואני אוהבת את בריי ורוצה לקרוא עליו עוד. אבל איכשהו תמיד שאני קוראת עליו אני מרגישה שאני לא קוראת מספיק.
טוב, עכשיו המוח שלי באמת כבה

לילה מנצנץ, מחכה לפרק הבא! D:

Billy Shirs

New member
אוקיי.

זה כבר הגיע לעמוד השני אז נראה לי שאני יכולה להודות בפנייך עכשיו, בפה מלא- כן. העניינים עפו פה בטיל. זה היה הפרק הכי גרוע שכתבתי אי פעם. הגעתי לשפל חדש כשהוצאתי OOC דמות שאפילו לא מופיעה בפיק. ההבנה שלי את קטניס לוקה בחסר באופן משמעותי. FML.

בנוגע לחלק השני, פיטה פגש את פלוטארך בסיבוב הניצחון שלהם, כשהוא כן הפך לקברניט משחק, אז לפחות מהבחינה הזאת העניין מכוסה. בנוגע לטציה, היא אמורה למעשה לעזור להם לצאת מהזירה ובגלל זה בריי לא אמור להרוג אותה. עם זאת, בריי ספקן מטבעו ולכן הוא לא מאמין שזאת באמת התוכנית.

למעלה